Ahad, 10 April 2016

HALAMAN SISTEM BAHARU ( HIGH PROFILE PAGE ITEM )

Image result for High Profile


Assalamualaikum wbt dan salam Sejahtera.

Insyallah Tok Akan mewujudkan sebuah Halaman Khusus di Blog GB ini dan halaman Ini akan memaparkan Item Item Koleksi Kesayangan Tok Mat GB dan ia adalah untuk di Maharkan.

Peluang ini di buka memandangkan ramai Otai Otai dan pelanggan yang berminat mengumpulkan item mistik yang meminta item item kesayangan Tok Di maharkan. 

Insyallah setelah di pikirkan beberapa tahun, maka tok mengambil keputusan mewujudkan sebuah Halaman Jam 6.Pm khusus untuk memaharkan item Ekslusif sahaja.

Item ini adalah jenis jenis berprofil tinggi dan insyallah masih tetap di bawah pasaran umum di luar sana. 

Syarat permaharan cuma satu sahaja, iaitu QUICK GRAB dan sesebuah halaman itu hanya sah di talian internet selama 2 hari di paparkan, kemudian ia akan masuk semula ke dalam simpanan dan di ganti dengan item lain... senang kata.. peluang untuk menebusnya cumalah dalam masa 2 hari dan 1 hari itu hanya 12 jam. Biasalah, item kesayangan kowt.. bukan semudah mudah di maharkan.. siapa bertuah, dapat.. x bertuah takda lah pada hari itu. 


Kesimpulan Berita

1. Item hanya di maharkan pada Jam 6.00 Pm kecuali jumaat dan Jika ADA

2. Item hanya akan di paparkan di Halaman Selama 2 hari selepas ia di paparkan dan akan di delete selepas 2 hari tanpa sesiapa pun Quick Grabnya

3. Pembayaran Quick Grab Hanya Selama 12 jam, dan jika lewat permaharan akan terbatal... katakan anda membuat pembayaran setelah 13 jam Quick Grab. Pihak Tok akan memulangkan semula Wang anda. 

4. Item yang di tawarkan mungkin 1, 2 atau 3 sekaligus di dalam halaman berbeza namun bersamaan waktu

5. Quick Grab Boleh di batalkan dalam masa kurang 3 jam setelah ia di lakukan, dan item akan jatuh ke tangan Quick Grab KEDUA dan seterusnya


20 ulasan:

 1. Alhamdulillah.. Terbaek la tok.. Bukan senang nk lepaskn barang yg kita sayang tambahan pula da banyak berjasa kn.. Undang2 yg mudah difahami.. Selamat berjaya sahabat2.. Hehehe.. Bkn sng nk dpt barang kesayangan tok sendiri.. Hehe.. Banyak perubahan dlm gb, smakin hari smakin maju, n harap terus maju.. Cayok2.. 😁👍👍👍

  BalasPadam
  Balasan
  1. Item2 yg super duper king superb hyper rare akan muncul dan memeriahkan lagi di blog g.b..pasni kena rajin2 kumpul duit dapat salah satu pn jadi lah..

   Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

   Padam
  3. setiap barang tok ada fungsinya dan di pakai apabila di perlukan sahaja dan ia di gilap dan di gosok 2 minggu sekali...

   Padam
 2. Balasan
  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

   Padam
  2. he he, xpe ayah, tuan nash.. kalau dah rezeki, In shaa Allah x ke mana.. ;)

   Padam
 3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 4. Trbaik Tok Muda... huhuhu moga ada rezki dpt tebus... xpun dpt rezki tgk pon Alhamdulillah

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami