Sabtu, 23 April 2016

DELIMA AFRIKA DARAH MERPATI









Alhamdulillah...... ho amik kau... Opocot.... 

Besaq gedabak tuh... 

Delima Afrika Darah Merpati sama dengan deskripsi asalnya dari sekutu tok. 

Alhamdulillah item ini sampai dah 4 hari.. dan ia mampu diisikan jika berkehendak, silakan... 

Harga yang kita tawarkan di sini kirta macam tak munasabah jugak la dengan pasaran dunia , GST bagai dan apa semua benda dan harga yang tok tawarkan pada hari ini kebanyakan tak munasabah di zaman Kini.... kini tu maksudnya tak sama dengan zaman 90-an lah na.

Khasiat delima sama.. mai p lah mana dunia pun, Burma ka, Afrika ka, Brazil ka, China ka, Jepun ka, Khasiat tetap sama iaitu bagus untuk darah dan urat saraf.

Dan off course delima ni memang ramai peminatnya.. cukup ramai... oh ya sebelum tok lupa.... Ini ialah asli bukan sintetik. 


Kod Produk : 389g
Bentuk : Delima Afrika Darah Merpati
MAHAR : RM 250

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tn.. Mantop.. Hehe

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Tahniah tuan..macam kueh pun ade bile tengok..hehehe..

      Padam
    4. Kita tunggu mlm ni!kipidap!!

      Padam
    5. Alhamdulillah.. terima kasih tuan2.. ;)

      Padam
    6. Tahniah bro.
      Dont worriieeee...
      Be Happiee ...
      :) :) :)

      Padam
    7. Ni boleh buat hantaran. Bro

      Padam
    8. besaq sgat hantaran.. kena canai dlu.. ;)

      Padam
    9. Assalamualaikum tok.. payment done.. detail sy wassap Inche' Baz na.. Terima kasih tok.. ;)

      Padam
    10. w.salam wbt tuan, alhamdulillah rahmat Allah, terima kasih na

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami