Rabu, 27 April 2016

GELIGA SARANG ULAR ( Promo Pembekalan )
































































































































Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera, alhamdulillahg tok ni baru sahaja pulang dari Kubu, keluar sejak Maghrib tadi mulanya nak ambil sarang kelulut di Pantai Kelulut ( Ni Nursery ), dah terlajak lalu kubu, singgah la sekejap di kubu tu bagi melakukan kerja kerja harian tok yang seminggu lepas di tinggal lama. 

Di dalam halaman ini alhamdulillah tok ingin melakukan Promo Mega Geliga Sarang Ular, memandangkan stok tengah berlambak sekarang ni.. ya.. memang agak berlambak... tu hari tok ada masukkan gambarnya kan.. ada lagi tu yang di perolehi. 

Geliga sarang Ular... Warna kuning tu dari terasnya, hijau pula dari tepinya... pilihan anda, kelebihan sama sahaja.

Penarik kerezekian

Memudahkan urusan

Menjauhkan sihir semasa tidur secara total

Perubatan lemah semangat jika di pakai

Tak pelik batu boleh serap toksin... batu boleh simpan cahaya lagi pelik 

Kod Produk : GSU 26416
BEntuk : Geliga Sarang Ular
MAHAR : RM 100


30 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Pymt done, ref no 3157449019. Pm Tn Baz

      Padam
    2. Alhamdulillah, moga di berkatiNya

      Padam
  3. Balasan
    1. As salam tn Mamat.. Saya ada unlock 7A.. Kalo tuan minat ambil la.. Saya ambil 1 jer, 4A

      Padam
  4. salam tok ni barang tarik ke barang sekutu?

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. stok dapor ada tuan. stok tok dapat belum tok canai.. stok sekutu dah habis, dalam halaman nji saja... kalau nak stok tok pun boleh tok bagi rege ini, xda masalah... sebab tok tengah launch promo mega sampai bulan puasa ni

      Padam
    2. Alhamdulillah ada lagi, nanti saya hello tuan baz. Terima masih Tok.

      Padam
  6. Bertenang.. Tok ada berlambak lg tu. Hehe

    BalasPadam
  7. Salam tok, ade stock dapor x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada 0178259540 ( 11am-5pm) Jumaat PA tok cuti

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami