Sabtu, 23 April 2016

CENDERAWASEH



Kod Produk : CENDRA 21.10














Kod Produk : CENDRA 28.75










Kod Produk : CENDRA 26.00


Orang Melayu Panggil Ia sebagai Batu Cenderawaseh... cuba perati baik baik.... ada gambar burung, ada yang sekor ada dua ekor, ada yang sednag bergaduh, ada yang kepala sahaja, ada siap ekor... Mahal tak mahal bergantung kepada jelasnya imej Burung Cenderawaseh pada permata ini. 

Sudah tentu tok memilih yang terbaik bagi di maharkan di sini... Ada lagi ke?... ada sebiji, tok simpan, yang tok paling terbaik.. dan tok nak buyat cincin tok sendiri kot kalau org tak bertanya. 

Batu Cenderawaseh banyak kelebihannya..... ah banyak lah... 

Pengasehan

Daya Tarikan makhluk ke atas kita terutama kanak kanak dan wanita / lelaki

Boleh di kuatkan fungsinya dan kadar upah sama dengan kadar isian dan ia tanpa pantangan... boleh pakai mcm pakai brg alami. 

Penunduk manusia 

Penakhluk Jiwa 


Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Cenderawaseh
MAHAR : RM 250

Kos Menguatkan "Unsur " RM 50 Tambahan

32 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ayah, betulkan lock.. sy dah lockkan 2 sekali tu klau ayah nak..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tok sudi lepaskan yg tok punya kt ayah..yg ni tuan bleh ambil hehe

      Padam
    2. Ish!!yg tok punya tu atah tau memang marbeles..pasti ada 2ekor burung cenderawasih di dalamnya huhu!!

      Padam
    3. Ish!!yg tok punya tu atah tau memang marbeles..pasti ada 2ekor burung cenderawasih di dalamnya huhu!!

      Padam
    4. Assalamualaikum tok.. payment done.. detail sy wassap Inche' Baz na.. Terima kasih tok.. ;)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mr. Is, tak duty , malam ni
      dont worriee
      be happiee
      :) :) :)

      Padam
    2. Hehe..jalan pun tongkat ngan siku dan lutut..haha!!

      Padam
    3. Hehe..jalan pun tongkat ngan siku dan lutut..haha!!

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Hehehe....fun jgk cara tok muda buat niy. .

    BalasPadam
  6. Tahniah semua...
    fuhhh
    Mr. IS. dah pasang turbo ke ...
    sampai tersasul no product

    BalasPadam
  7. Hehehehe....tahnia tag team ayah n lykan...hehehe...

    BalasPadam
  8. Hehehehe....tahnia tag team ayah n lykan...hehehe...

    BalasPadam
  9. Kami berdua ibaratkan badai dan awan seperti storm raider hahaha!!mempunyai minat yg sama dan sama2 memiliki item yg serupa..kipidap!!

    BalasPadam
  10. Terbaik.. Tahniah sahabat2 semua.. Cayok2.. :)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami