Khamis, 30 Mei 2019

GELIGA DELIMA

 















 














 




















Alhamdulillah di atas Jenis Geliga Delima, ada pihak pihak yang menyatakan ia mampu didik merah air , ada yang kata ia untuk perubatan, ada yang kata ia sebagai pelaris, bagi tok di sini.... di gabungkan semuanya tiada yang salah, semua benar, insyallah.

Bagi yang dah memiliki jangan rendam dalam madu, tu fahaman lama tok, titiskan saja ok, sebab madu ni panas, silap ribulan retak kang delima anda. eksperimen tu dapat keputusan dalam setahun

Masih di dalam Mahar 4 tahun lepas . Malah ada diskaun kan haaa

Kod Produk : GD5 29519
Bentuk : Geliga delima
MAHAR : RM 110
PROMO RAMADHAN : RM 90



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

GELIGA IKAN DUYUNG PULAU KILI JAYAPURA








Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera buat semuanya, Alhamdulillah pada hari ini di berikan Kesihatan yang baik kepada diri tok untuk meneruskan perjuangan Mempertahankan Keilmuan bangsa kita dan seterusnya di harapkan dapat di kongsi bersama mereka yang bukan berugama islam dan menghormati mereka selayaknya mereka menghormati kita. Nabi Muhammad SAW berpesan di dalam sebuah Hadisnya Bahawa kita seharusnya melindungi orang bukan islam yang berada di bawah payungan pimpinan islam Alhamdulillah, Nabi Muhammad SAW melarang keras penghinaan, pembantaian dan penganiayaan kepada bukan islam selagi mereka baik baik sahaja dengan kita, In Sha Allah. 

Di atas ialah Geliga Ikan Duyung Yang Di perolehi dari Pulai Kili Jayapura dan kebanyakan mereka di sana berkulit hitam namun peramah kepada orang luar yang menghormati budaya mereka. 

Item ritual ini di jalankan di tepian laut dan pada ketika itu yang menjadi teman tok cumalah Buhur Maghribi yang di nyalakan dan melalui Puteri Ratna Sari Purna Dewi dan Juga Jaminan Kiyai di sana tok dapat berjumpa dengan salah 1 Puteri penguasa di Kawasan Itu Yang bernama Dewi Srengenge yang mempunyai sejarah yang sama dengan Ratu Kidul, Namun Dewi ini adalah Generasi ke depan selepas Nyai Ratu Kidul sendiri , Nyai Ratu Kidul mempunyai 7 Puteri yang di Ambilnya dari penganiayaan dan penindasan Dari jenis ibu tiri yang berperangai sama dengan Ibu Tiri Nyai Roro Kidul Sendiri. Watak Para Dewi Laut ini bukan sahaja bermain di Indonesia, namun ia sampai ke serata Nusantara Sehingga dari Kerajaan Indonesia, Johor, Terengganu, Kelantan, Pattani, Pattaya Dan sehinggalah Ke Kemboja dan kemudian 2 dari Puteri ini di Hantarkan Ke Benua Andaman untuk menguasai lautan di kawasan Pulau Andaman atas kisah yang berkaitan dengan Penguasaan Kerajaan Sulu Ke atas Kerajaan Burma dan Turun kembali Ke Kerajaan Kedah Tua ( Jerai ) 

Dewi Srengenge yang asalnya manusia biasa sama seperti 7 Puteri lainnya dan juga Ratu Sendiri , tapi kita sebagai Umat Islam boleh mengandaikan bahawa Asal Permulaan Ratu Kidul adalah kerana di Pengaruhi Raja Jin Di Laut sunda untuk mengahwininya dan seterusnya menjadi penguasa Kerajaan Laut. Mungkin kerana tidak mahu sendirian , Sang Ratu selalu bersimpati ke atas nasib nasib Puteri Kecilan lainnya yang masih bernama Manusia di daratan dan kemudian mempengaruhi mereka pula untuk menemaninya di Kerajaan Laut. 

