Sabtu, 16 April 2016

ZAMRUD COLOMBIA





Kod Produk : ZCOM 1.61 Carat















Kod Produk : ZCOM 2.75 Carat


Alhamdulillah Zamrud Colombia pertama dah hadir... mujuq hadir yang ni dulu, kalau sampai yang lain tu ... mahai gak la, tok bajet yang tu di maharkan ketika anda gaji... kesian pula, kalau tengah tak gaji benda zamrud tu masuk... kempunan kang. 

Alhamdulillah. yang ni pun boleh dah... jangan tanya la macam mana tok dapat jual murah... ni semua kawtim.. dan menjalinkan hubungan persahabatan dengan peniaga antarabangsa di luar sana... 

Yang ini datangnya dari denmark.. kilang proses di Sana la. Batu asal Colombia. 

Berat dah ada pada setiap gambarnya. Yang ni takda Cert.. sebab tu tok juai tak mahai sangat ikut pada saiz juga. 

Tapi jika anda nak sempoi, pegilah buat sijil sendiri, usah risau, kalau tok kata zamrud tu, zamrud la... takkan jadi benda lain hahaha... Yang mana percaya pada tok macam tuan Lykan dan Tuan IB, insyallah depa untung besaq. Kita di sini tak kisah.. anda nak jual balik , tu terpulang.. cuma jangan pakai nama tok, kata murid tok walhal bukan... sebab murid tok ramai ramai yang berniaga cuma 3 orang sahaja. 

Buat cincin kemudian ada sijil.. memang cun.. harga boh RM 2500 pun org layan lagi...zamrud kot bang...???


Kod Produk : Ikut Gambar
Bentuk : Ikut Gambar
MAHAR : RM 250

60 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. hehe, baru baca diskripsi atas nu.. terima kasih tok.. sebab percaya pd kami juga.. dak gitu ayah IS? ;)

      Padam
    3. Ayah?kalau tk caye tkkan la bila kuar high level kami sapu semua..kerana kami yakin apa yg kami mahar kt sini..asalnya kami cam newbies juga..ayah mula menapak kt cini zero..yg ayah tau masa tu manigajah2..

      Padam
    4. Ayah?kalau tk caye tkkan la bila kuar high level kami sapu semua..kerana kami yakin apa yg kami mahar kt sini..asalnya kami cam newbies juga..ayah mula menapak kt cini zero..yg ayah tau masa tu manigajah2..

      Padam
    5. Terima kasih.. Bon utk ayah , tuan lykan dah on daway esok .... Ingat tau, tahun depan 1 Trillion pulak

      Padam
    6. In shaa Allah tok.. terima kasih na.. ;)

      Padam
    7. Tapi kalau tok dapat keluarkan bon 1trillion tu kalau boleh 2 keping na..takut di antara kami berdua berkecil hati..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Payment done..detail dh send kt evernote dan tuan baz..tq

      Padam
    2. Payment done..detail dh send kt evernote dan tuan baz..tq

      Padam
  5. Balasan
    1. ah, terlewat 2 minit tuan... tuan Nurrizam dah lock, takpa tuan boleh lock menunggu, jika dia unlock , tuan boleh grab terus ya

      Padam
    2. tn markno btl2 berhajat ke? kalau btl sy unlock ke tn.

      Padam
    3. Terima kasih tuan Al-Nurrizam Kenna big peluang kt saya
      Atas per setujuan pihak tuan saya grab zcom 2.75 carat
      I

      Padam
  6. Tuan lykan atau sy yg dpt ye..sbb sy lock kod penuh =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ha, xpe.. klau tuan betul2 nak.. silakan.. sy tggu item lain.. ;)

      Padam
    2. Lepas jer tuan..kita hambat yg besar..dekat nk hujung bulan ni pepahamkan ape yg akan kuar hehe!!

      Padam
    3. King IS... lebih memahami

      Padam
    4. he he sama2 tuan amin.. betui ayah.. in shaa Allah, ada rezeki tu nnt.. ;)

      Padam
    5. :p terbaik!kita kan big jaws..ngap yg paling best!kipidap!!

      Padam
    6. Tengok mulut Mr. IS tu
      heheheheh

      Padam
    7. Ngaapp ... jangan tak nagapp
      Gurau je Mr.IS
      Hehehehe

      Padam
  7. Balasan
    1. item ni perlu ayah, pasal dia tak sama carat

      Padam
    2. letak kod cepat skit klau nak lock tok.. kod carat ni pnjang sangat, selalu tersasul.. ;)

      Padam
    3. hahaha... ya lah "carat " tu tak perlu dah

      Padam
  8. Tok tengok kat mudah.my.. pehh rega dia.. dasyat... semua kebanyakan 5000 ke atas... kaya cepat lagu tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tok nak post kat sana segan rasa, satg kang jadik gaduh pula.. takpa biar kat depa sana ja

      Padam
    2. xpe, tok.. kat sini bleh jual selalu.. kat sana kadang2 kena tggu lama, bru bleh jual.. ;)

      Padam
    3. Betul tu tok.. sy terlambat sikit je tok.. kalau x.. sy dh lock.. hehe

      Padam
    4. Betul tu tok.. sy terlambat sikit je tok.. kalau x.. sy dh lock.. hehe

      Padam
    5. hehe, tuan kena kursus dulu... bagaimana nak lock dalam masa kurang 2 saat atau 1 saat.. kalau tuan guna pc / laptop, buka blog dan lihat sebelah kanan.... Dekat berita G.Bunian tu ada mcm mcm info utk tuan lihat dan beberapa kaedah untuk menjadi pemenang di dalam blog ini.

      Padam
  9. Klau Tuan GB. Post kat sana. Kami kat sini. Meleleh air liur lah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah.. takpa, kita kat sini sudah la.. tak mahal pun asalkan sentiasa ada

      Padam
    2. Maaf tok sy nk tnya.. payment hendak dijelaskan macam mana?? Maaf tok sy newbie lgi...

      Padam
    3. Maaf tok sy nk tnya.. payment hendak dijelaskan macam mana?? Maaf tok sy newbie lgi...

      Padam
  10. Saya ada juga kena kena tipu. Konon ini lah itulah. Bila dah trnsfer duit. Barang tak sampai2.
    Ikutkan saya dah lama ikuti bog GB. Cuma baru2 ni lah saya maharkan item2 kat sini.
    Tengok blog ni mcm meriah je.
    Jadi saya cuba.
    Alhamdullilah. YANG TERBAIK. MANTAP
    Mcm Mr. IS ckp. Kipidap
    Hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, tambah satu lg bang, dongibab.. macam sy ckap kat abg hari tu, blog GB ni memang yg paling meriah & harmoni setakat ni.. ;)

      Padam
  11. T.kasih benz..nanti wassup kat baz jgn lupa taip kipidap ..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami