Isnin, 25 April 2016

PERMATA QORBUAlhamdulillah dengan kemudahan Yang Allah berikan kepada diri tok di sini. Syukur alhamdulillah item di atas berpunca dari Gunung Qorbu namun di perolehi melalui kawasan Kubu oleh seorang Panglima dari sebuah kerajaan di sana. Namanya biarlah tok rahsiakan dan hanya pembelinya sahaja yang bakal mengetahuinya. 

Item ini di gunakan di dalam ikhtiar melawan Jin samada secara terus atau melalui sihir yang di hantarkan kepada mangsa atau pemakainya sendiri. Melalui kekuatan energi yang ada pada geliga ini. apabila hendak di gunakan , pusingkan batu ini di bahagian telapak tangan dan halakan telapak tangan ke arah pesakit yang mengalami gangguan, histeria dan sebagainya . Insyallah jin yang ada di dalam tubuh pesakit tidak akan tertahan dengan kekuatan yang keluar dari geliga ini dan menerpa makhluk halus yang berada di dalam tubuh sang pesakit. Jika pesakit yang datang tiada reaksi menjerit sebelum perubatan di jalankan, rilek dek je pesakit tu, cuma mintanya duduk di depan anda, Arahkan ia merenung mata anda dan halakan batu geliga yang sudah di alihkan di telapak tangan dan tangan kiri di antara dada dan pertu dengan telapak tangan di halakan ke atas. Ibu jari mesti masuk dalam seperti gambar di bawah :

GUTS juga boleh guna kaedah ini, malah lebih merbahaya kepada Jin di dalam tubuh pesakit.. Guts akan mengeluarkan aura Ular sisik kebiruan dari telapak tangan dan meluru ke tubuh pesakit dan membelit jin yang ada di dalam badan sehingga pesakit lemah. 

Bukan ini sahaja, malah beberapa jenis geliga lainnya mampu di gunakan kaedah ini.


Menekan nafas di pusat atau tidak itu terpulang, perbuatan menekan nafas di pusat adalah untuk melancarkan tenaga dalaman sendiri. Tapi jika tidak belajar kebatinan. Menggunakan kaedah ini juga di bolehkan. 


Kod Produk : P.QORBU 29316
Bentuk : Permata Qorbu
MAHAR : RM 122.25


18 ulasan:

 1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Allahhurobbi,mati2 ayah ingatkan ottoman tadi buka jurus maut ke raksasa..rupanya2 tokmuda ish!

   Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

   Padam
  3. Ayah item baik jer awai bangun hahahah baik ayah yeahhh

   Padam
  4. Ayah item baik jer awai bangun hahahah baik ayah yeahhh

   Padam
 4. Assalamualaikum tok,Batu petir dn nibung tunggal blh guna cara ni tak untk halau jin dlm badn atau histeria?

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami