Ahad, 17 April 2016

KECUBUNG PANGLIMA AWANG











































Wallaweyyy.. cun?.. macam klon pun ada kan?

Ini ialah kecubung Panglima Awang kalau suluh bawah ada lintangan garis hitam.

Hitam di gunakan sebagai Penangkis sihir , dan kecubung di gunakan sebagai Penaik auara dan seri wajah, 2 dalam 1 . 

Tok minta maaf sebab takleh nak tulih panjang, keluarga tok ada ni... nak tulih panjang sat g terabai pulak heheheh


Kod Produk : KPA 13416
Bentuk : Kecubung Aneh
MAHAR : RM 90

18 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. ok..masih menepati syarat lock lagi tu

      Padam
    2. Payment done.. segala detail dh di ws ke tuan baz

      Padam
    3. Payment done.. segala detail dh di ws ke tuan baz

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Tahniah, tuan tuan semua.
    melepass...
    dont worrriee b happpiee
    :) :) :)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami