Khamis, 29 November 2018

MUSTIKA KEMBANG JAUHAR








SAIZ 17





















SAIZ 19


Ini Namanya Mustika Kembang JAUHAR dari Kerajaan Nakawan, Datangnya sekali sahaja dengan cincin sekali. Jika anda nak ubah saiz, sila buat sendiri sebab kami di Perlis ni langsung takda tukang cincin , dan kami cuma harapkan tukang di KL atau Kelantan sahaja, dan proses depa nak buat amat lama, berminggu malah ada yang dah berbulan kerana banyak tempahan yang di terima. 


Untuk item ini... anda kenal?


KUNING

Adalah untuk kekuatan darjat, pengaruh , kedudukan dan Kedudukan diri di dalam dunia ini, ingat ,..... DUNIA..... maka maksudnya ia tidak kira bangsa. 

Pemakaian item ini akan membuatkan pemiliknya menjadi KAYA, senang lenang dan nak kaya dan senang lenang, pastilah dengan usaha dan niaga bukan dengan cara makan Gaji , dan cara ia bertindak ialah dengan cara meminimakan risiko dan memaksimakan Kekuatan daya Perniagaan dengan menarik orang ramai menjadi pelanggan, Dan sentiasa repeat untuk berurusan dengan anda. Sekiranya anda seorang Kontraktor in sha Allah Pemberi Projek akan hanya memberikan kepada anda , tidak akan dia jadi sanggup nak berikan kepada orang lain dengan izin Allah Taala. 


Tok nak test sistem PM direct ke whatsapp.... 

Dan di halaman ini tok akan LOCK komen, maksudnya komen tak boleh di lakukan di sini dan apa yang anda perlu lakukan ialah GRAB di Whatsapp di Nombor 0127845231 SAHAJA.... di 0178259540 GRAB anda tak sah ( kita tak mahu keliru ) . 



Item ada 2 Sahaja, Saiz nya sila lihat di Gambar ya



Kod Produk : M.KEMHAR 291118
Bentuk : Mustika Kembang Jauhar Nakawan
MAHAR : RM 350

Whatsapp "GRAB" di 
0178259540


Yang Whatsapp dahulu sahaja akan berjaya, Makusdnya siapa cepat dia dapat



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Madam Sharida Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231




Madam Sharida : 0178259540






KUNINGAN KERAJAAN PUJU

























Alhamdulillah, dapat juga item yang UNIK dan tak pernah di perolehi.. tok ni kalau dok dapat item biasa dapat, tok akan masukkan deskripsi lama lah, ya lah benda dah sama, kisahnya pun sama juga , takkan lain pula kecuali jika ia Khusus untuk sesuatu dan dari kerajaan yang lain pula. 

Lihat Kuningan di atas, jika lihat pada atasnya sahaja... biasa seperti kuningan yang biasa di maharkan di mana mana sahaja. 

Tapi berbeza dengan kuningan kerajaan Puju ini. Ianya jelas barang lama dan pernah di gunakan di dalam Peperangan di alam sana antara Manusia Ghoib dan Juga Jin Kafir dan peperangan itu kisahnya dah terlalu lama. sekitar 200-300 tahun yang lepas. 

Jika anda melihat akan corak di bawahnya , besinya yang bercorak itu bukan corak puluhan tahun atau 100 tahun. lebih dari itu. 

Dan jika anda mahukan kuningan yang asli, ini lah dia.. pergilah cari di mana pun jenis ini, tidak ada sama sekali. Kecuali jika guru yang menarik item ini menjalankan aktiviti yang sama dengan tok di Kawasan Utara ini. 

Kuningan jelas sebagai :

Kekebalan di dalam peperangan dan ia pernah memberi jasa di alam Bunian 

Kekuatan badan dan ketahanan di palu ( di pukul dengan senjata tumpul ), kerana kebanyakan kebal alah dengan paluan ... kebal kulit tapi bila kena pukul dengan belantan, organ dalaman akan rosak dan hancur. Kekuatan kuningan bunian ini bukan sekadar kebal, namun kulit dan tubuh terasa menjadi tebal dan besar. 

Di rendam dalam air dan di beri minum pesakit yang lemah semangat, in Sha Allah pulih. Dan kelebihan ini tidak akan pernah luput walau di gunakan sehingga 7 keturunan sekalipun


Tok ingin memaharkan pada Nilai 4k ke atas sebenarnya... namun kedengaran masih ada yang ingin di berikan , maka untuk halaman ini tok memberi anda peluang memilikinya pada nilai terbaik tidak padan dengan barangnya . 

Silakan


Kod Produk : KKPUJU 291118
Bentuk : Kuningan Kerajaan Puju
MAHAR : RM 500



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan Lihat Kuningan di atas, jika lihat pada atasnya sahaja... biasa seperti kuningan yang biasa di maharkan di mana mana sahaja. 

Tapi berbeza dengan kuningan kerajaan Puju ini. Ianya jelas barang lama dan pernah di gunakan di dalam Peperangan di alam sana antara Manusia Ghoib dan Juga Jin Kafir dan peperangan itu kisahnya dah terlalu lama. sekitar 200-300 tahun yang lepas. 

Jika anda melihat akan corak di bawahnya , besinya yang bercorak itu bukan corak puluhan tahun atau 100 tahun. lebih dari itu. 

Dan jika anda mahukan kuningan yang asli, ini lah dia.. pergilah cari di mana pun jenis ini, tidak ada sama sekali. Kecuali jika guru yang menarik item ini menjalankan aktiviti yang sama dengan tok di Kawasan Utara ini. 

Kuningan jelas sebagai :

Kekebalan di dalam peperangan dan ia pernah memberi jasa di alam Bunian 

Kekuatan badan dan ketahanan di palu ( di pukul dengan senjata tumpul ), kerana kebanyakan kebal alah dengan paluan ... kebal kulit tapi bila kena pukul dengan belantan, organ dalaman akan rosak dan hancur. Kekuatan kuningan bunian ini bukan sekadar kebal, namun kulit dan tubuh terasa menjadi tebal dan besar. 

Di rendam dalam air dan di beri minum pesakit yang lemah semangat, in Sha Allah pulih. Dan kelebihan ini tidak akan pernah luput walau di gunakan sehingga 7 keturunan sekalipun


Tok ingin memaharkan pada Nilai 4k ke atas sebenarnya... namun kedengaran masih ada yang ingin di berikan , maka untuk halaman ini tok memberi anda peluang memilikinya pada nilai terbaik tidak padan dengan barangnya . 

Silakan


Kod Produk : KKPUJU 291118
Bentuk : Kuningan Kerajaan Puju
MAHAR : RM 500



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan
 item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Madam Sharida Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231




Madam Sharida : 0178259540

KAYU CINTAMANI




























































































Teras kayu Cinta mani ( Nama sebenar ) Bukan teras biasa...dan ia tergolong dalam skala HYPER SUPER RARE.


Insyallah khasiatnya :

Penjauh gangguan

mampu mengubati saka, apatah jin

Penarik kerezekian

Penggerun

Mempunyai bisa

( Jika anda ubatkan pesakit, Benda ni dah buat cincin, cer tampor pesakit yang kena rasuk tu, lihat reaksinya bagaimana, jangan gelak sudah..sebab mangsa kerasukan ini akan menggelidik kesakitan umpama Ular Merayap Satu badan, kalau kita istilah geli la.... dia macam reaksi geli, tapi pesakit ni akan kesakitan kerana ular yang dilepaskan semasa menampar pesakit ini seolah olah dilepaskan ke badan mangsa.... ular ini merayap dengan laju sekali di badan dan rayapanya amat berbisa seperti badan ular ini mempunyai asid.

Ada penjelasan dari sains metafizik sebenarnya, tak pa lah kita bagitau dalam mistik je, malas taip lama lama.nanti jadi merapu pulak.tok pun dah ngantuk ni..nak pi tidoq sat gi.. .

Sukat di Jumpai, jangan pandang remeh akan kekuatannya

Kod Produk : C.MANI 291118
Bentuk : Permata 
MAHAR : RM 100 



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Madam Sharida Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231




Madam Sharida : 0178259540