Sabtu, 30 Mac 2019

HERBA OBAT GOUT






TESTIMONI


Teruskan pengambilan sampai sembuh. Jangan berselang untuk menggelakkan kesan sementara. Pengambilan herba utk menyembuhkan ia bukan utk maintain seperti ubatan generik.






Untuk pesakit GOUT....


Sat sat.... tok rasa ada yang akan tanya kenapa ubatan herba macam mahai sikit kan... actually tak mahai pun... ubat dari doktor pakar lebih mahal dan bukan alami.. itu 1st, keduanya ubat panau di farmasi pun RM 4.00 sebiji, maybe tak rasa mahai sebab beli sebiji. hehehe. 

Ubatan herba bukan macam ubatan lainnya , sebab tu ubatan generik amat Jeles gila akan kewujudan ubatan herba.. 3rd, ubatan herba adalah terhad dan kalau x kena musim ia tak jadi, dan semua HERBA Tok maharkan ini datang dari Hutan . Bukan di tanam. Pengusaha herba mengupah orang orang di China, kemboja, Burma dll mencari Ginseng di dalam hutan.....Alahhhhh hangpa macam tatau pulak.. ni tok petik 1 kompeni terkenal Malaysia, HPA.. tau HPA?.... di perlis HPA beli herba kutipan org kampung di beli by kilo.. orang mencari merata, ada di hutan , ada di rumah dll dan kemudian  di jual kepada HPA... ginseng sama juga. Tak caya tanya Pemilik HPA Tuan Haji Ismail.. org kg tok tu. 

Tau apa dia GOUT?






Nak kena GOUT macam di atas ke atau nak cegah dulu sebelum kena..... Perghhhhhh kalau dah kena ni beb.... tok habaq bagi kat hangpa, nak jalan atas tanah sikit pun x boleh, sakit Allah Hurabbiiiii. 

Ke... nak tunggu kena dulu kaw kaw macam atas baru nak beli obat?.... haaaa korang pikir lah sendiri kan.... duit boleh cari beb... kaki tangan kau mana ada jual spare part biar pun di DIY.. adoi hahaha., 

Ia di datangkan dengan deskripsi cara makan na, silakan. Orang baru kena gout makan dalam 20-30 biji in sha Allah sembuh, yang dah lama kena , kena istiqomah la sikit nah. Jangan risau, setiap penyakit ada obatnya



Kod Produk : GAOT
Bentuk : Pil
MAHAR : RM 30
Kos Pos : RM 8.00 ( Semenanjung )
TOTAL : RM 38

Beli 2 Set : RM 68
Beli 3 Set : RM 98







Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231






BONDA SHA : 0178259540

5 ulasan:

  1. Selepas makan dan kemudian rasa best, berilah testimoni Positif, belian anda seterusnya akan dapat 1 set percuma .. kalau lepas ni beli 1 dapat 2.. untuk sekali sahaja

    *Tertakhluk terma dan Syarat

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami