Sabtu, 16 April 2016

CENUAI EMAS









































































Nama di GB ialah Cenuai emas kerana asal asal yang mula kita dapat dulu dari akar Pokok cenuai emas, kebetulan atau memang di sediakan di situ wallahualam. 

Nama sainsnya ialah Sand Stone.. usah risau, ia batu asli, bukan cat ke, stiker ke haha..bukan... ia ori dan asli seperti ini, Indah bukan ciptaan Allah SWT?...

Kegunaan memang untuk pengasehan umum, cuma rendah sikit dari MGajah tu.. sikit ja... Pilihan pengasehan memang agak banyak tuan tuan, cuma yang membezakan ialah bajet, jenis batu, warna dan coraknya. 

Sama lah dengan ilmu.. nak mencapai sesuatu ilmu tu ad abanyak cara, ada cuma pakai energi otak, ada pakai amalan, ada pakai amalan 3 hari, ada pakai amalan puasa la apa semua... so..pilih nak nak jalan senang ke susah?.. kalau tok?.. tok pilih highway...


Kod Produk : C.EMAS 13416
Bentuk : Cenuai emas
MAHAR : RM 50

53 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah.
      Mr. IS dan semua...
      Ingat king, Ingat IS ..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Dh murah tu..besar kedabaq lagi huhu!!

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Terima kasih ayah

      Tahniah buat ayah juga...the king of king item

      Padam
    2. Payment Done by cash to Mr.Baz

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Kat sogo besut.. 200 maa tu pun saiz kecik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Newbies mungkin tktau lagi baru mula nk kenal batu..bila jumpa kt luar baru depa tau harga yg sebenar..

      Padam
    2. Newbies mungkin tktau lagi baru mula nk kenal batu..bila jumpa kt luar baru depa tau harga yg sebenar..

      Padam
    3. sogo?.... cina ka melayu?.. kalau cina tu cust offline tu, salah satu

      Padam
  9. Melepas lagi..selalu melapas.. dh lama sy tunggu item ini.. tp apakan daya bukan rezeki.. tahniah tuan-tuan.. tok kalau ad lagi item ini harap diupdate lagi ye tok.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tuan nk ayah lepaskan..

      Padam
    2. Terima kasih atas tawaran ayah tu.. x apa.. sy tunggu lagi.. mungkin tok ada simpan stok lain dan akan diupdate nanti..hehe

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Kalau ayah lepaskan kt tuan bukan rezeki ke..stock dapur belum tentu dapat saiz camni..cuba lihat page lepas..mungkin kedepan harganya boleh up lagi kalau dalan simpanan stock dh kurang..

      Padam
    5. Kalau dh mcm tu.. sy terima pelawaan ayah.. ok sekarang perlu ke sy lock atau mcm mana??

      Padam
    6. O.k baiklah ayah unlock 1a kepada newbie tuan suleiman..sila lock tuan..moga pasni akan bersemangat tuan memahar barang kt cini.t kasih..

      Padam
    7. Jangan lupa taip lock plak..

      Padam
    8. Terima kasih ayah.. macam tau2 je sy ni newbie.. hehe

      Padam
    9. Terima kasih ayah.. macam tau2 je sy ni newbie.. hehe

      Padam
    10. Hehe ayah makan pisang dulu dari tuan.hahaha

      Padam
    11. Hehe ayah makan pisang dulu dari tuan.hahaha

      Padam
    12. Jangan lupa taip lock plak..

      Padam
    13. LOCK 1A.. PAYMENT AKAN DISELESAIKAN HARI INI JUGA..

      Padam
    14. Terima kasih ayah.. harap saudara2 dlm blog GB ini dapat berkongsi ilmu dgn sy..

      Padam
    15. Terima kasih ayah.. harap saudara2 dlm blog GB ini dapat berkongsi ilmu dgn sy..

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. LOCK 1A.. PAYMENT AKAN DISELESAIKAN HARI INI JUGAK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tp tok.. sy tiada no fon tok utk sy hantar resit pembayaran

      Padam
    2. Tp tok.. sy tiada no fon tok utk sy hantar resit pembayaran

      Padam
    3. 0178259540, kat atas header blog ni tu ada gambar tok dan wife.. kat sana juga ada no wassup , email dan sebagainya

      Padam
  16. Baik tok.. terima kasih.. skrg jgk sy wassap

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami