Khamis, 31 Ogos 2017

SALAM KEMERDEKAAN DAN SALAM AIDILADHA

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera 

Salam Kemerdekaan kepada semua pelanggan pelanggan kami di sini dan semoga negara kita terus makmur harmoni insyallah, Perjuangan perjuangan nenek moyang kita baik Melayi, Cina dan India seharusnya kita sanjung di dalam melawan anasir jahat di dalam dan luar negara.


Salam Aidiladha...


Maaf zahir dan bathin kepada anda semua. Item tiada hari ini memandangkan tok pun terikut sekali di dalam kesesakan Jalan RAYA.. Item anda akan di poskan selepas Raya Aidiladha, kalau kita pos sekarang tobat lahom barang anda tu ada yang akan hilang sebagaimana yang berlaku di Aidilfitri lepas. 

Item akan kembali semula pada :

2Hb September 2017


Urusan permaharan berjalan seperti biasa dan order di ambil seperti biasa kecuali pada hari raya pertama

Harap Maklum


Tok Muda GB

Rabu, 30 Ogos 2017

KECUBUNG TOK PULAU MANIS

























SOLD OUT





































Alhamdulillah , tok tahu ...ramai yang ternanti nantikan kemunculan, apakah yang akan menggantikan jenis mani gajah namun mempunyai kelebihan pengasehan pada harga yang lebih murah dan stabil. 

Alhamdulillah di atas adalah sejenis kecubung , namun ia mempunyai isian dari Tok Hitam sendiri wali yang pernah hidup di kawasan Jerung dan kini hilang dari pandangan mata manusia. 


Item ini tok jangkakan bakal menggantikan Raja Mani Gajah dan Juga mani gajah Super , pada kekuatan yang sama namun HARGA insyallah lebih murah. Kepada mereka yang selama ini tiada kesempatan mendapatkan medium pengasehan , insyallah ini lah alternatifnya. Setiap perkara ada alternatif, nahu nak ke Kuala Lumpur pun x cukup tambang tol boleh ikut jalan kampung. 

Insyallah, jika tak cukup di sini insyallah stock dapor ada ya



Kod Produk : KPM 18417
Bentuk : Kecubung Pengasehan
MAHAR : RM 100

Promo Aidul Adha : RM 40




Selasa, 29 Ogos 2017

CICAK EKOR BERCABANG PENARIK KEKAYAAN SIAM






Ekor bercabang 2.. antara item rare hari ini, alhamdulillah... dulu masa tok jadi runner...org nak sangat la benda ni.. buat kerja apa mudah kononnya.. buat apa senang.. mudah takda masalah.. duit mudah masyuk.. tapi rasa macam betul juga sebab ramai member tok yang simpan la ni kaya raya , ada yang 1 tu jadi taukey landskap di KL. Dulu kerja dengan orang saja.. la kaya dah.. ya rezeki dari Allah jua.. tapi ingat..tanpa usaha.. x kemana.. apatah di DUNIA MELAYU kita yang penuh hasad dengki ini... Tok juga dah jumpa ramai taukey taukey yang sekarang dah jadi taugey sebab depa kata dulu main benda ni karut, sekali depa tersadung sebab pesaing rupanya main benda benda macam ni.. tersadung la.. macam tok cakap rezeki Allah jua bagi..tapi takda usaha..tiada apa apa.. Bagi Allah Taala ..kita ni hidup untuk di uji.. kaya pun ujian, miskin pun ujian juga... jadi sentiasalah beringat dan jangan sombong bila kaya, banyakkan sedekah. 

Item ni adalah petua.. jangan pegang sangat ni kuat sebab barang siam.. dari jam 9.00am tadi masuk barang..tu semua barang bersifat petua... bomo kita pun pakai gambar ikat dengan benang betul tak?.. cuma memang barang siam ni , petua dia handal ...  sebab apa...?... tu kena baca Buku MALAYONESIA. asal usul Malaya ni dulu dari mana sebahagiannya... baca baru paham kenapa dan mengapa... 

Kalau anda ada masalah buat apa selalu ada sangkak.. insyallah cuba lah .. anda tidak akan menyesal pun ...mungkin jika anda tidak lupa, anda akan mengucapkan terima kasih kepada kami berdua ytok dan tok siam. Org ucap terima kasih pada kami takkan kami nak minta duit, mestilah di balas dengan "sama sama "... Tak kaya kami jual benda ni walau RM 5000 pun... yang bakal jadi kaya anda..bukan kami... jadi pikir pikirlah ya.. 


Insyallah tok siam kata nak lepas murah murah kepada customer tok muda sebab tok muda berjaya jual banyak barang dia.. bertuah juga anda banyak mahar di sini, jadi dia gembira harga pun murah insyallah. 


Kod Produk : XY-CE2 1817
Bentuk : Cicak ekor 2 
MAHAR : RM 200


GELIGA NAGA CHINI












































































































































































Atau nak sedap sikit ala ala indon boleh juga di panggil dengan nama Mustika Naga Chini. 

Jenis ni tok nak maharkan murah sedikit sempena Ramadhan yang bakal tiba. 

Energy yang termeteri di dalamnya itu berupa :

Penarikan kekayaan 

Penarikan kerezekian 

Permudah cara

Penunduk Manusia





Ada 1 jenis isian yang tak pernah tok sebut dan tok pun baru ingat akannya, isian itu berupa khodam yang mampu memberi amaran kepada sang suami atau isteri sekiranya pasangan ingin selingkuh/curang , akan hadir sebuah perasaan yang amat kuat di hatinya bahawa pasangannya akan curang. Namun jika anda inginkan isian jenis ini tok nasihatkan pertama sekali letaklah pertimbangan yang waras sekiranya mendapat perasaan sedemikian, janganlah kita terus mengambil tindakan tanpa bukti yang kukuh. 


Kod Produk : GNAGADG 306
Bentuk : Geliga Asal mulut naga
MAHAR : RM 80

Lupa nak bagitau, batu ini menarik cahaya dan menukarkannya menjadi energy ke tubuh badan. Silakan ambil bunga dan letakkan di bunga, berbanding bunga yang tidak di letakkan batu, insyallah tunggu 12 jam