Selasa, 12 April 2016

KECUBUNG KARANG EMAS








Tok rasa... ada mata yang sedang memerhati tanpa berkelip tuuuhh.. haha... 

Insyallah ini ialah item terbaik di minggu ini, kecuali halaman High Profile la ok.. tok maksudkan halaman masa normal. 

Kecubung emas..... 

Perlu anda tahu peniaga di luar sana menjual kecubung jenis ini atas dari nilai RM 200. ya, atas. malah dalam sejarah penjualan batu permata pun, ia ada di maharkan pada nilai RM ribu ribuan ikut kepada keadaan sosio sesuatu kawasan, kedai dekat dengan rumah rumah elit, mahai sikit, kedai di shopping mall yang di sewa mahal, maka mahal lah batu ini. 

Karangnya tidak akan kaku di situ tuan tuan, ia hidup dan akan terus berselerak ke seluruh permata ini dan menjadikannya suatu masa nanti keemasan sepenuhnya. 

Keemasan melambangkan kekayaan

Penarik kekayaan

Penarik makhluk untuk mendekati pemilik dan memberikan kemakmuran

Insyallah semua dengan izin Allah.... Bagi di luar sana yang hanya memakai batu permata sekdar hiasan.... rugilah kalau beli batu mahal mahal hanya kerana ia cantik. Mesti ada kelebihannya tersendiri. Insyallah 

Sudah dapat kerja

Susah dapat projek

Susah berniaga

Kedai tak laku

Buat sales tak jalan


Insyallah cubalah...... tak guna mengeluh.. bermodal 150 mampu dapat semula Rm 1500 di dalam perniagaan, apa nak hairan?....dari nak merungut dan merungut, lama lama kena sakit jantung ke, stroke ke, sendiri juga yang susah... dah,. jangan tertekan lagi... senyumlah selalu


Kod Produk : KKMADU 1416
Bentuk : Kecubung Emas
MAHAR : RM 150



17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Pengubat hati yg duka..buah ati dh di kebas owang huhu!!

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. hehe... xpe ayah... byk bersabar... tahniah ye

      Padam
    4. xpa,. tuan IB dapat yang bagus gak ni..

      Padam
    5. Sampai ke pagi ayah tolak mai tolak pi darab pastu bahagi plak tk lepas juga..loose bajet jugak..tkpe lah mungkin ada hikmahnya nanti..huhu!!

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    7. Tuan iblis singa..klu berhajat nk lepaskan item ni..bgtau sy ye..sy nk bli

      Padam
    8. Rasanya ayah dh lepas ari tu kt tuan benz kot pasal ayah dapat batu cintamani..yg ni mungkin ayah tk lepaskan pasal tkde lagi koleksi kecubung emas lagi..huhu!!

      Padam
    9. Salam tok payment akan ayah jelaskan pada 1hb may ni yer..harap2 tuan baz tk terlepas pandang..kipidap!

      Padam
    10. Salam tok payment akan ayah jelaskan pada 1hb may ni yer..harap2 tuan baz tk terlepas pandang..kipidap!

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. tahniah ayah! saya hanya mampu melihat jer bulan nih. ;((

    BalasPadam
  4. Melihat akan timbul minat dan akan memilikinya satu masa nanti..sabarlah tuan tk lama akan manyusul juga barg ni.

    BalasPadam
  5. Melihat akan timbul minat dan akan memilikinya satu masa nanti..sabarlah tuan tk lama akan manyusul juga barg ni.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami