Ahad, 30 November 2014

GELIGA REZEKI TOK WALI








Khasiat di dalam kerezekian ampuh , minta maaf kami hanya dapat menyediakan di blog cuma 2 biji sahaja berikutan permintaan Offline agak tinggi di kalangan peminat permata dan peniaga kawasan Negeri Terengganu sendiri. 

Siapa cepat dia dapat, insyallah

Kod Produk : GRTWALI 291114 - 70
Bentuk : Permata
 MAHAR : RM 70

GELIGA TANDUK NAGA











Tanduk naga ini berkhasiat dalam menambahkan kekuatan tenaga bathin ( yang tuuu la )... Insyallah. Buat rendaman dan minum selepas melakukan kerja kerja yang memenatkan insyallah boleh rasa sendiri kelebihannya.



Kod Produk : GTN 291114 - 220
Bentuk : Permata
 MAHAR : RM 220

====================================
Nantikan Air Kristal Bagi :

Anak Anak Yang mudah lupa ( Pelupa )

Asma 

Keletihan

Tidur tidak nyenyak

Jiwa kacau ( Tak tenang )

Tidak Fokus

Migrain Keterlaluan

Dan banyak lagi yang masih di dalam eksperiment ke atas pesakit pesakit tertentu

Produk ini ialah ekstrak Kristal Alam menggunakan Sebuah mesin khas yang Tok import dari U.S dan ia mampu mengekstrak khasiat kristal itu sebagai penawar

Sebotol cuma RM 30. Ia akan di edarkan meluas di kawasan Negeri Terengganu selepas ia melepasi beberapa saringan tertentu.... 

Nilai ini amat kecil di bandingkan denga penggunaannya yang sekali guna cuma 3 drop / use dan boleh bertahan lama dalam simpanan, ia mesti disimpan di kawasan dingin bagi menggelakkan ekstrak kristal rosak



MANI GAJAH TERUNA















Mani Gajah Teruna .. di antara yang akhir di dalam simpanan kami, dalam simpanan stok dapor cuma ada 2-3 butir lagi.

Alhamdulillah Ada org tanya tok tau mana teruna?...of course kerana ada campuran merah darah di dalamnya... tak susah . Bagaimana tahu ia mani Gajah?.... Hehehe... org x dikenali yang tanya soklan ni selalunya bakal bakal yang akan menikam belakang apabila mengetahui akan rahsianya.... rahsianya hanya tok dan 2 lagi sahaja tahu di manakah perbezaan mani gajah dan akik biasa... biarlah rahsia kami, ia rahsia perniagaan, senjata perniagaan hehehe... kedekut ilmu nehhhhh

Apa rahsia mani gajah?.... rahsia asbabnya ialah pengasehan umum yang kuat, insyallah.... Allah tetap maha Kuat

Citer banyak tak guna, otai blog tahu akannya... sila semak di belah kanan " Item carian anda " dan taip sahaja Mani Gajah Teruna... ia akan keluar list


Kod Produk : MGT 291114 - 300
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 300

AKIK SEDEKAH






Akik istimewa ini ingin disedekahkan bersama item permaharan anda yang lain... ia akan di hantarkan bersama item yang anda maharkan tu insyallah

Permata di atas diisikan dengan Kelebihan penganyer dan dibacakan Surah  An-Nasr Sebanyak 100x di dalam khasiat sebagai pengumpan ikan, An-Nasr bermaksud " PERTOLONGAN "

Di dalam Ayat 1 : " Apabila Telah datang Pertolongan Allah Dan Kemenangan "

Yakinlah kepada Allah


============================

CARA PERMAHARAN SEDEKAH

Di maharkan sekali bersama mana mana Item Permaharan lain dan item ini di GRAB bersama. Untuk item ini dilarang LOCK kerana anda sebenarnya tidak perlu membayar apa apa kepada Tok... Kos Canai RM 25?... Upah Pekerja?...... Tok sedekahkan kepada anda , apa yang anda perlu buat ialah:

Pergi ke masjid dan cari Tabung Anak Anak Yatim. Masukkan RM 20.00 Ke dalam tabung.

Semasa wang di Mulut Tabong, sila Niatkan begini :

" Ya Allah, Gandakan Nilai Ini menjadi Rm 5,000 kepada Aku dan Rm 5,000 Kepada Tok Mat GB, selebihnya buat anak anak Yatim "

Insyallah.....

Di sini ada perangkapnya...iaitu..jika anda tak buat 2 perkara anda langgar :

1. Amanah Diri sendiri dan Tok

2. Amanah Kepada Anak Anak Yatim

Cara Ini ialah untuk mendidik orang awam bersedekah dan merasai nikmat bersedekah, Ini antara perjuangan tok


Kod Produk : ASEDEKAH 291114
Bentuk : Permata Penganyer

KECUBUNG AIR EMAS





Kecubung air emas.....

Item Rare

Item HYPER....

Sungguh....kalau tok ada kedai offline dan memang tok akan masukkan dalam cermin kaca dan di maharkan pada nilai RM 1500 paling murah. Tak lama lagi lah.... kedai sedang upgrade...

Tak caye boleh jual rege begini.... Believe it....

Di Rusila ......Minyak epal Jin yang Tok jual RM 300 Tu ada di jual di sana RM 7000.... x caya?.... silakan g tengok sendiri...dan pokcik tu dah boleh jual beberapa botol.... kerana....... ini ganu, bukan JB, benda gini di sini agak sukar nak dapat... dan org ganu ni kaya kaya beb... Asal ia asli, ada drg peduli mana sumbernya?..indon atau turki?.... i like Ganu People... open minded

==============================

Kecubung air emas di atas ialah item Hyper rare... mujur wife tok dah kodkan,, kalau tok ada masa dia kodkan, tobat regenya RM 400..... 

Clear eyes , dalam kekapasan, air keemasan...... Takpa...tok hanya akur dan anggap ini sebagai takdir anda yang memilikinya , insyallah

Kod Produk : KAMAS 291114 - 70
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 70

BATU KURSANI





Alhamdulillah... ini ialah dari raw batu kursani yang tok jual bebanyak hari tu.. kami amik satu sahaja dari bhgn besar untuk dibuatkan Batu permata cincin.

Sesuai bagi yang ingin mahar yang sudah siap untuk diikat cincin. Alhamdulillah

Batu Kursani tidak seperti besi... jika besi ia melekat magnet dan permukaannya tidak selicin yang terbiasa di jual. Tok ingin cuba mendapatkan jenis besi ni sejak duduk di JB lagi namun Allah tidak mengizinkan.

Insyallah jika tidak dapat melalui permohonan ritual rimbunan Ghoib , tok akan cuba dapatkan yang landing time punya... dah lama nak klik BUY, tapi.... agak mahal... Usd 300-1000 untuk 1 biji Raw... nanti nak canai lagi satu hal, 1 bentuk cobochon kita memerlukan 3 mata canai ... itu canai, belum bab memotong.... kalau nak amik jalan mudah maybe besi kapal pun boleh buat, tapi x nak la berniaga macam tu...biar barang ori org puas hati insyallah, cuma kursani asli ni kena selalu letakkan minyak atar..bukan sebab mistik, namun di sebabkan besi kursani ni mudah berkarat , bila dingin pagi ia akan berpeluh..... haaaaa..besi peluh besi peluh tu asli lah besi kursani... nak dapatkan yang ori..?... kalau tempat kita memang susah lah.. macam tok cakap, kalau terpaksa amik dri landing time..terpaksalah... kerana permintaan offline amat banyak

Apakah Kelebihannya Kursani?.....

Dengarkan lagu ini dan fahami


Ia bukan lagu kosong, ia bermaksud mendalam

Kod Produk : BTNI 291114 - 86
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 86