Khamis, 14 April 2016

HIGH PROFILE : RAW SARANG ULAR






Tok cuma ada 15 Biji, dan Tok Nak lepaskan pada harga Borong Raw ini sebanyak 10 biji pada nilai terbaik.

Sedia maklum , bahawa item ini di maharkan pada nilai RM 300 sebiji.... Jika anda membeli borong item ini.. anda akan mendapat keuntungan Rm 100 setiapnya bermaksud anda akan mendapat keuntungan RM 1000 untuk 10 biji batu ini... Ingat, RM 300 pun murah lagi, org biasa jual kepada Tokey2 cina Rm 2000 sebiji. 


10 Biji RM 2000

5 Biji lagi tok nak maharkan macam biasa..

Kalau beli Bawah 10 Biji Mahar Ialah RM 300 sebiji 


Kod Produk : HP10SULAR
Bentuk : Raw Sarang Ular
MAHAR : RM 2000

Bagi yang membayar menggunakan Paypal, Sila lebihkan Rm 50 untuk fee paypal.

Terima kasih 


HALAMAN INI SAH SEHINGGA 16/4/2016 SAHAJA

31 ulasan:

  1. Share la...hehe..RM400 X 5 org =RM2000...sorg dpt 3 biji...brmaksud 3 biji = RM400..hehehe..cadangan je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi 10 biji nk bahagi 5 sorang dua biji jer..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Senyap pulak..tadi kemain nk share..

      Padam
    5. Senyap pulak..tadi kemain nk share..

      Padam
    6. kalau cukup 5 org, ok la Ayah.. sy follow masuk nama.. ;)

      Padam
    7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    8. Bkn la ayah..bg cadangan je...poket kering lg..hehe..

      Padam
    9. Kalau cadangan jgn bagi soalan..tuan lukiskan senang..patah semangat ayah huhu!!

      Padam
  2. Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh.
    ALLAHUMMA SHOLLI 'ALA SAYYIDINA MUHAMMAD WA 'ALA ALI SAYYIDINA MUHAMMAD.
    Maaf Tuan GB, adakah info tentang PAYPAL, hanya untuk barang HP atau untuk barang barang umum, yang dimaharkan dalam blog ini?
    Terima kaseh

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk semua

      Paypal:

      Limbunganmayasdnbhd@gmail.com

      Padam
  3. Kalau di sekalikan pembayaran mungkin boleh..

    BalasPadam
  4. Kalau di sekalikan pembayaran mungkin boleh..

    BalasPadam
  5. Hmmm....
    Saya mohon maaf Tuan GB, saya tak tahu adanya (fee paypal Rm 50).
    Macam ni saya akan uruskan bayaran Rm 100. Sebab saya dah 2X mengunakan paypal.
    Tak tahu pula ada hidden cost dari Paypal.
    Bayaran akan saya buat pada shipment yang kali ke 3. Dan kali ini saya tak akan mengunakan paypal.
    Sebarang kesulitan dipihak Tuan GB. Saya mohon jutaan maaf.
    Terima Kaseh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan... sebenarnya kepada pelanggan yang menggunakan paypal.. setiap transaksi pihak kami kerugian sekitar RM 50 dari fee paypal. Tapi nak mintak segan, jadi paham sendiri lah ya

      Padam
    2. Insya Allah Tuan.
      Dont Worry be happy.
      Jangan bimbang saya akan lunaskan.Seperti mana yang saya tulis pada 14 April 2016.
      Saya akan maklumkan pada Tuan GB atau MR. Baz, tentang bayaran ini.
      Terima Kaseh.

      Padam
    3. Terima Kaseh, Tuan IS,
      Tuan GB, memberikan yang terbaik, kita seharusnya memberikan yang terbaik juga.
      Tanpa blog GB. Mungkian banyak pengumpul barang2 mistik kena kelentong.

      Padam
  6. huhuhuhuhuhuhu raw geliga sarang ular .👍👍👍👍👍👍👍

    BalasPadam
  7. Halaman ini akan tamat esok 16hb Jam 11.30pm

    BalasPadam