Isnin, 25 April 2016

HP

Item High Profile sudah di jadualkan semula dan akan memasuki jam 6pm esok hari

17 ulasan:

  1. Tok, item gusp 13416-1A ade lgi tak tok. Dh wsup tpi Xde spe rply :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau takde org lock tu tuan , maka ada la lagi itemnya.. kalau dah di lock dan di payment done kan maka ia sudah habis tuan

      Padam
    2. kalau boleh tanyakan di pagenya senang tok nak semak tuan, kita ada 6200 halaman di sini :)

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Esok sye bank in trus tok:)

      Padam
    5. GUSP-1a tu tiada siapa yg lock tuan..

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    8. ayah..GUSP singkatan utk geliga apa ya??

      Padam
    9. ayah..GUSP singkatan utk geliga apa ya??

      Padam
    10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    11. GELIGA ULAR SENDUK PUTIH.. ;)

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami