Jumaat, 31 Julai 2015

GELIGA DEWA DEWI




























Nama yang akhir kami dapat ialah Geliga Dewa Dewi.. ia multi colour..bukan sintetik, bukan plastik . Ia asli batu atau orang pandai panggil ia sebagai salah satu mineral bumi... tapi takleh buat makan la ok... nanti dok p telan pulak, cuma.. haaaa...ada cuma nya.. cuma ia mampu di rendamkan dalam air dan di buat minum, rendam mesti dalam air panas sebenarnya, jangan panas sangat la, bila masa nak minum pulak kalau dok sakit sakit tu.... agak agak la ok.. kandungan mineral dalam batu ni akan meresap dalam air dan bila di minum ia akan bereaksi dengan tubuh badan, itu antara yang tok tahu melalui kajian orang orang di dalam bidang ini

Ok.. energinya di gunakan di dalam ikhtiar dan upaya kerezekian , bukan buat tarik duit, jenis ni x sesuai ya.. ini di pakai dan ia memudahkan sahaja usaha kita mencari rezeki. Dari susah jadi senang, dari senang jadi mudah... 

Kod produk : GB03 16715
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 80

Khamis, 30 Julai 2015

RAW JED NO 1 DALAM DUNIA TANPA PREJUDIS






Seperti yang di janjikan....

Tok Persembahkan RAW JED BERKELAS NO 1 DALAM DUNIA


Orang Cina Gerenti suka benda ni sangat sangat...... kami belum canai lagi. tok sedang pikir bagaimana nak buat sebuah isian yang mantap sepadang dengan kemantapan batunya....... dan isian yang mampu kekal tanpa pantangan ... isian untuk kerezekian dan kemasyuran dunia






RAW JASPER





Alhamdulillah, ada 1 ni sahaja Raw Batu Jasper ingin tok maharkan dengan nilai termurah.. kenapa nak jual murah ni?.. bukan sebab apa... ada lagi dalam simpanan dan ini ialah yang paling kecil tok ada. 

Batu Jasper merah.. kegunaan organik yang cukup besar di dalam sektor perubatan tradisional melayu dan antarabangsa... sesuai bagi pesakit insomnia, Barah Hati, migrain, kanser otak, diingatkan.. bahawa ia untuk mencegah dan mengurangkan kesan bagi yang sudah terkena akan penyakit ini. 

Caranya di rendamkan di dalam air dan di buat minum setiap hari, kandungan mineral jenis Jasper lebih kaya dari Akik dan Kristal dan ia sejenis mineral yang mudah larut di dalam air bersama mineral berkhasit untuk tubuh badan manusia


Ada1 sahaja, selebihnya tidak di jual kerana ia di gunakan di dalam perubatan tok sendiri

Kod Produk : JASPER RAW 23715
Bentuk : RAW
MAHAR : RM 100



BERYL BUNIAN





































Ikhtiar memudahkan urusan dan penarikan kerezekian, Alhamdulillah tok sudah memasukkan energi Zikir Ya Latif dan Bismillah 99x bagi memboostkan keupayaannya.. pemilik di galakkan banyak membaca Ya Latiff dan Bismillah sebanyaknya semasa memiliki bagi memboostkan kekuatannya dengan izin Allah SWT


Kod Produk : BBUNIAN 25715
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 60

PENANGKAL SIHIR PUTERI DAHLIA




















Are u have alert about this item?...or hearing about this item?.. dan perkara apakah yang anda alert tentangnya sebelum ia tok publishkan untuk hari ini?.....

Pernah jumpa batu serai HITAM?..... tok bertanya lagi sekali...... pernah Jumpa, terserempak dengan batu serai HITAM?..... dan jika anda penjual... sudah berapa ramai yang bertanyakan anda... "adakah anda mempunyai batu serai hitam ?"..... 

Untuk pengetahuan batu serai hitam ini tiada apa apa kelebihan kebal, atau menukar warna air.. tapi ia sangat RARE berikut :

Ia Hanya Keluar sekali sahaja dalam masa beberapa tahun dan hanya di berikan kepada orang orang yang tertentu

Ia Hanya di miliki orang orang yang terpilih

Ia Hanya Bakal di miliki oleh orang orang yang terpilih

Ia Hanya mampu di perolehi oleh orang orang yang terpilih

Dan ia Hanya Di miliki oleh orang orang yang menyedari akan keistimewaan keberadaannya.


Batu Serai Hitam terkadang menjadi Buruan Runner dan guru penarikan kerana keberadaannya yang amat amat kurang dan HAMPIR TIADA di dalam alam manusia seperti item rare lainnya. 

Ditekankan di sini.. jika anda seorang runner.... tunggu apa lagi?

Bukan ia tidak ada langsung kelebihan.. ada. iaitu satu satunya penangkal sihir paling kuat di dalam semua penangkal dalam bentuk apa pun dengan izin Allah Swt


Dan untuk pengetahuan anda... Jika tiada pembeli di sini pun.. ada pembeli offline yang sanggup menebusnya semenjak tahun lepas lagi....namun di sebabkan ketika itu.. pihak kami tidak memilikinya, maka impian itu terkubur begitu sahaja... jika individu itu masih melihat blog ini, tok yakin esok akan ada berbelas miss call dan panggilan...... bukan Sms atau wassup.....

Dan.........untuk pengetahuan anda.... seluruh Runner Di Malaysia sudah di maklumkan tentang berita ini

( Pengumuman di sini : www.runnerantik.webs.com


Kod Produk : GB04 28715
Bentuk : Batu Serai Hitam Asli
MAHAR : RM 500

BID BONUS ( G.S.K.AL-JAILANI )







Amacam?... ada bran mau cakap ia tak lawa dan menarik hati?.. ahaks... 

Alhamdulillah ini ialah kali ke -4 kita memperolehi di atas nama Syeikh Khodir Al-Jailani dan Tok nak masukkan dalam lelong, honestly im tired to face the lelong system.. bla bla bla and bla... biasalah bila kita menumpang meniaga di tapak orang.. sebenarnya takda masalah apa, tok saja malas nak upload sana di sebabkan banyak benda nak kena set.. klik sana sini.. jangan ingat mudah nak meniaga di sana... 1st modal Rm 380 dah tentu untuk tapak store.. setiap post bukan free... 1 post tu modal kekadang sampai RM 1** mengikut jumlah hari yang anda tetapkan untuk ia muncul di page lelong.... dan setiap gambar berkos RM0.10... kalau 10 gambar?.. kalau 100 gambar... then bila ada pelanggan bayar.. there still no free to get ur money, they will charge every withdraw fee for 2.5%  ..... always... that is business... maybe next day i will upload in lelong insyallah. 

Untuk page ini kita akan buat Bid... sudah lama xda bid kan...?.. well tok suka bid benda bernilai dan high grade sahaja for my proud.. tok x suka bid benda yang memang murah.. for what... ?.... orang bid benda mahal la , mana ada ikan orang jual bid?.. kecuali ikan besar hahaha...

Item ini di gunakan di dalam ikhtiar kerezekian

Menundukkan musuh ( manusia ) 

Penumbal balik sihir dengan berkesan

Menundukkan binatang dan jin 

Perubatan bagi kedai yang terkena sihir, individu yang terkena sihir

Mengubah personaliti negatif kepada positif jika di pakaikan kepada mereka

Meletakkan mood dan perasaan seseorang kena pada tempatnya... its means ... bagus buat yang baran sesuka hati dan x kena pada tempatnya

Pengasehan umum ... hurm...i don't want to talk about that to much... 


QUICK GRAB : RM 2000

===============

MULA BID : RM 1.00

===============

MULA BID : 29 JULY 2015 / 3.00 PM
TAMAT BID : 30 JULY 2015 / 3.00 PM
( 24 Jam )




PERATURAN

Boleh Quick GRAB

Pengguna Baru GB kurang dan Belum pernah Membeli dengan Kami hendaklah meletakkan nama tanpa bin dan lokasi tempat tinggal mereka ( Cth Azman.Shah Alam )

Bid suka suka Tidak Dibenarkan Dan Id anda akan di Senarai Hitamkan di dalam semua sistem Bid Dan Permaharan Kami

Kenaikan Tidak dibenarkan dalam sen sen

Di dalam Pembidaan 24 Jam ini Pelanggan Tidak dibenarkan berbual bual

Pembayaran Dalam Masa 3 Hari Sahaja