Selasa, 26 April 2016

HIGH PROFILE : CINCIN TAAT WALI










Tok Wali / Taat wali / Batu Wali / Tabasheer

Adalah batu yang sama dan di dalam kategori Item berlambak tetapi sukar di perolehi kekadang harganya berikutan keratan akhbar ini 


Sila Baca Keratan akhbar ini sampai habis dan anda akan faham kenapa Yang Hijau lebih mahal dari yang hitam. 

Item ini ialah pakaian Tok Mat GB sendiri dan tok gunakan ia sebagai medium untuk merawat pesakit serta item kalis peluru jika tok ke siam.. iya kan, malang tidak berbau, kita tidak tahu, apatah tok selalu mengikuti jalan hutan untuk ke Padang Besar melalui Bandar Yala, Thailand... jalan tu tiada lampu dan sunyi di waktu malam, kurang kenderaan melaluinya dan kebanyakan jalannya memotong hutan belantara.

Item ini sudah siap di jadikan cincin dan tok amat berharap anak murid tok memiliki cincin yang dimiliki tok, pada siapa lagi untuk di warisi , namun jika mereka tidak berkehendak, apa salahnya ia di maharkan kepada orang luar sahaja. 

Urat permata ini amat menawan dan antara banyak spot yang ada, alhamdulillah tok memilih spot ini. 

Khasiat Batu ini amat luar biasa sekali dan ia diiktiraf dan di akui berkhasiat oleh individu bertaraf Doktor di dalam bidang Gemology

Cincin ini bersaiz 20 




Kod Produk : HPCNTWALI
Bentuk : Cincin Taat wali
Saiz : 20
MAHAR : RM 1000 

11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kepada anak2 murid Tok
      jangan smpai item ni, di sarung pada orang luar.
      Grab jangan tak grab ...
      dont worriee .....
      be happiee .....
      :) :) :)

      Padam
    2. size 20, mcm size jari saya tu.
      hehehehee.
      dont worriee .....
      be happiee .....
      :) :) :)

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Boleh berguru dgn tok tk? Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. soalan yng bagus tu Tuan Tigershah.
      boleh ke tok, kalau orang yng memaharkan item HP ni, berguru dengan tok?

      Padam
    2. Kena tunggu bersama ngan ayah kurang lebih 9 tahun lagi.
      huhu

      Padam
    3. maaf tuan, jika nak berjanji kita berjanji lagi 9 tahun lebih lagi , insyallah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami