Khamis, 28 Februari 2019

CINCIN KECUBUNG THAMMARAT
















SAIZ 21




















SAIZ 20




















SAIZ 20


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


Ini adalah batu yang di perolehi dari Gunung Thammarat dan , asal muasalnya tiada cincin, namun tok ada stok cincin yang banyak dari 2 tahun lepas dalam simpanan, so tok pasangkan untuk anda siap siap, kalau tak padan anda bukak sajalah cincin tu, cincin tu modal tok tak berapa sangat, tapi kalau kat tepi jalan atau pasar malam Rm 30 - 40 tetap kena caj lah hahaa. 

Kesemua batu mulia ini mempunyai energy kekuatan Khodam alami di dalam :

Halimunan pemiliknya dari musuh

Memberikan signal berupa bisikan di hati jika ada musuh di hadapan atau bahaya mendatang

Menundukkan jiwa musuh di hadapan pemilik

Mudah menguasai sesuatu hati di hadapan pemilik

Mudah memiliki sesuatu dengan izin Allah SWT.



Batu Ini perlu DI ASAPKAN pada malam jumaat minima sebulan 1x samada menggunakan

Asap Rokok Surya

Setanggi India

Colok Cina

Buhur Arab

Cara Memperasapkan tidak susah, bismillah, selawat dan niat kan 
" Ya Allah Perkuatkan Kelebihan Mustika Ini "

Asapkan selama 1-3 minit sahaja


Jenis ini lebih mudah di gunakan berbanding isian di dalam badan yang biasa biasa. jika 1 masa tidak mahu cuma berikan cincin kepada org lain atau buang sahaja


Kod Produk : CKRAT 26219
Bentuk : Mustika
Saiz : IKUT GAMBAR
MAHAR : RM 200.77





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

MINYAK MANI GAJAH PURE









Minyak mani gajah pure. 


Siapa nak ikhtiar dari segi jodoh?... In Sha Allah silakan mencubanya , minyak mani gajah ini di isikan dengan mani gajah melekit yang tidak menjadi batu, ia belum memfosil mengeras menjadi batu permata. 

Di pakai dengan calit kepada orang yang anda maksudkan, ingat.. di calit di kulit..bukan bajunya


Kod Produk : MMG 26219
Bentuk : Minyak Mani Gajah
MAHAR : RM 60




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

BATU NOMBOR BERTUAH










Alhamdulillah batu istimewa ini menunjukkan permukaannya mempunyai nombor 8.

Bagi kaum cina, ia membawa tuah, bagi melayu wallahualam, bagi india wallahualam juga... 

Kegunaan batu ini selain mempunyai keberuntungan bagi pemiliknya......... adalah untuk ..... ha paham sendiri 

Tahniah kepada mereka yang sudah bermimpi dan makan besar, jangan lupa anak yatim


Kod Produk : B.NO 26219
Bentuk : Permata 
MAHAR : RM 250



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540

GELIGA CEMPAKA KUNING

































Geliga Cempaka Kuning ini di hantar Oleh Kerajaan Nakawan sebagai medium Keagungan diri, medium Penaik aura diri dan seterusnya pengasehan dengan izin Allah SWT. 

Dalam budaya kita sebagai orang melayu yang kaya dengan ilmu pengetahuan , bangsa kita mengamalkan petua petua yang di pelajari dari alam, kerana alam itu ialah Guru Manusia . Ada petua.. kalau org kita kini yang bersifat baharu nak kata itu ini maka kita ini bangsa apa pula, seolah kita nak kata org lama lama ni jahil, takda ilmu.. sedangkan kerana ilmu merekalah kita kini aman damai, bahagia dan selamat dengan izin Allah, perlu ingat suatu masa dulu Portugis nak Jajah Melaka , dok pusing situ saja berapa belas tahun?.. tu dia hebat tak hebat ilmu melayu dulu dulu..kita saja zaman ni cakap pandai, tapi membidik pistol pun tak pernah, jangankan M16 haha. Tu pun nak sembang lebat lagi, tatau la, dah la ilmu batin zero, ilmu perang zero, belum masuk taktikal. 

Nasihat tok, kita ni kena sentiasa muhasabah diri, jangan lah jadi bodoh sombong. kita kena akur kerana org dulu dulu lah kita selesa kini, itu fakta yang tak dapat di gubal dan di persoalkan lagi


Kod Produk : GCNING 26219
Bentuk : Geliga Cempaka Kuning
MAHAR : RM 60




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231





BONDA SHA : 0178259540