Jumaat, 31 Ogos 2018

SALAM KEMERDEKAAN KEPADA SEMUA



Salam kemerdekaan buat semua pelanggan GBunian tidak kira bangsa dan Ugama, Semoga keamanan dan kesejahteraan berkekalan dan dapat di kekalkan keharmonian sesama kita masyarakat berbilang bangsa

Khamis, 30 Ogos 2018

KERIS PAGAR DIRI






Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


 Item yang akan di promosikan pada malam ini ialah Keris Azimat dan ia sudah tok isikan  untuk di jadikan sebagai Pakaian diri :

Pemagar dari sihir

Gangguan Jin

Elak diri dari di ekori Jin dan makhluk halus sekiranya ke tempat angker

Boleh di gunakan di dalam perubatan alternatif dengan di rendamkan ke dalam air dan di beri minum pesakit

Penumbal sihir sekiranya ada yang menyihir. 

Keris ini bermotifkan NAGA SARI




CARA PENJAGAAN

Di masukkan dalam kain hitam / merah dan di sapukan minyak misik.. Minyak misik yang sudah tok "enchantedkan" akan di masukkan ke dalam blog insyallah esok 



Kod Produk : PGARDIRI 26818
Bentuk : Keris Azimat Naga Sosro
Kuantiti : 20 Set
MAHAR : RM 30


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


BATU SERAI PUTERI LAILA











































Batu Serai puteri Laila Tasek Banding, dari dulu sampai ke la ni , suka sungguh dia jenis jenis batu macam ni. Baik dia pakai sendiri atau dia nak bagi ke orang atau dia nak jual ke orang.. sememangnya Minat org bunian cuma 1 dalam hayatnya.. Kalau dia cintakan seseorang pun, cuma 1 org sahaja. Bertubuh manusia , tapi bersifat ciri ciri Jin iaitu jin ni lurus, tegak..1 hala.... cuma Puteri Laila kacukan dan ada akal hampir kepada manusia. 

Mungkin ramai yang bertanyakan Puteri ni Dah menikah ke?... Puteri ni belum menikah dan tidak akan menikah memandangkan pujaan hatinya sudah meninggal dunia. Kalau sapa ada ayat power boleh mengayat baekkk punya.. apa salahnya mencuba... 

Puteri ini berbadan berisi ... macam siapa tok nak samakan ya..hurm... Ok kenal Dato Vida?.. haaa macma tu lah.. cuma antara dia dan Dato Vida..dia comel lagi hehehe. Dato Vida jangan marah no.. ni bukan dok alam kita..kalau dok alam kita Dato Vida la paling comel lote.. 

Kesemua batu serai ini boleh di jadikan loket dan mempunyai energynya tersendiri. Kalau di lihat mungkin sudah nampak, kalau tak nampak juga , pakailah mata hati, In Sha Allah nampak. 

Ia untuk kerezekian dengan izin Allah SWT itu sudah tentu. 

Mesti di pakaikan di luar baju kerana ia menyedut cahaya dan memancarkannya semula dan mana mana mata yang terpandang cahayanya akan menuruti, kalau kita kata beli, dia akan beli.. In Sha Allah.. sesuai buat Salesgirl, Marketing ex dll...



Kod Produk : BSERAILAILA 26818
Bentuk : Batu Serai Laila
MAHAR : RM 40



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


PEMAGAR PREMIS







Paku Pemagar premis, bagi premis yang besar atau rumah yang bersaiz besar... dan anda ingin letak di semua sudut rumah, Silakan.. Setpa bilahnya boleh di Pakukan di Tiang rumah 1 tiang 1 paku.. depan belakang 4 paku, kemudian di pintu depan belakang 8 paku, 2 lagi boleh di beri suami isteri pakai dan bawa in Sha Allah di lindungi dari sihir dan Ketidakberuntungan.




Kod Produk : PGARMIS 26818
Bentuk : Pemagar Premis
MAHAR : RM 80 /10 bilah


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540




KACANG KAYA










































































Tok panggil ia sebagai kacang kaya.. hahaha.. sebab org kata jika simpan ia , ia bawak ong.. wallahualam... cuma bagi tok psikologinya ia bewarna emas dan akal manusia akan proses ia untuk rajin bekerja ( bahan Motivasi ) kepada akal dan otak manusia.


Baru baru ni ada pelanggan GB nak maharkan kepada tok item ni, cuma yang member dia tu kusam sikit sebab dah lama simpan... tembaga memang akan kusam bila simpan lama, tapi bagi kami peniaga kami tak biarkan ia kusam..sapa pulak nak beli.. so kami rendamkan dalam air limau semalaman dan gosokkannya menggunakan berus gigi esok .

Tok cakap dengan dia, kita di GB ada banyak, nak berapa kilo?.... peruntukan memang banyak... sebenarnya tok bukan nak tanya dia berapa kilo , tapi nak tanya berapa tan mahu?... oleh sebab tak mau la sat g org kata kita cakap besaq, so tok cuma tanya saja la nak berapa kilo?... melawak saja la na tuan S***** . Item ni memang banyak..  amat amat banyak..sungguh sungguh banyak. 

Kalau nak kira banyaknya macam mana tu ... ambil peta dan lihat dari indonesia sampai ke Thailand... sebanyak itulah kuantitinya in Sha Allah. 

Sejak 2012 item ni kita ada, tapi tak pernah kita maharkan sebab bagi tok sapa la nak kacang kan hahahha... tapi kalau anda minat apa lah salahnya. 


Kacang kaya ini jika di simpan in Sha Allah memberi kekayaan kepada pemiliknya, tapi bukan dengan super power.. dengan apa yang tok jelaskan di atas.. dan keduanya ia amat unik..just that.



Kod Produk : KCGKYA 26818
Bentuk : Kacang Kaya
MAHAR : RM 38


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


Rabu, 29 Ogos 2018

RAW MANI GAJAH SPOT








Raw mani gajah spot. Dah lama dalam simpanan. Tengok berapa sikit kami potong dan dah lebih 20 permata kami Maharkan sebelum ini.

Ni tok nak Maharkan pasai kami dah xda tukang canai. Tok pun Malaih dah nak hantar canai sebab tadak masa nak hantar ke tukang canai. 

So item no baik bagi reseller atau kolektor

Jenis mani gajah spot ni xda dah di dalam pasaran sebab masa kami dok pulun juai dulu. Seller lain pun pulun juga. So sekarang barang pun xdak dah di pasaran. Tapi kekadang permintaan tu ada. 


So .kalau anda nak. Maka silakan. Tok nak Maharkan murah sahaja. Kos pos mahai LA sket sebab berat ni. So kos pos dalam RM 21 .

Apa dia kelebihannya?

PENGASEHAN LAAAA

Ada org Kata lagi besar batunya lagi power...haaa nah amik pakai kat leheaqq kasik gantung sama dia.lagi besar lagi power maaa... Kalau anggap macam tu lah... Sebenarnya tak... Buntat yg kecik Tu power je kan.kepala mancis besar lagi. 

Mani gajah spot ni boleh di potong lebih dari 3000 pcs.. setiapnya di jual rm 450.. bayangkan berapa Bangalow boleh naik... 

Kalau rasa ia rezeki. Walau x berniaga. Dapat jual sikit sikit secara sampingan pun ok dah kan.



Kod produk : RAWMGSPOT
Bentuk : raw mgspot
MAHAR : RM 500