Selasa, 7 April 2015

MINYAK DEWA SEMATA




Kita amik sikit Testimoni lepas




Ni yang tok kata Item Jahat ni, hahaha... bukan apa kan tu hari tok kata tak mau jual dah minyak pengaseh, tapi semata ni bukan minyak pengaseh macam minyak cenuai apa semua tu.. yang tahap tahap bahaye nu...

Minyak semata ni untuk umum... kalau tuan emmer cukup suka beli pakai Sedozen. mula mula dia pun beli 1 ja, sekali try, alamak.. ni barang kena borong sedozen la , baru puas hati kan ..tak  gitu tuan  Emmer . Alhamdulillah.. banyak membantu pelanggan terdahulu.

Sekarang pun permintaan tinggi , tapi sebelum ni tok x keluarkan dah sebab dok cari campuran yang betul la, bukan senang nak adunkan benda ni agar ia seimbang dan mengeluarkan haruman dan sukatannya yang ngam dengan adunan Minyak Dewa semata yang tidak berbau. 

Ini kalah Pheromone Moden, 99% jaminan Tok.. gerenti.haha... hang jangan wat men... ni kalau tok pasarkan komersil, mau mau nangis pengimport pheromone biasa biasa tu, Phero-x ka Phero pro ka... boleh jahanam woo, jangan buat men... hehehe... 

Ni kalau amik by bundle sedozen.. ada diskaun whole sale, pastu hangpa nak label buat jenama sendiri , tu buat la.. tok keluarkan saja, kalu semua tok nak buat, x cukup tangan ceq oii... 

Kalau nak rasa penangan dia, cuba la sebotol dulu... haa, hak lepas lepas tu ada yang tanya berapa sukatan semata, sukatan dunhill.. tok terhabaq, ingatkan dia tanya ikhlas, rupanya kawan tu p adun pakai minyak mani gajah, minta maap la nor, Minyak semata ni x sama dengan minyak mani gajah, so bila masuk, adunannya tak ngam, kesan pengaseh tu boleh hilang, kami kaji benda ni Trial and error tau, bukan sembarang main masuk adun, main campoq semacam. 

Cara Guna : 

Pakai macam pakai minyak biasa, di pergelangan tangan, di pelipat siku, di belakang cuping telinga, di bahu... Pakai sikit ja... jangan pakai di kulit kecuali kawasan cuping tu. kalau bhgn badan, pakai di baju tau. 

UNISEX

==========================

Insyallah Minyak Dewa Semata tok sedang cuba adunkan dengan Minyak wangi dari Mesir, antara jenama yang tok amik ialah Arab Men dan 1 lagi tu lupa dah, Tok amik minyak dari kedai, so paham lah rege nya amik dah berapa, ni bukan lekeh punya tau, kualiti sama dengan Hugo Boss, Dunhill di pasaraya besar. Tapi amik banyak harga tak la macam harga jual,  sebotol tu harga tok amik makan Ratus gak la... cuma tok yakin ia boleh di pasarkan, sebab ia suci, boleh pakai solat, bau tahan lama gila. Hak kat tangan tok ni dah lebih 8 jam ni, bau lagi. Pakai sikit saja.. dan sebotol tu tahan lama, mau mau lebih 6 bulan. 

La ni ( jam 7.35am ) dok cuba adun.. cuba trial and error tu biasa. silap bancuh, pekat bawah. cair atas, silap lagi bau pula hilang atau jadi tak tahan lama atau busuk.. jenuh... takpa, nanti tok cuba keluarkan barang sebotol 2 noh...

Kod Produk : MSEMATA 
Bentuk : Minyak 2.5ml
MAHAR : RM 86

Kuantiti sedia ada : 500 Botol

Pembahagian Kawasan Abg Long 

Blog Utama : 400 Botol
Lelong.com.my : 100 Botol

62 ulasan:

  1. Baik tuan tuan semua, tok jamin lepas ni anda akan order sedozen

    BalasPadam
  2. Nilai sedozen ialah Rm 400 sahaja bagi 12 botol. apa pun cubalah dulu

    BalasPadam
  3. lock 2 botol untuk wak ramdhanie,klang banting

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hebat tuan......dari 2 jadi 4 botol .....tumpang gumbira.....mari kita bergoyang...

      Padam
    2. hati runsing..bau mu sudah ku kenali,,kuikui

      Padam
  4. Salam tok. Inikah item yang dimaksudkan?

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam utz, item ni fix price, kalau ikutkan nilai sebenar bagi sedozen ialah Rm 960 kan utz?.. so tok dah bagi banyak less utk sedozen item ini

      Harap maklum

      Padam
    2. ok macam ni, kalau utz nak pakai diskaun ahli kem. boleh takda masalah... tapi amik nilai sebenar Rm 960-30% ya utz, jadi nilai utz kena bayar ke GB ialah RM 672. takda masalah

      ;p

      Padam
  6. Balasan
    1. payment doñe via click.detail payment send to 011.terima kasih tok

      Padam
  7. salam tok...payment da buat...tok blh tgk kat lelong and email..details kat situ..maaf atas masalah teknikal yg timbul

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah permintaan minyak ini semakin meningkat, terutama bagi yang pertama kali membeli mereka pasti akan membuat pembelian kedua

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Assalam tok..kalau sy nak order 100 botol,bper harga mahar bole dpt tok???...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan, 100 botol RM 6400 tuan, diskaun 20%

      Padam
    2. Wassalam tok..ok,In Shaa Allah lps raya sy start beli borong tok

      Padam
  11. Dh send paypal payment skali dgn booking utk akik sulaiman.

    BalasPadam
  12. Tok, sy dah send payment through PayPal kat evernote tok. Tp status payment tu pending. Tok x accept ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xda kat paypal tok pun tuan... sat tok cek.. Payment dri Norhashimah Yun ke?..dah masuk tu

      Padam
  13. salam tok.
    bau minyak ni sama x dgn bau minyak raja isteri?

    BalasPadam
    Balasan
    1. x sama tuan, kalau sama bagitau dengan tok.. maksudnya staff bahagian mengisinya dalam botol tersilap masuk, tapi rasanya tak pernah lagi tersipal rasanya kecuali kalau drg dah penin sangat dah tu

      Padam
  14. Salam Tok, minyak ni ada lagi ke? Tkasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Minyam ni tergolong stok x habis sampai bila bila. Ya ada

      0178259540

      Padam
    2. Salam. Tkasih Tok. Sat na cek bayaq.

      Padam
  15. Tok muda nak tany jika ad pembatal minyak pengasih di rumah, minyak dewa semata ini akan tawar ke khasiat ny?

    BalasPadam
  16. Tok, masih ada lagi stok ? Kalau ada saya nak satu botol.

    BalasPadam
  17. Salam tok.. harga masih sama ke?? Rm86 sebotol , Rm400 1dozen ..
    -Syawal

    BalasPadam
  18. Ada lagi tak minyak dewa semata ni ...tok pm tok...

    BalasPadam
  19. Yg ni harga dia tmasuk postage ke, atau kena tambah Rm8 utk postage ye, tok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami