Isnin, 11 April 2016

UBAT PESAKA



Bila Tok memakan Herba ini, Tok teringat pelbagai produk antaranya yang di Jual di Tapah, di Johor di campurkan ke dalam Kopi dan sebagainya... 

Tapi itu campuran, tak betul2 kaw....

Insyallah Item ini Di ambil dari kawasan air terjun dan ia melekat di batu batuan dan terkadang ada di celahan pokok sahaja, berbentuk panjang seperti tulang sotong bewarna hitam. 

Item ini tok tolong jual sahaja dari seorang pakcik pencari herba dan akar kayu di dalam hutan ganu ni. 

Di jamin selamat, tok makan 3 hari dah, alhamdulillah badan ringan, berpeluh.. dan sihat. 

Khasiatnya :


Ubat Kencing Manis, darah Tinggi, Angin, Kencing Tak Lawas, Sakit Urat dan buasir

Di makan kunyah 2 biji sekali makan dan di makan 2x sehari

Tok sarankan adan cubalah sebungkus dulu, rasa seminggu.... insyallah nampak kesannya apatah yang ada kencing manis, darah tinggi tu.... jika ada buasri insyallah mampu membantu dalam masa 4 hari di makan... 

Rasanya semasa mula mula mengunyah sedikit kelat, dan endingnya masam masam sedikit, memang sedap lah.,.. masukkan dalam mulut dan kunyah di gg geraham.. jangan was was, usah risau , benda ni ramai dah org dok makan kalau belah Ganu ni... 

Boleh juga di masukkan ke dalam air panas , ia akan jadi macam jeli dan telanlah

Sesuai bagi mereka yang x suka ubat spital... ye lah ubat spital risikonya buah pinggang pula, selagi ada kaedah lain, apa salahnya mencuba


Kod Produk : PESAKA
Bentuk : Herba
Kuantiti : Banyak g, selagi hutan ada
MAHAR : RM 26

19 ulasan:

  1. Silakan tuan tuan,, tok pun baru makan tadi... tak ikut deskripsi pun.. tok makan pagi , tengahari, dan malam... sedap....

    Lepas makan angin keluar .alhamdulillah asik sendawa.

    Lepas kita makan ada sisa dalam mulut tu rupanya jadi jeli... jeli bagus untuk perut...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. payment done tok.. detail sy wassap baz.. ;)

      Padam
  3. Aslm tok nk tanya..ada lg tak pesaka nih..kalau ada lock lg..tkasih tok

    BalasPadam
  4. Aslm tok nk tanya..ada lg tak pesaka nih..kalau ada lock lg..tkasih tok

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami