Isnin, 18 April 2016

MEMO UPDATE

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. 

Untuk Update Esok ( 18/4/2016 ) hanya ada 1 barang sahaja iaitu batu Garuda , dan tok melakukan bid ke atasnya. 

Item terbaru bukan takda , tapi belum sempat tok masukkan berikutan hari ini ( 17/4/2014 ) agak sibuk dengan tetamu, keluarga dari Perlis ... esok lusa keluarga dari kulim yang hadir melihat Ahli keluarga baru mereka di rumah tok ( Baby ). 

Oleh demikian pada hari ini Tok hanya memasukkan item bidaan sahaja, Bida lah slow slow dulu... tapi kalau ada yang Quick Grab, Tok akan memasukkan Item bidaan lain pula untuk anda pada masa seterusnya. 

Insyallah lusa barang ada dah, usah risau.... kalau nak Zamrud, belum sampai lagi, 2 biji hari tu dah habis kan?.... tinggal Batu Mali sahaja 3 biji... Delima madagascar 2 biji.... Yellow Beryl termahal 2 biji siap sijil GIA dan 2 biji Delima Darah merpati Doublet Treatment atas Delima, Bawah Sapphire... darah merpati ni barang molek, tapi takda sijil.. rege boleh tahan kalau ada yang nak beli.... dan puas hati.... 

So kalau nak antara Barang barang ni, boleh direct dengan Mr Baz dahulu, ini list harganya :

1. Batu Mali Kuning : Sebiji RM 110
* Sejenis batu kristal macam Citrine tapi lebih keras dari citrine
* Gambar Boleh di ambil dari Mr Baz

2. Delima Madagascar Merah : Sebiji RM 60
* Merah jernih , jenis clear
* Gambar Ambil dari Mr Baz

3. Yellow Beryl Termahal Siap Sijil Ketulenan : Sebiji RM 800
* Di datangkan dengan sijil Laku 1 dunia
* Harga Pasaran Sebenar RM 3000 Ke atas
* Gambar Boleh di ambil dari Mr Baz

4. Delima darah Merpati : Sebiji RM 300
* Saiz Gedabak
* Gambar Boleh ambil Dr Mr Baz


# Boleh lock di sini ( Cthnya " Lock Mali Kuning 1 " / "Lock Delima Darah Merpati 1".... lock selepas melihat gambar, tapi if u trust me... boleh lock terus.. barang semua lawa lawa, usah risau. Atau pun tengok barang dan terus lock dan buat bayaran seperti biasa . 

26 ulasan:

  1. Lock delima madagascar merah sebiji

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done..detail dh send ke evernote dan tuan baz..tq

      Padam
    2. Payment done..detail dh send ke evernote dan tuan baz..tq

      Padam
  2. Balasan
    1. tahniah tuan, item tu memang marveles, cukup2 marveles...sijil dia umph

      Padam
    2. Terima kasih tok. Alhmdulillah. Payment done details sent to evernote.

      Padam
  3. Balasan
    1. dia ada bentuk cobochon potongan berlian dan bentuk petak potongan berlian tuan.. takpa nanti mtk gambar dari Mr BAz

      Padam
    2. Baik tok terima kasih. Payment done tok tq again

      Padam
    3. Lock delima darah merpati 1 lagi tok

      Padam
    4. 1 lagi.. haah ok lah kalau gitu

      Padam
    5. Payment done tok terima kasih

      Padam
  4. Tahniah Tok Muda dapat baby baru..semoga menjadi anak yg berbakti kepada masyarakat..

    BalasPadam
  5. Lock delima madagascar, hairulizam

    BalasPadam
  6. Habis dh sume item besh pi singapura..

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu hu, xpe ayah.. kedepan ada lg.. ;)

      Padam
    2. huhuhu... ayah dengan tuan lykan dah bersedia untuk menghadapi gelombang Zamrud besh besh?

      Padam
    3. menggeletaq tgok update tok.. hu hu.. ;)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami