Rabu, 31 Mei 2017

GELIGA KASYAF









Sejenis Akik Berpusar Mata , Selalunya jenis ini bersimbol mata . Bukan Freemason tau hahaha.. Bila ia bersimbol mata maka ia di hakikatkan sebagai Pembukaan kasyaf atau membantu pembukaan kasyaf atau memudahkan kasyaf sedia ada. 

Kalau di maharkan batu saja pun tanpa di maharkan di blog item item bertuah dan mistik. Harganya boleh tahan juga lah. lihat pada peniaga, kerana harga batu tiada had atau tiada siapa yang mengawal. 

Alhamdulillah maha suci Allah yang mengaturkan segala galanya. Kini tok mendapat perolehan dari 3 sumber 2 sumber dari perolehan tok sendiri dan 1 sumber dari kenalan tok yang tok percayai..lama dah dok berurusan dengan dia bermula bab bertap dulu dulu. 

Jenis ini tok isikan dengan kelebihan :

Membantu kasyaf  bagi yang dah ada ilmunya. 


Ada pelanggan terdahulu memaharkannya dan melakukan amalan ringkas yang tok berikan, alhamdulillah sudah mula kelihatan warna warna di hadapan matanya, penampakan warna warna ini ialah asas kepada kasyaf. beerti melihat sesuatu yang org biasa tidak melihatnya. 

Amalan di teruskan dan latihan di ketatkan dan alhamdulillah ramai juga yang sudah kasyaf, tok tidak menafikan ada yang memaharkannya tapi sampai hari ini tidak kasyaf. itu bukan urusan tok, itu ialah urusan anda dengan Allah SWT, kerana belum diizinkan.



Kod Produk : G.KASYAF 29317
Bentuk : Permata Kasyaf
MAHAR : RM 200  

Promo Ramadhan : RM 120

SOLD OUT
TN NIEZAM


RADIAL KOTA KAYANGAN














































Radial kota Kayangan.. Radial tu bukan bahasa English, Ia nama bagi sesuatu alat di Kerajaan Kayangan dan Jenis Jenis Radial yang di gunakan di sana berbentuk batu permata murni , Anda masih ingat Perisai Sihir Kota Kayangan?.. Itu juga dari nama Radial, Radial Sihir, Tok memperkenalkan suku kata ini kerana selepas ini kita akan menggunakannya, apabila di sebut Radial, maka ia sebuah gadget/objek yang di gunakan untuk tujuan tujuan tertentu dan jenis radial bukan diisikan melalui zikrullah atau alami, ia diisikan menggunakan energy alam yang di serapkan mengguna teknologi yang mereka ada. Sekiranya anda pernah mendengar alam Bunian lebih maju dari alam manusia selama 300 tahun, maka anda perlu tahu mereka bukan sekdar maju dari segi Perkataan itu sendiri. Tok di sini nak menerangkan bagaimana tu pun tak tahu, kalau duduk depan tok, boleh tok perjelaskan.. percaya atau tidak, terpulang... kita ibarat org dulu dulu tahun tahun melayu melaka yang org cerita kisah zaman ini yang ada kapal terbang, keretapi laju, kenderaan dan sebagainya.. jika kita di zaman Melayu Melaka... adakah kita percaya dengan cerita seperti itu?... Think.... 

Radial ini di gunakan di dalam tujuan : 

Penunduk Manusia 

Wibawa kepada pemakainya dan di segani org 

Memudahkan urusan pekerjaan dan perniagaan

Penarik kekayaan dengan izin Allah 

Mempermudahkan urusan dunia berniaga atau kerja




Terpulang kpd anda nak menjadikannya cincin, kalung, gelang, tukang cincin tahu bagaimana nak olahkannya, insyallah



Kod Produk : GB4 15317
Bentuk : RADIAL
MAHAR : RM 700

Promo Ramadhan :RM 250






GELIGA RATU SALBIAH










ITem ini ialah item TAPA...

AWAS!!!

Ini ialah item landing time..bukan barang penarikan, cuma ia di tapakan dan di bawa sebentar ke alam sana bagi di isikan oleh Ratu Salbiah

Ia diisikan Oleh Sang Ratu sendirinya sebagai medium :

Penunduk ampuh

Pengobatan Gila , Gila isim dan histeria


Penunduk : Di pakai oleh pemilik

Pengobatan : Di pakai orang yang sakit. 


Khasiat alaminya jika di rendamkan ke dalam air akan menurunkan suhu panas ( demam ) , mengawal jankitan kuman jika ada luka dengan air rendamannya di titiskan ke atas luka. Mempercepatkan sembuh luka. 



Kod Produk : GRATUP3SALBIAH 25517
Bentuk : Batu Tapaan
MAHAR : RM 110



Selasa, 30 Mei 2017

PETIR LUMPUR






SOLD OUT
TN PAQ



















SOLD OUT
TN SKYLINE TURBO















SOLD OUT
TN RAT TATA

Petir Lumpur atau nama sainsnya Lightning Mud Stone :p   .....  

Item ni dulu bernilai RM 250.. tapi insyallah kami di GB specialist dalam batu petir.. dan stock 2 tahun lepas masih lagi berbaki 

Kalau panas baran.. mudah marah... sikit sikit mula nak tengking bini.... salah org lain pahtu nakj marah anak nak marah bini.. tapi dalam masa yang sama nak atau teringin pakai batu petir atau kehebatan batu petir seperti :

Pembisa beragan

Pemagar dari sihir

Penawar Bisa Badan

Penguat Tubuh dengan rendam dan minum

Penguat semangat Dengan rendam dan minum

Yang Pembisa tu yang orang nak sangat tu. Jadi di nasihatkan pakailah petir lumpur... petir jenis ni sama saja kekuatan dengan Petir api hitam tu, cuma petir jenis ni jatuhnya di dalam lumpur atau di dalam sawah, ada sesetengah org panggil ia petir sawah... sama je la... sawah pun berlumpur.

Item ni dah semaikin nak hilang dari stok kami, nak kena p cari balik tu yang susah tu . Tak kena belit dengan Ular sawa dah cukup bagus..   




Kod Produk : P.L 18417
Bentuk : Petir Lumpur
MAHAR : RM 200

Promo Ramadhan : RM 70


GAMUNGGAL MERAH












































































































Sila usha ok... ini gamunggal merah.. item rare... 

Kalau bertam api rare tahap gaba... gamunggal api tahap power rangers kot. tak pun tahap Guyver. 

Komen disable... ni hak kami di GBunian untuk disable komen, sebab ni untuk pengujian sistedan keberkesanan staff kami menjalankan tugasnya.... actually untuk offline dan tok nak uji kecekapan mr baz sendiri. 

Gamunggal api di gunakan di dalam : 

Pemusnah jin

Pemusnah sihir secara total

Pemanas bomo jahat dan main hitam

Pemulih masalah pengasehan walau minyak dagu 

Pembisa kepada manusia dan jin takut akan kehadirannya

di pakai sebagai cincin mampu memusnahkan isian item org lain dengan NIAT. pegang genggang dan niat... musnah. tgl cincin saja

Tak caya , cari 1 barang kebal UMUM, pegang dan niat... pastu suruh test semula, kebal ada lagi ke tak haha.. 





Kod Produk : GM 18417
Bentuk : Gamunggal Merah / api
MAHAR : RM 110


Promo Ramadhan : RM 80