Isnin, 18 April 2016

MINTA MAAF

Assalamualaikum wbt semua...

Untuk penerbitan halam esok dan lusa berkaitan zamrud... insyallah ada harga mampu milik, dan sebenarnya semua harga mampu milik walau ada maharnya yang agak keras, nampak keras sebenarnya lembut lagi disebabkan harga market boleh p jauh berkali ganda lagi sebenarnya.... Kalau tok tok memang tak dan dah nak buat cincin then nak jual lebih mahal..

Jadi jika ada harga yang agak keras, tok minta maaf lah, pasai modal pun besaq jugal.. tapi insyallah tok janjikan kepada anda kepuasan , ketulenan dan jika anda juai balik, berbaloi dan anda mampu mengaut keuntungan lebih lagi. Insyallah...



==================

Delima yang tok dapat tu hari, sayang pula nak jual.... jenis tu lah yang orang jual sebiji sampai Rm 1500.. siap cincin sampai 3000-5000... kekadang harga gila pun ada.... sat tok amik gambarnya







Tok teringat masa mengurut seorang pakcik di Ganu ni... dia dengan bangganya menunjukkan batu delimanya siap cincin Rm 3000 pada Tok... macam ni lah.. tok cuma " Hurm"... 

Jenis tok di atas da Ray ( Bintang ) sementara pakcik tu punya kosong... kosong... 

Nantilah.. kalau tok berselera nak maharkan sebiji sebiji, tapi sekarang kalau sapa sapa mau , amik saja semua ni RM 2000

Tok bukak peluang ni sampai Hari  Isnin Minggu depan 25hb...

Kod : D55RAY
Bentuk : Delima
MAHAR : 2500

44 ulasan:

  1. Balasan
    1. Erk, baru cadang nak mintak mahar sebiji.. he he.. tahniah tuan GM.. ;)

      Padam
    2. Terima kasih tuan Lykan Hypersport

      Padam
    3. sama2 tuan.. rezeki tuan tu.. ;)

      Padam
    4. Allahhurobbi,murah betul rezeki tuan GM,dh terketar2 tadi jari jemari ayah sambil berzikir hidup melayu tetiba ada sesuatu yg pantas telah taip lock kt sini,ayah dh berpeluh ingatkan musuh,rupanya sahabat ayah tuan gm mohd nazri..fuh!!masyarakat!! tahniah tuan GMM Mohd Nazri..kecil tapak tangan nyiru ayah tadahkan hehe!!

      Padam
    5. Tahniah Nazri,.pilihan terbaik ...

      Padam
    6. kalau hangpa nak beli juga, tanya tuan GM lah.. mau mau paling murah RM 300 tu

      Padam
    7. Payment Done.

      Details whatsapp ke tuan baz.

      Padam
    8. Tahniah.. ingatkan GM Nazri nak unlock td.. hehe

      Padam
    9. Tahniah.. ingatkan GM Nazri nak unlock td.. hehe

      Padam
  2. Terima kasih ayah dan sahabat semua

    BalasPadam
  3. Ayah tumpang gembira sebenarnya tuan gm..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Gembira ayah...gembira la saya...
    Sakit ayah...sakit la saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua ucapan terima kasih selayaknya untuk Tok Guru tercinta iaitu Tok Muda GB yang banyak membantu orang kita dalam bidang perniagaan dan mistik.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Tahniah GM, murah rezeki GM. Sye tumpang gembira jugak :')

      Padam
    4. Tahniah jgk tn GM.. N kepada tok juga.. Syabas.. Hehehehe..

      Padam
    5. amboi.....sakit ayah sakit dia, habeh kalau tok sakit... GM tak sakit la... huhu.majuk neh

      Padam
    6. Sakit tok, sakit juga kami...sape yg buat sakit ke tok, memang cari penyakit orang tu...😊

      Padam
    7. Tkder lah tok,tuan gm nazri tu nk beramas mesra ngan ayah lettew..

      Padam
  6. Fuh..meleleh tu.. Bila tgk tok pegang bnyk2 tu rasa mcm nk masuk dlm mulut pastu kunyah2 telan terus

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Tok.Apakah langkah seterusnya selepas saya sudah membuat bayaran? Saya buntu kerana tuan baz tak dapat dihubungi. Minta tolong Tok Mat serta ayah sekalian 😟

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tn baz sibuk.. Sy pun da dua hari dan baru tadi dia balas wasap. Harap bersabar sikit ye. ;)

      Padam
    2. tuan baz kalut dah tu sebenarnya

      Padam
    3. wassupkan slip bayaran , nama, alamat dan kod barang ke 0178259540 tuan

      Padam
  8. Ambil gambar resit bayaran dan hantar wasup ke no ni 017-8259540 dan sertakan nama tuan,alamat rumah dan nama item dan kod..

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah... Cantik menarik tertarik... Terbaeek...

    BalasPadam
  10. Terima kasih ayah IS serta Tuan Kyobona diatas nasihat. Saya masih baru disini. Kalau salah tolong tunjukkan ☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 tn Amierul. Tn baz tak menang tangan tu. Huhu.. Takpa slow2.. Org cina kata man2.. Asalkan barang yg tn lock selamat tiba. Pesan tok mat GB kalau tak sampai dlm masa 3 hari..sila update bg tau depa na..

      Padam
    2. MAAF (3 hari waktu bkrja tganu..)

      Padam
    3. Kalau tuan nk lebih pantas sent jer kt evernote..yg tu sistem canggih blog ni tuan..huhu!!

      Padam
    4. Kalau tuan nk lebih pantas sent jer kt evernote..yg tu sistem canggih blog ni tuan..huhu!!

      Padam
    5. Ya tuan, sebenarnya otai otai blog menggunakan sistem evernote kami , tak perlu wassup ... tau tau barang dah sampai..

      Padam
  11. Baru perasaang... tahniah gm nazri..memey cun n starwars

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Tok Mat..Nnti lelong la mcm ni lg..sy pun nak lock jgk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. okok, nanti tok lelong jangan tak grab pulak

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami