Sabtu, 30 April 2016

DELIMA MOZAMBIQUE ( Blood Pigeon )







Delima Mozambique jenis Blood Pigeon... Jenis yang sama tapi kualiti berbeza, jenis ini lebih berkualit dan berada di grade terbaik delima mozambique... 

Tiada Glass filled, bukan sitetik.... maaf jika menghampakan anda yang ingat ia kaca atau sintetik hehe... 

Ya lah , kalau campur tu semua murah la sikit.. masalahnya ni ori 100% lah.,.. 

Khasiat sama dengan delima lain, namun tok akan membuat Iktikad yang sama seperti delima Blood kembarannya itu jika ada yang berkehendak..kalau tak sudi , takkan tok nak paksa. 

Buat cincin dan cakap beli RM 1500 pun org percaya boh... memang rege dia pun.. lebih lagi 


Jika nak di iktikad, maka ia percuma 

Kod Produk : D5MOZAMBIQ 27416
Bentuk : delima
MAHAR : RM 350


27 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan Lykan Hypersport

      Padam
    2. Tahniah tuan..2 puteri jugak tu..hehehe..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. he he.. terima kasih tuan Faizul.. ;)

      Padam
    5. Tahniah tn.. Terbaik.. Jaga baik2.. D nas.. Hehehe

      Padam
    6. he he.. In shaa Allah tuan.. ;)

      Padam
  2. Tahniah tuan lykan.. kalo duduk semeja ni lg lawak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ha.. tu la, tuan lari plak.. kihkihkih.. ;)

      Padam
  3. Dpt ltk gmbar kita bertiga lg hebat.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. he he.. klau bleh.. kihkihkih..

      Padam
    2. wassup kan gambor anda tu ke tok 0196046861... meh tok komersilkan anda di sini.....

      Ayah mana ayah.. bak gambor

      Padam
    3. Ayah xdak sini.. klau x bleh dah ajak joint skali.. kihkihkih..

      Padam
    4. Tok, Delima atas nu Iktikad skali na.. ;)

      Padam
  4. Tok, publish kan gambow jejaka jejaka tu kat dlm blog.
    nnti buat bid ...
    hehehehee
    :d :d :d

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok.. payment done.. detail nnt sy wassap ke Inche' Baz naa.. he he biaq dia rehat hr ni, hr pekerja.. he he.. ;)

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Kedepan nnt ada lg tuan.. jgan risau.. ;)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami