Isnin, 18 April 2016

GELIGA GARUDA






Geliga Garuda atau batu garuda... 

Jenis batu di atas dari keluarga Akik, tapi bukan biasa biasa la ya, ni akik ada rege. Kalau bukan dari Burung besar pun still ada rege. 

Item ini tok perolehi sehari sebelum Baby di lahirkan... Sebab selepas baby lahir ni, tok x g amik barang lagi... ada pun delima star sahaja lagi belum masuk ke blog dan belum tok pass ke Mr BAz kesayangan anda tu. 

Item ini di gunakan di dalam Ikhtiar :

Mengosongkan kawasan rumah atau tempat atau kawasan dalam jarak 100 meter persegi ( anggaran selalunya tok amik minima, dia boleh p jauh lagi sebenarnya ) dari Penempatan Jin dan benda benda bukan bukan. Kalau orang kata kat mana mana rumah ada ngosek tu..boleh lah cuba, tapi hati hati sikit.. takut dia angkat gang, anak bini kita kat rumah pulak dia pijak. So nak buat kerja kerja menghalau ni kena ada ilmu jugak lah..bukan sembarangan halau.. lagu tu budak kecik pun boleh buat

Di bekalkan kepada anak yang masih bersekolah, kot ada kem dalam hutan ka, PLKN ka, insyallah bagi lah di bawaknya.

Selain itu kalau ada yang kena rasuk ni tak boleh halau dengan cara bawak dah, benda duduk dalam badan manusia , jadi caranya di rendamkan di dalam air, baca lah apa yang anda tahu tu,... kekadang ada yang baca fatehah pun x lepas lagi, jangankan ayatul Kursy. Maka jika yakin dengan Bismillah, bacalah Bismillah pun, insyallah Allah Makbolkan... dengan syarat berserah kepada Allah... ada orang kata tak payah pakai batu apa semua ni... doh gitu... semua orang reti berubat la.. doh gitu sesiapa sahaja pun mampu berubat.,.,... masalahnya tok pernah dah jumpa budak tahfiz yang berubat setabok pun tak reti, dia cuma reti baca Al-Quran sahaja.. dah itu yang dia belajar... kita belajar cara ubatkan orang... haa.. lain orang lain kelebihan Allah SWT bagi. Dop same semua orang nim... ye dop?...

Kalau buat batu cincin insyallah Jadi tok Moh besar la kalau rasa nak jadi besar dan gayakan untuk jadi besar... guane nak jadi Tok Moh besar......?/... handal guane pun kalau dok hujung Kg, taknak mula berubat orang.. org dop kenal gak kan?... kemna berubat la... orang sebut la kita ni selalu, tapi lambat cara tu... nak cepat masuklah Iklan dalam paper, pegang Hp Iphone sebiji kat telinga, pakai serban lebih kurang.. ha kalau lagu tu cepat la popular.......salah?... dop salah.. dah itu cara kita hidup di zaman ini... nak pakai lagu mana lagi , kan... 


Kod Produk : G.GARUDA 13416
Bentuk : Geliga Garuda


Bakpe muroh gat....mende pelik bab murah mahal?.. murah mahal kan atas kehendak manusia?... bukan masalah kualiti ke dak...ni bukan jual perabot kayu getah atau kayu jati, ni bukan jual ikan merah dengan ikan kembong... ni jual batu mate. Cara tok meletakkan mahar bukan saje saje, ada cara tok dan setiapnya ada alasan dan sebab munasabab tersendiri... Urusan tu takde kaitan dengan pelanggan lah, apa semua sebab dan syarat semua tok tanggung blake.... pelanggan beli bersih dah. pakai je... nak simpan ke, nak bagi ke orang ke, nak jual ke, nak tahuk ke.. terpulanglah

================================

QUICK GRAB : RM 250

===============

MULA BID : RM 1.00

===============

MULA BID : 18.April 2016 / 09.00 AM
TAMAT BID : 19. April 2016 / 09.00 AM
( 24 Jam )




PERATURAN

Boleh Quick GRAB

Pengguna Baru GB kurang dan Belum pernah Membeli dengan Kami hendaklah meletakkan nama tanpa bin dan lokasi tempat tinggal mereka ( Cth Azman.Shah Alam )

Bid suka suka Tidak Dibenarkan Dan Id anda akan di Senarai Hitamkan di dalam semua sistem Bid Dan Permaharan Kami

Kenaikan Tidak dibenarkan dalam sen sen

Di dalam Pembidaan 24 Jam ini Pelanggan Tidak dibenarkan berbual bual

Pembayaran Dalam Masa 3 Hari Sahaja





18 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Tahniah tuan..kita tunggu pula item bid lain tok muda masukkan..

    BalasPadam
  3. Tahniah....
    Dont worriee
    Be happiee
    :) :) :)

    BalasPadam
  4. Tahnah kepada tuan2 yg menang ;)

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Mana pi tuan yus dan mohd yus?ish!ayah teringat kt depa berdua ni..yahoooo!!

    BalasPadam
  7. Mana pi tuan yus dan mohd yus?ish!ayah teringat kt depa berdua ni..yahoooo!!

    BalasPadam
  8. Tuan amin kecik pun lama tak nampak ayahhh .

    BalasPadam
  9. Amin sentiasa berhubung ngan ayah di fb...depa dua ni senyap teruih!

    BalasPadam
  10. Amin sentiasa berhubung ngan ayah di fb...depa dua ni senyap teruih!

    BalasPadam
  11. Tuan amin hilang di sini jer tuan... kat FB aktif lagi... hehe

    BalasPadam
  12. Tak sempat org bid dah kena grab..
    Tahniah kepada yg menang..

    BalasPadam
  13. Oo , sy je kurang ber FB . hihi .

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami