Rabu, 27 April 2016

BATU WAFAQ






Nak cerita pun tak pandai sangat berkaitan wafaq agung ini, Item ini di perolehi baru sekejap tadi di Kubu dan di gunakan di dalam :

Penghadang diri

Pelarisan kedai, diri 

Di muliai masyarakat

Pengekal pengaruh dan kedudukan. 


Ada 1 sahaja, mujur lah siapa dapat. 

Di simpan di dalam rumah dan wafaqnya di bawa ke mana sahaja, ibarat kunci, hilang salah satu ia tidak berguna lagi. Jika hilang batunya, wafaqnya boleh di cairkan di dalam air panas dan di buat mandi , kelebihannya akan kekal di dalam badan. Mungkin akan ada soalan .... kalau saya mandi terus macam mana?.. silakan..jika mengikut kefahaman dan pembelajaran tok sendiri, bagus juga.

Item ini di perolehi di Kubu atas pemberian Setia Mahkota Di Raja Sebagai medium Gabungan antara pemakaian permata dan geliga lainnya. Katanya melengkapkan lagi .. wallahualam

Kod Produk : B.WAFAQ 26416
Bentuk : Batu Wafaq
MAHAR : RM 1200.25

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Trima kasih tn Mohd Faizal & Tn Muhammad Azam , Tn Badrul Hafiz

      Padam
    3. Payment done, dah waps ke tn.Baz

      Padam
  2. Balasan
    1. Second lock, thn depan dapat lerrr... hehe

      Padam
    2. Esok aje kau cerita....ayah nak berak jap!!

      Padam
    3. ayah.GUTS ayah jangan lupa... nanti 4hb masuk HP la hahaha

      Padam
    4. Kalau dh masuk sana tkpa lah tok..nk wat camna bukan hak kita huhu!!

      Padam
    5. Kalau dh masuk sana tkpa lah tok..nk wat camna bukan hak kita huhu!!

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami