Sabtu, 30 April 2016

MANI GAJAH ( Promo Nak pose )




























Mani Gajah Teruna, seaslinya Mani Gajah... Sikit sikit ada campur RMG... 

Ada yang bawak ke peniaga jalanan dan tanya apakah batu ini, dan peniaga tu cakap " akik"...lalu pembeli memarahi tok... tok x lah marah pembeli tu hehee... tok terangkan bahawa akik ni ada 25,000 jenis ... dan tok suruh tanya balik ke penaiga tu, kalau akik...akik apa?.... dan peniaga tu berkata " akik la... ".... lalu tok pun cakap kepada pembeli batu MG ni... "Mung cakak ke peniaga tepi jalang tu, tok mat GB kim salam... nege biar ada ilmu, bukan nege nok boleh ke pitih.. kot orang gelak ke kite.,.. nege 20 tahun , xde ilmu.. tak gune boh... ".... suke selak pelanggan tok ni... dan katanya selepas peniaga jalan ni tahu tu batu tok mat, terus diam ye takde suara... maybe tahu pangai tok mat GB ni supe tebuang hehehe.... Dulu masa dok Johor... Dungun pun 1 malam aje tebuang ni turun nak sengat orang.. dop kire doh, mung bawoh payung tok ayoh 30 line ke 36 line ke aku langgor semacam je , doh kite dop kaco orang deh...... org suke suke je ngaco kite... kena ajor sket... bio temu buku dan ruas... gitu caranya... sekarang alhamdulillah... 

Nege ni, jangan kacau orang... kite bukan boleh mende pung... masa dok pikir care nak jatuh kan orang tu, berape banyok mase kita bazir.... kepala pun sakit dan migrain nak dengki ke orang guane dan guane.... cube kita cuba berdaya saing sihat... la tengok alhamdulillah dok tengok molek nege belake.... sapai bile nak tikam sana tikam sini.?.... sampai mapuh?..... usia semakin tua hari demi hari.... dengki ke orang je kejenye... sekupang habuk dopleh... 

Jadi kite nege lah.... sama sama cari rezeki Allah SWT ni... 

Pakai MGT ni..muge orang sayang , muge orang kasih, orang tengok kite dok gamok nok buat khianat ke kite... tu Gune MGT nih... bagi orang sayang ke kite... dop gamok org nok wat ke kite...ke guane?



Kod produk : MG 27416
Bentuk : Mani Gajah Teruna
MAHAR : RM 450

RM 200

7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami