Rabu, 27 April 2016

HIGH PROFILE : CINCIN SAKTI












Batu serai Retak 1000.

Batu serai ini asalnya sempurna tanpa retak... tapi dengan seni permata tok menghasilkan retaknya bagi membangkitkan serinya .

Sudah lama di dalam simpanan tok dan tok mengisikan ia dengan kenikmatan Mempengaruhi minda, menundukkan seteru dan kawan, Memperolehi banyak peluang perniagaan dan memikat manusia di hadapan. 

Kini ia tidak di pakai memandangkan auranya terlalu merbahaya bagi anak gadis dan wanita wanita bujangan. 

Item ini sudah tok tapakan lebih dari 3x.. tak terkira dah sebenarnya, tok boleh anggarkan ia lebih 3x itu memang konfirm. 

Di pakai di jari manis atau jari kelingking. 

Cincinnya di perbuat dari Suasa asli dan cincin ini berasal dari kedai emas di Plaza seni ( Pintu masuk ) yang di beli pada nilai Rm 1800 asalnya . Memandangkan tok jadikan ia sebagai item HP, maka insyallah tok beri mahar bawah kos... kira tok rugi.. tak caya bawak gambar p tjuk ke kedai emas tersebut. Kalau tak betul harga ni.. mai umah tok, rakam video dan luku lah kepala tok ni.... tu kalau tak percaya harga sarang cincin suasa ini rm 1800 dulu. 

Jika anda bujang, tokery besar dan kontraktor yang inginkan projek... insyallah di pakai ini bagi yang kurang akan bertambah projeknya, bagi yang sudah banyak akan bertambah banyak dengan izin yang Maha Kuasa... x caya pakai la...... 

Kenapa tok nak jual?... tok dah tak perlukan item ini, tok dah slow dalam bisnes mega, syarikat LMSB pun tok dah bubarkan akibat tidak aktif selama 2 tahun ini... dah malas... bukan apa, nak projek ni... x minta di huluq tu memang bukan Malaysia la. 


Kod Produk : HPCNSSAKTI
Bentuk : Cincin Serai sakti
Saiz : 17
MAHAR : RM 1100.25

21 ulasan:

  1. Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh.
    ALLAHUMMA SHOLLI 'ALA SAYYIDINA MUHAMMAD WA 'ALA ALI SAYYIDINA MUHAMMAD
    Cunn lah
    8-) 8-) 8-)

    BalasPadam
  2. As-salam, slmt petang Tok & rakan2 blog GB, semoga sentiasa harmoni & maju jaya.
    ingatkan retak 1000, mahar tambah 0.25, 1000.25? huhuuu...

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, dngn ini hanya mampu tngok..🙈😍 lawa cincin peribadi tok

    BalasPadam
  4. Kalu tok nk kuarkan cincin guts tu yg ini tok simpan kt ayah ...boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dopleh ayah... promise is promise hehee

      Padam
    2. 😟😟😟😥😥😥🔫🔫🔫

      Padam
    3. 😟😟😟😥😥😥🔫🔫🔫

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Tu tok dh kurangkan ckit maharnya...hehe..tgk jelah,xmampu nk lakukan mcm otai2...cantik khasiatnya...

    BalasPadam
  7. Kalau sy tak banyak hal bulan nie..dah tentu2 sy sambar dah tu..tp takpe rezeki mata pun jadilah..alhamdulillah..

    BalasPadam
  8. ...woina', mcm terliur na'. Sikit lagi sdh mempengaruhi minda ni.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami