Isnin, 11 April 2016

HIGH PROFILE : MGT MELEKIT






Mani Gajah Teruna Melekit habis

Item ini tok simpankan dalam kotak cincin ingat nak buat cincin, tapi x sempat lah... jadi dah halaman ini di buka maka tok cuba maharkan di sini kot ada yang tak nak hehehe... 

Ia dari jenis melekit habis, makin di gosok makin melekit , tangan tok ni jenis kering, bukan jenis peluh macam org normal tau 

Permukaannya ada bunga orkid... Saiz gedebuk besar boleh potong g kalau nak...free potong tok bagi..saiz tok buat cincin la ni... ingat nak oter , tapi sayang, sebab lekitnya habis punya... ni kalau test pakai batang mancis, tok boleh agak.. tapi kalau dah tok tau sendiri, takdenya mahar di bawah, bak Rm 30k la jawabnya... sebab tok tau harga depa jual sekarat Rm 5000.... ni berapa karat dah


Mani Gajah Teruna di gunakan di dalam hal pengasehan..bukan biasa biasa....

Jadi kalau berkenan jangan beli, kalau x berkenan pun janganlah beli



Kod Produk : HPMGTLEKIT 11416
Bentuk : MGT Bunga Raya
MAHAR : RM 800

Tahniah Tuan Mody, Sgapore




HALAMAN INI SAH SEHINGGA

13/4/2016

Sahaja

34 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Mlm ni ayah tk tidur lena jika tk dapat mgt ni huhu!!

      Padam
    2. Kena cash on the spot..kalau tok benarkan ayah mahar dlm masa 4 bulan ayah sudi..pasal la ni nk bayar yg sebelum ni juga.huaaaaa!!

      Padam
    3. Kena cash on the spot..kalau tok benarkan ayah mahar dlm masa 4 bulan ayah sudi..pasal la ni nk bayar yg sebelum ni juga.huaaaaa!!

      Padam
    4. Takpe yah tkpe yah. Insyaallah nanti ada rezeki hehehe

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Ayat tok yg last tu bez...hahah...klu bkenan jgn beli,klu x bkenan pon jgn beli...

      Padam
  5. Item idaman kalbu..memang ayah syok habis..tapi apakan daya harga jadi pemisah segalnya..kalau tok bagi muka kt ayah..insyaallah boleh rezeki..kalau tk pun ayah mampu mahar melihat jer..

    BalasPadam
  6. Mmg berkenan...tapi berkenan je la nampaknya tok..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa yang susah tuan.. pakat la dengan member di sini... boleh la bukan tak boleh, benda tu boleh potong 3 tuuu

      Padam
    2. kalau potong hilang bunga orkid nye tok

      Padam
  7. saye berkenan tapi saye dgr kata tok kalau berkenan jgn beli, tu sbb tak beli 😂 gurau tok hehe

    BalasPadam
  8. Asalamualaikum....
    Huh....cunnnn abisss
    Ni kalau bulan depan masuk bid. Dah tentu saya grab. Bulan ni dah terover bajet.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bulan depan x masuk dah tuan, tok kata, sekali je masuk page ni.. ;)

      Padam
  9. Salam tok..kalau x keberatan nak tau mgt melekik ni brapa lama dah dalam simpanan tok ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  10. Rasa ayah la bermula item manigajah super item sekutu tok kt kelantan tu..kalay betul mgt ni di hadiahkan kepada tok..

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Payment done tok. Alhmdulillah terima kasih tok

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami