Khamis, 14 April 2016

LESUNG BUNIAN







Item ini 100% kepunyaan Mr Baz, beliau menjumpainya di tepi sungai semasa mengutip siput sedut ( Sungai Besar Kola Berang tu ). 

Mr Baz ni.. tok nak cerita lebih sat g ada org marah... tapi kalau dia p mengail.. sohih ada ulaq dok ikut dia, ulaq tu ada misai dan panjangnya dalam 2 meter , kaler hitam..sungguh ni..bukan melawak.. ye ada misai... tok pun pelik la .. kasyaf.. tengah memancing nampak org bunian .... drg ni berahsia, keluarga berahsia.. tok ni dah jadi ahli keluarga 2 tahun dah, belum paham sangat sejarah depa... tapi bukan calang la.. nak tau try la hahaha... 

Lesung ni di gunakan orang bunian . khasiatnya kalau bagi tok, untuk kuat tut tut la.. kuat zakar hehe... di simpan atau di pakai , atau rendam dalam air dan diminum air rendamannya.. 

Tak rugi sebab ia petir pasir... 


Kod Produk : LESUNG B 12416
Bentuk :Lesung Bunian
MAHAR : RM 150

21 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Assalam.tahniah ayah! . ni nak tanya sikit.kalau ayah ada GTJ , memandang dah ada lesung pengganti kasi power. boleh ayah maharkan GTJ (kalau ada) ayah kat saya tak?. tengkiu..dan tahniah sekali lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila minta no wassup ayah kt mr baz..

      Padam
    2. Sila minta no wassup ayah kt mr baz..

      Padam
    3. Tuan IB dan Lykan, tok mintak jadi fasi blog jap, tok dok kalut ulang alik Spital dah neh.. hari ni saja tatau berapa kali dah p dan balik ke Spital.

      Baby keluar , settle masalah ni... 2 otai ni tok mintak jage keharmonian blog sat.. kalu ada hak pelik tu jurus je sampai tertungging, senang cerita hehehe

      Padam
    4. In shaa Allah tok.. kami buat sehabis baik.. ;)

      Padam
    5. semoga semua urusan tok dipermudahkan dan selamat semuanya.. ;)

      Padam
    6. Ayah sentiasa ada tok sampai kul 4.00 pagi tok.jgn susah hati tok tumpukan kepada keluarga dulu..apa2 ayah roger kt tok..

      Padam
    7. ok ayah.akan saya buat.tq

      Padam
    8. ok ayah.akan saya buat.tq

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. ayah..mr baz mungkin sibuk juga. boleh ayah email kan no ayah kat sini.. amiecadaienterprise@gmail.com .. tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan,ayah dh email no wasaup ayah kepada tuan..

      Padam
    2. Salam tuan,ayah dh email no wasaup ayah kepada tuan..

      Padam
  6. Lukis tuan punya id fb...nanti ayah lukis..

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami