Ahad, 30 Jun 2019

GELIGA SULTAN
















































Nah, sampai pun gilirannya batu batu sultan, Ini batu ori..bukan kaca, bukan sintetik ya. original.. bestnya kat sini batu ori boleh di dapatkan dengan harga yang cukup murah, kalau di luar sana, lagi ori, lagi lah mahal kan?.. anda bertuah sungguh la ada di blog tok ni, tok dulu masa tak kenai batu pun kena bayar ribu ribuan untuk batu asli... haishhhhh. 

Dalam masa 10 tahun atau kurang , harga batu asli akan mencanak... macam dulu dulu... kalau zaman dulu batu permata di anggap amat bernilai sebab bukan semua orang miliki, lombong pun tak banyak.. nanti ke depan.. lombong dah terlalu banyak macam sekarang, batu dah habis.. dah kurang, maka pada waktu tu lah harganya naik semula.. nahhhh. kalau dari sekarang menyimpan, anak cucu lah beroleh hasilnya kelak.. nak ... katanya...ini simpanan bapa saya dulu ada macam macam jenis permata, datang lah orang kaya di zaman itu di belinya semua pada nilai juta jutaaan ringgit, ya siapa tahu?.. anda tahu?... tapi ia tidak mustahil bukan. 

Jadi kepada yang dok leka, dok sana sini salah, dia sorang saja betul... tapi seketui pun dia tadak... jenis ni lah keturunannya bakal merempat tepi jalan kelak... la ni pun dah ramai di KL kan duduk bawah jambatan, tepi jalan, lagi 10 tahun agak agaknya lah keadaan semakin ok atau semakin parah?. jawab lah sendiri. 


Geliga Sultan Ini Ada barangan pusaka Ayahanda mertua tok sendiri di Kerajaan Kota Kayang dan inilah item pertama dari Istana dan dari koleksi Sultannya. item ini di simpan dan salah satunya sudah di pakai sebagai cincin , baginda kini berada di Mekah bersama 3 guru melakukan ibadah tanpa henti kepada Allah, anak menantu dia saja la dok meleka kat sini, aku le tu. 

Item ini tok ambil dan tok isikan dengan kelebihan kerezekian pada unsur alaminya , alhamdulillah dengan izin Allah sang pemakai yang memakainya akan merasai kenikmatan di dalam urusniaga. Kenikmatan macam mana?....tu kena rasa lah sendiri, tok x boleh nak habaq lagu mana, kena cuba rasa sendiri. 


Kod Produk : GSULTAN 20619
Bentuk : Permata Sultan
MAHAR : RM 70



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

MANI GAJAH TERUNA






Silap kod...silap nama... apa benda bonda buat kerja ni ..... tok ni ada kat siam la ni... semua nak harap kita lagu , mampuih la... 

Benda silap kod dan silap nama ni , tok senang saja... kita pun bukan boleh bermodai. atas kealpaan hangpa kat kedah nu., nah.. bagi je la kat customer. 

Ni namanya Geliga Fosil Madu. utk perubatan.. nilainya biasa jual RM 450-500... 

Tok tak larat nak habaq, nak ajaq dah pasai batu ni.. sebab tu customer mai dari jauh tanya tentang batu, tok kata tok x ambik tau dah pasai batu, harga dia pa semua... tok tau amik dan bagi kat depa di kedah saja. kita ni sat g nak p tolak getah lagi..getah ada 13 ekar ..budak siam kerja ada 7 orang.. yang jaga kita sorang..., nak p tengok budak kutip durian kat kebun lagi, nak atoq lori masuk Malaysia lagi.. penin la tok lagu ni, semua harap tok belaka. 

Ni orang kata mengakala nama bini.. mana mana sama saja.... kalau aku mati,, pelingkup jahanam semua , haiihhhh


FREE




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

GELIGA PUTERI WALINONG SARI




































































































































Alhamdulillah kali ini Puteri Walinong sari kerajaan Gunung Tebu memberikan seumpama delima, tapi i dont think so lah.. wallahualam ni batu apa, macam tak pernah jumpa sebelum ni di tempat kita.

Mustika ini diambil dari dalam Bunga mawar dan nama asalnya ialah Mustika mawar. Jns mustika, buntat bukanlah jenis keras kerana ia terhasil dari cecair samada dari binatang atau tumbuh tumbuhan ya. dan kegunaan geliga / mustika mawar ini lebih kepada :

Pengasehan

Dia punya kelebihan total hanya 1 kelebihan maksudnya 100% tertumpu kepada pengasehan dengan izin Allah SWT. 

Di pakai di jari sebagai cincin, atau kalung. tak boleh di simpan dalam rumah macam tu saja, ia tak berfungsi. 

Silakan


Kod Produk : GWLNONGS 21619
Bentuk : G. P Walinong Sari 
MAHAR : RM 50



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231