Selasa, 31 Mac 2015

GELIGA MELOR





Untuk pengetahuan semua, Alhamdulillah dengan izin Allah, item ini sudah di nobatkan sebagai Sebagai Sebuah geliga kedaulatan Kerajaan Betong dan diistiharkan sebagai sebuah geliga Perlambangan Kemasyuran, kemakmuran dan Kerezekian. Mudah mudaha berkat bagi yang memakainya. Geliga ini di amanahkan oleh kerajaan Betong kepada setiapnya penjaga berupa Puteri puteri didik yang bertugas sebagai Pembawa kemakmuran bagi sesiapa yang memegang dan memilikinya tidak kira manusia nyata atau manusia  halus.

Antara Item terakhir di dalam simpanan kami... 


Kod Produk : GMELOR 31315
Bentuk : G.Melor
MAHAR : RM 200

LAPIS LAZULI




























Lapis lazuli kini berada di antara permata yang sukar di perolehi , dan tok rasa ( sambil mengeluh )... selepas adanya GST ini, ia adalah antara Gems yang akan naik harganya di kedai kedai gems di luar sana. Insyallah.. Tapi jangan risau, Allah belum ubah hati tok nak naikkan maharnya...so, gunakan peluang yang ada ini sebaik mungkin...hehe

Lapis lazuli memang terkenal dengan penarikan/ sedot toksinnya dari dalam tubuh badan manusia, toksin ini akan membentuk 1 lapisan @ bintik keemasan di permukaan permata ini. 

InsyaAllah dapat hilangkan:

Sengal sengal badan, bisa tubuh badan, toksin dalam badan kerana banyak terdedah dengan persekitaran bertoksin dan lain-lain. Ada juga yang menyatakan untuk penarik kerezekian,insyaAllah.. 

Kod Produk : LL31315
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 86

BID BONUS GELIGA NAGA





Amacam...?

 Meh la. cakap banyak pun tak guna.... 

Sempena Kesugulan kami hadirnya April Fool ini , maka item ini kami buat bida sahaja.. semoga APRIL FOOL terbesar yang kita hadap kali ini insyallah ke hadapan akan membuahkan kegembiraan di dalam kehidupan kita.. Mudah mudahan

QUICK GRAB : RM 300

===============

MULA BID : RM 1.00

===============

MULA BID : 31.MAC 2015 / 9.00 PM
TAMAT BID : 1. APRIL 2015 / 9.00 PM
( 24 Jam )




PERATURAN

Boleh Quick GRAB

Pengguna Baru GB kurang dan Belum pernah Membeli dengan Kami hendaklah meletakkan nama tanpa bin dan lokasi tempat tinggal mereka ( Cth Azman.Shah Alam )

Bid suka suka Tidak Dibenarkan Dan Id anda akan di Senarai Hitamkan di dalam semua sistem Bid Dan Permaharan Kami

Kenaikan Tidak dibenarkan dalam sen sen

Di dalam Pembidaan 24 Jam ini Pelanggan Tidak dibenarkan berbual bual

Pembayaran Dalam Masa 3 Hari Sahaja


GELIGA KEBESARAAN PANGLIMA





















Geliga ini ialah Geliga Kebesaran Panglima Kerajaan Betong dan perolehan Agung bagi kerajaan Betong kepada Kami di sini, Geliga Kebesaran Panglima ialah jenis yang sukar di berikan dan ini ialah jenis ke -4 kalau x silap tok di dalam blog GB dari 4 Kerajaan berbeza. Alhamdulillah

G.K.Panglima Atau Geliga Panglima Di Raja ( GPD ) diberikan khusus hanya untuk panglima panglima yang bertugas berdekatan Raja Dan pemerintah Bunian, mereka ibarat Bodyguard yang dipercayai...

Tok cuma nak bagitau ...bahawa kami tidak mempunyai banyak batu ini, namun kami cuba mengawal pengeluarannya berikutan selepas kehabisan stok ini, ia tidak akan di berikan lagi.

Geliga ini mampu dengan izin Allah sebagai :

Kemegahan seorang Panglima

Penyaksian Peperangan di 5 kawasan Jajahan Betong

Di dalamnya termaktub keberanian panglima panglima ini 

Kekuatan pukulan

Mengubatkan Lemah badan di medan perang ( letih )

Dan banyak lagi yang Tok x sempat nak masukkan ke dalam sebab kita ada banyak item nak bawak masuk nieeeeee..huhuhu....

Penglimunan

Kod Produk : GKP 31315
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 120

GELIGA KENCANA



















Kaler hijau tetiba jadi warna Coklat........hahaha.. lu jangan wat lawak broo .... hahhaa... betul. ni bukan lawak atau trick.. ni betul betul punya la...

Ini barang dah lama dalam simpanan Tok, dan Tok simpan ia sebagai medium kajian, Alhamdulillah di dapati ia berkemampuan sebagai :

Penarik kerezekian ampuh
( Kalau sedang duduk di taman kawasan bandar tetiba ada org datang bagi duit, tengah duduk di shopping mall di jejambat CS JB ada orang datang bagi duit.. Alhamdulillah... Dengan nama Allah itulah kelebihannya.... Kekadang sampai jadi pelik pun ada , malu pun ada tetiba org datang bagi duit ke kita di khalayak ramai.. bukan sikit sikit, tok pernah dapat RM 100 sekeping dan Rm 10 4 keping..... orang dah bagi..kita amik la )


Kod Produk : GKENCANA 31315
Bentuk : Geliga Kencana
MAHAR : RM 350

TRACKING KOD 31.03.15

EF 706231562 MY  Saripuddin. Selangor

EF 706231430 MY  Bukhari. Pahang

EF 706231409 MY  Tinie. Penang

EF 706231443 MY  Arif. GMI

EF 706231386 MY  Buhairi. Selangor

EF 706231412 MY  M.Noor. KL

EF 706231390 MY  Aidil. Perak

EF 706231465 MY  Fuad Hassan. KL

EF 706231457 MY  Norrizan. S. Alam

EF 706231488 MY  Yusrie. JB

EE 009090520 MY  Ateng. Aussie


Ni tracking kod pada harini, hari terakhir sebelum bermula GST pada keesokan harinya. Kalau ada yg tercicir sila maklum pada kami. -:)

MANI GAJAH KRISTAL


































































Amacam??

Alhamdulillah di atas ialah perolehan semalam semalam , masih segar dan masih panas. Tok jadualkan balik ia masuk pada jam 12.00pm sebab semalam tok terputus bekalan, maklumlah baru balik dri JB , seminggu tak buat apa pun.

Alhamdulillah Kristal mani gajah di atas diperolehi seperti ini , Ia dari KELUARGA RMG dan alhamdulillah kekuatannya juga menyamai RMG, disebabkan ia dari keluarga Kristal , maka kekerasannya adalah tidak sama dengan keluarga akik, dan sudah tentu maharnya tidak semahal RMG kerana kekerasannya kurang 1 MOh Scale dari RMG jns akik

Kod Produk : MGK 31315
Bentuk : MGK
MAHAR : RM 150