Ya. Sampai Ke hari ini, 7 Puteri Ini masih ada. Usia mereka jika di ikutkan sejak zaman dulu hingga kini di alam manusia baru berganjak 10-15 tahun sahaja makanya Jika Seseeorang Puteri Kecilan ini di halaukan dari istana ketika berusia 15-16 tahun, maka usia mereka kini di tahun 2019 di alam mereka cuma sekitar 25-31 Tahun sahaja . Mengapa tok menyatakan sekitar 15-16 Para Puteri ini sudah di Halau dari istana? , kerana di zaman dahulu Para Puteri Majapahit atau Jawa akan di kahwinkan pada ketika usia mereka menginjak 17-18 tahun atas pilihan keluarga atau berkahwin sepupu. Makanya Pada ketika mereka di halau keluar adalah tanpa suami. 

Dan.. Ini berita baik bagi pemuda / lelaki kita yang berminat menikahi mereka...itupun jika mahu duduk di kerajaan lautan dan terus merasa rugi.. kenapa rugi?.. nanti tok ceritakan di Halaman Berikutnya ya. 

Para Dewi ini sudah menginjak dewasa dan untuk mendapatkan zuriat terutama anak perempuan mereka perlu berkahwin dan pilihan mereka mestilah manusia biasa., Bukan dari Kalangan Jin. Perlu diingatkan Bahawa Nyai Ratu Roro Kidul adalah Seorang Ibu dan Roro Kidul adalah Anaknya , Gelaran yang sama cuma beza Ratu dan Nyai.. Ratu yang Utama, Nyai Yang tertua. Sepatutnya ada nama Selanjutnya Seperti Contohnya Ratu Nyai Roro Kidul Banyu Bening Gelang Kencana ( Contoh ) biarpun namanya yang sebenar adalah nama lain yang lebih indah. Ok bab ni tak perlu tok terangkan, nanti korang pening kerana ada 7 sosok Puteri, 7 Sejarah berbeda, 7 Zaman Berbeda dan 7 Nama Berbeda dan 1 nama ada puluhan Gelaran Pula. 

Geliga Ibu Mutiara di atas mampu beranak dengan sendirinya samada ada secara sendiri atau secara Berpasangan dan ia mesti di simpan di dalam air Payau iaitu antara air masin dan air sungai. Kalau Kisah tok mudah saja, Ia di gunakan untuk memancing di semua jenis air samada air tawar atau air laut, Namun Kiyai Soleh merubah persepsi tok dengan menyatakan Bahawa Kerana apa ia mesti di simpan di dalam Air Payau antara masin dan Tawar adalah kerana hubungan pemiliknya dan sang pemberi iaitu Sang Dewi itu sendiri. 

Ada Hubungan Naluri antara Pemilik manusia dan juga sang Puteri di sana, Maka Jawapan ini memberikan penjelasan kenapa Pemilikan Geliga Ikan Duyung yang lalu ada yang bermimpikan Sang Puteri Yang Indah Rupawan. 

Geliga ini bukan sahaja di Gunakan untuk memancing.. ini cuma kegunaan simple nya sahaja, ia sebenarnya mampu di gunakan di dalam ritual pelbagai termasuklah :

Menggunakan ia di tepi laut di rendamkan ke dalam baldi dan di mandikan pesakit di tepi laut, secara mata kasar langsung tidak terlihat kehadiran Sang Dewi namun bagi yang Kasyaf mereka akan melihat semasa air di siram ke Tubuh pesakit , Jin yang ada di dalam Badan manusia ini akan di Paksa Keluar dan terus di tangkap Oleh Jin Bangsa Laut, Anda perlu tahu bahawa Jin Laut lebih kuat dan Gagah dari Jin Daratan, itulah mengapa orang yang pandai terawangan menjadi segan untuk sengaja menerawang di kawasan Laut. Penjelasan kenapa Jin Laut itu kuat... gampang... di Laut ada sebuah Kawasan bernama Lautan Segitiga Bermuda dan di sana ada perbatasan 2 kerajaan.

