Rabu, 30 April 2014

AMMAZONITE ISIAN KEREJEKIAN















Nama sainsnya ialah Ammazonite... di dalam bahasa mistik di panggil sebagai geliga kerezekian level sederhana sekitar 60-70% penarik rezeki. di maharkan pada nilai tak masuk akal kerana ammazonite ialah sejenis permata yang boleh tahan reganya.

T Times menyediakan item ini bagi di maharkan untuk yang memerlukandi dalam bantuan, siapakah T Times?..... Tok perlu rahsiakan demi menjaga kehormatan dan penghormatan beliau... orgnya cun melecun... itu saja Tok boleh kata....

Bagi yang memerlukan sedikit bantuan dalam kerezekian, Item T Times ini adalah paling sempurna , kata Tok.. Org yang memerlukan bukan org senang, dan berpadalah dengan maharnya begini

Permata ini mempunyai gewangnya like Yakuk ya 

Kod Produk : AMAZONITE 3004-50 ( T )
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 50

BEKAS SIMPAN PERMATA BERKAROMAH






KUANTITI : 10 UNIT

Bekas tembaga bagi menyimpan batu permata kesayangan anda, di lengkapi dengan wafaq perisai demi menggelakkan di tarik jarak jauh, khasiat berkurangan atau berlaga aura dengan permata lainnya

Amat bgagus dan bernilai untuk item isian.... bawak ke dalam tandas pun tak pa dah

Kod Produk : TEMPAT SIMPAN PERMATA 3004-80
Bentuk : Bekas tembaga Comeyy
MAHAR : RM 80

WAFAQ AGONG






Wafaq agong di gunakan sebagai selimut dan menyelimuti pesakit saka, gangguan dan histeria. Ya ...hanya selimutkan pesakit dan anda akan dapat menjankan rawatan tanpa gangguan nak kea pegang dan bagai

Ada 2 sahaja


Kod Produk : WAFAQ AGUNG 3004-156
Bentuk : Sehelai Wafaq 
MAHAR : RM 156


Boleh juga di buat hiasan di dinding sebab ia besar sekali

BAIDURI








Assalamualaikum wbt pembuka kata kita malam ini

Item untuk Blog GB pada malam ini ada la sebilangan ni sahaja sebab ia bawah RM 200, yang lainnya akan di masukkan ke dalam Blog :


Pada Jam 10.00pm sekejap lagi ya

Item di atas ialah Batu baiduri 4 bintang. Alhamdulillahdi gunakan sebagai daya penjauh sihir, penggelak sihir dan guna guna, kalau minyak pengasih anda tetap akan kena sebab ia direct pada badan anda okay.... 

Kepercayaan orang lama lama mengatakan bahawa ia juga mempunyai khasiat di dalam perubatan tradisional, kebal peluru apabila kecemasan / darurat, wallahualam bissawab kerana dewasa ini jarang kita kedengaran mengenai item ini .

Kod Produk : BAIDURI 3004-80
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 80

RM 60


SEJARAH YANG MASIH DI KAJI













NOT FOR LOCK OR GRAB

Untuk Tatapan Hawa Mata Sahaja

Ia Tidak di blurkan kerana Takdir Allah itu benar, jika mampu sedut Khadamnya , maka silakan, mungkin rezeki anda.... jika tidak maka kita semua termasuk anda hanya mampu tersenyum saja

Apa pun ianya mempunyai nilai estetika, antik, purba, sejarah dan pahit maung semua pemilik terdahulu.... keunikan yang jelas terserlah melalui Nukilan pembuatan menggunakan Gading Gajah Mammoth yang pupus 4500 tahun lepas...

Suka Item ini, klik la :

g+ kat sebelah kiri blog ni ya
==========================

INI YANG DI TIRU MELALUI RUJUKAN SEJARAH

Tiada serinya dan tak real...nilaikan sendiri lah, nanti Tok cakap banyak org kata ujub dan riak pula 

==========================

Jangan mengucapkan sesuatu tanpa di uji....jika anda was was, anda di benarkan 100% membawa tester bahan mineral anda atau Tok ke lokasi anda bagi di uji ketulenan Gading Gajah MAMMOTH DAN USIANYA MELEBIHI 4500 TAHUN 

Peraturannya mudah sahaja...

Jika anda mampu membuktikan ianya palsu sebagai gading gajah purba ( mammoth ), Tok Sudi Membayar anda Wang tebus Malu RM 10,000 Cash.... Namun Jika terbukti Ianya asli melalui pakar pakar Tersohor, Anda hanya perlu membayar RM 5000 Sahaja sebagai Permohonan maaf


Terima kaseh Dan Alhamdulillah

UPDATE 30.4.2014









































Item ini akan naik mulai Jam 9.00 Malam ini tuan tuan, sementara menunggu jam 9.00malam.... sekejap lagi kita akan menjamu mata dengan Item King Rare

GELANG MAHA PATIH GADJAH MADA

Akan naik Sebentar saja lagi untuk sama sama di pertontonkan