Kerajaan Islam
Kerajaan Bukan Islam

Dan kerajaan ini ada perbatasan sempadan tanpa tembok di dalam kawasan Bermuda Segitiga ini, Tidak perlu tok memperjelaskan Apa yang ada di sana kerana sudah banyak buku dan ustaz ustaz sendiri menyatakan memang ada kerajaan di sana , kerajaan Jin yang Amat Besar dan teknologinya yang amat canggih sekali.

Perlu anda ingati juga Akan kata kata ini :


Dalam sebuah riwayat Imam Ahmad ra, Rasulullah SAW bersabda,"Apa yang kamu lihat?"

"Saya melihat singgasana di atas lautan yang dikelilingi oleh beberapa ular," jawab Ibnu Sayyad. "Dia telah melihat singgasana iblis," sabda Rasulullah SAW.(H.R. Ahmad).

Sedangkan menurut Ibnu Katsir dalam bukunya yang berjudul "Al-Bidayah Wanniyah" menjelaskan bahwa Iblis mempunyai banyak tentara dan memilih lautan sebagai istana. Seperti diketahui bahwa luas lautan mencapai tiga perempat dari bumi. Oleh karena itulah ia menempatkan kerajaannya di lautan agar ia lebih leluasa memerintah bala tentaranya yang jumlahnya sangat banyak sehingga memerlukan pusat kerajaan yang luas. Sedangkan lautan adalah daerah yang sangat luas

Hanya dapat di pastikan Pada ketika Zaman Rasullullah Hikayat Ratu Kidul Belum ada, dan Hikayat Jin Baru memeluk islam Juga adalah dari Zaman Rasullullah dan Dari Sejak itu mereka mungkin berhijrah dan menempati kerajaan Segitiga bermuda separuh separuh di atas perjanjian tertentu . Jadi pada ketika Zaman Rasullullah Belum ada Hikayat Kerajaan Jin Di Lautan Segitiga Bermuda itu sebagaimana wujudnya Hikayat Orang Bunian ( manusia yang di Ghoibkan ke dimensi lain ) . Jadi di dalam hadis tidak Nabi Mention mana mana Kawasan itu sebagai Kawasan Setan dan Iblis dan di mana arahnya kecuali Nabi Muhammad Menyebutkan ia di Lautan ( 1 Perkara yang perlu di kaji antara dahulu dan sekarang melalui kitab lama ).

Jin yang keluar dari tubuh ini akan di tangkap pengawal Jin dari Kerajaan Laut yang di ketuai Sang Dewi manusia ini dan kemudian di adili di Dalam Kerajaan Mengikut jenis ugama mereka samada di kawasan Jajahan atau di Kawasan Kerajaan Utama ( Bermuda Triangle ) 

Item ini juga berguna memberi peringatan kepada Jin di dalam pesakit bahawa Anda boleh membuatnya lesap terus dari wujud dunia ini dengan melakukan rawatan pertama jauh dari Kawasan Laut, dan Jika Ia berlarutan maka ia di Lanjutkan di Kawasan Tepi Pantai . Namun Ingatlah Selagi mampu bertoleransi dan mengislamkan, Buatlah seadanya . Hanya Jika mereka berdegil lalu di ajarkan. Penjara manusia tidak mampu memenjarakan Jin kecuali Penjara Jin sendiri. 

Jika anda ingin berkahwin dengan mereka biarpun di goda mereka , tok menasihatkan, di akhir zaman ini adalah lebih baik jangan, Mengapa?... nanti di halaman seterusnya tok akan memperjelaskan kepada anda


Kod Produk : GID 29519
Bentuk : Geliga Ikan Duyung Pulau Kili
MAHAR : RM 150

PROMO RAMADHAN
RM 99


(STOK DAPOR MASIH ADA) 




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231





HARGA TERKEJUT

1. Gelang Kiyai Haji Lebar
KLIK SINI

2. Bertap Emas 
KLIK SINI


Pada Nilai di paras bawah RM 100........ LIMITED .. sapa cepat dia dapat...........di Shopee

GELIGA IBU NYAWA RAJA



























































Ini ialah Geliga Ibu Nyawa dan ini ialah batu asli bukan sintetik. 

Omputeh panggei batu ni sebagai Euthopian Opal... nak sebut nya tu alahai, tergeliat lidah ceq ni.. la ni di Luar negara termasuklah Kemboja.... tok amat mengalu alukan anda mai Kemboja ni dan tengok sendiri batu permata di sini berapa USD... USD beb, bukan pakai matawang depa noh... 1 USD delima ialah 40 USD... 1 delima mau mau ada dalam 3 Carat... Opal pulak macam di atas ialah USD 25/Carat.... Mahai nak mampuih.... hak tu lah yang tok boleh kata... mujuq tok ada kelebihan Allah bagi menarik batu, kalau tak.. Sia sia aku mai sini baq hang. Kalau angpa tak caya, mai la sendiri... usah risau... makan minum okay je sini, murah.. jangan lupa mai ke Central Market.. kalau jumpa delima murah murah, habaq kat tok mat Gbunian na, tok nak p Borong 60 kilo... kalau ado lah. murah murah ni sekitar 1 biji tu Rm 2.00, Rm 1.00.. Rm 10 maksima.. boleh tok juai dalam Rm 80.. tu pun belum balik modai lagi sehari bekerja... 1 staff gaji depa sehari rm 46.. ada 4 staff termsuk bonda2.. RM 46 x 4.. berapa ?......dah RM 184.... belum letrik, tenet, makan minum, minyak kete.. POS LAJU pun dah naik tariff ni RM 8.00 bagi semenanjung.. sabah sarawak dekat RM 10.00... tu pun kita masih bagi kos pos free utk batu permata ... haaaaaaaa. tokojut ekau?... Kalau modal dah RM 80, dah RM 120... aku nak juai berapo RM delima RM 80 tuh?... RM 200... kome nak beli ke grade RM 200 tu asalnya RM 80 jek... Yang RM 200 dah jadi RM 500... nak beli?.... haaaaaaa... itu lah yang orang pelik ke aku ni.... orang dok habaq batu tarik, tarik la... tok tebus batu permata mahal mahal Pun RM 2 je sutir, normal bunian jual ke tok RM 15 sen, Rm 25 sen, 70 Sen... tu yang ada sen sen kat belakang tu saja tok letak, nak ambil modal sekali la haha. 

Ada barang barang sekutu yang tok kena maharkan mahal sikit sebab atas permintaan dia nak pakai duit, tok pun muka tak berapa nak ikhlas la sebab apa tau?... sebab pakai nama tok... kalau barang tak ori?... muk aku jugak kena tujah dengan jari ampa kan kan kan?... tu yang la ni kurang dah nak menolong orang... payah... kita niat nak tolong, kita kena balik... 

Bab tolong ni... dulu tok ke kuantan sebab nak tolong peniaga kat sana, la tok x p dah sana sebab ..kita ni niat nak tolong. tapi depa?.... sembelih, tetak, tipu kita... barang tak ori depa kata ori, barang murah depa jual mahal.. last last tok kata, LANTAK kat hangpa la.. aku ni mai nak la jugak huluq sehari 3-4 ribu kat ampa, ampa buat macam ni... so no wonder dah berapa belas tahun korang kat situ, tak pernah nak berganjak boleh bukak kedai Gems besar ke, boleh buka kedai Gemstone standard ke, kedai emas perak ke....tu lah orang kita.... macam mana kita nak tolong.... kita tolong depa macam2 dengan kita... so baik tak payah, terima kasih saja lah, dunia ni luas lagi dan masih ramai lagi manusia yang jujur untuk berurusniaga. 


Ada beberapa urusan pelanggan lama antaranya nak kutip hutang melalui pekerjaan mistik, tok boleh tolong tapi harap bersabar, sebab SIAM ni bukan kecik macam Malaysia, dari Satun nak ke Bangkok 16 Jam... Bangkok nak ke Maesot 6-7 Jam dengan jalan tak ratanya dsbgnya lah. Guru pulak katakan duduk di Pattani.... MAesot tu nak p Pattani bukan 1 jam...... acer amik google maps tengok sendiri lah na... tok juga ada urusan tok sendiri, melibatkan periuk nasi tok, so paham paham sat na... tok tolong buat tu sama lalu saja.. tok lalu tok singgah.. tu saja. Tok x mahu sebarang bayaran untuk tujuan ni walaupun org kata income tok minima Rm 3000 sehari dan mereka nak bayarkan untuk tok fokus kepada niat mereka, tetap tak boleh tuan, maaf na... tok tak ambil bayaran untuk tujuan macam ni, tok cari duit atas usaha tok sendiri, jerit perih tok sendiri, apa org nak kata, lantaklah..tok bukan mengemis atau memberi janji palsu. Tok berusaha dan berikhtiar . 


Geliga ibu nyawa di atas di gunakan untuk macam macam tujuan, tapi GIN ni ada kelebihan tersendiri melalui penarikan iaitu :

Menyembuhkan ORGAN YANG ROSAK, PUTUS, CEDERA.

In Sha Allah

Rendamkan dan di buat minum harian. Bertawakallah kepada Allah. Mudah Mudahan Item Alam Ghoib ini mampu memberikan kebaikan kepada anda sekeluarga. 


Kod Produk : GINRAJA 29519
Bentuk : Geliga Ibu Nyawa
MAHAR : RM 60



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

LOKET AURA CHAKRA






















SOLD OUT OFFLINE

Loket aura chakra pemberian Putri Nur dari Kerajaan Langkasuka ini mempunyai nilai bagi kekuatan tertinggi. 

Pakai lagu mana?.. entah la, tok pun tak tau bentuk lagu ni nak pakai buat apa, tapi dok tengok ke gaya tu, boleh la kalau nak buat kalung  kot noh. Pelik sikit bentuk dia. 

Di keliling Tiger eyes ada batu bata lain yang mempunyai kelebihan mengawal kekuatan energy Mata Rimau tu. Mata rimau energynya sebagai 

PENGGERUN

Dan Batu permata di sekelilingnya pula di gunakin untuk mengawal kekuatan penggerun ni agar tidak sembarangan keluar, Puteri Nur memaklumkan bahawa pada salah 1 Batu keliling itu ada batu yang berhubung dengan Jiwa manusia di mana apabila perlu ia akan mengeluarkan tenaganya dan menghentikan sementara tenaga batu kecil lain yang mana akan membuatkan Energy mata rimau pula meningkat sehingga ke 60% dari kekuatan biasa yang terkawal. 

Setia batu keliling itu ada untuk tujuan
KEREZEKIAN

WIBAWA

PENGGERUN

KEDUDUKAN


+ Versus - Ada semuanya dalam sana ia akan jadi neutal betul?.. Tapi batu jiwa yang ada di sana akan mengawal yang mana 1 kaha perlu dalam waktu waktu tertentu.. Maybe akan ada yang akan bertanya, macam mana Batu tu tahu?... Orang Beginner akan menjawab Hanya Allah yang Tahu... Tapi bagi tok yang sudah Profesional jawapannya ialah Kerana Tubuh manusia ada aura dan Batuan ini semuanya juga ada aura...Malah jika barangan kaca pun masih ada energy dan aura kerana kaca di perbuat dari?.... Ya...Pasir. Pasir tu bukan batu?

Energy ini bhkan macam tu saja tak bergerak, kadangkala ia bergetar halus, kasar, kuat, atau besar, kadang kadang ia beralun macam ombak laut yang kuat, kadang kadang macam gelombang yang lembut. Ini semuanya base on Feeling kita sebagai manusia, Haaa. sebab tu lah Ciptaan MANUSIA ni amat Canggih Allah Taala Buat. 


Kod Produk : LAURACH 15519
Bentuk : Loket Aura
MAHAR : RM 110
*Mahar sudah promo ramadhan, mahar asal RM 250




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231