Rabu, 31 Julai 2019

JAM 12 MALAM

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Jam 12am nanti ada item best utk peperangan. yang tak minat perang dan cuma minat berkasih sayang tak perlu menunggu ya, ia sengaja tok terbitkan jam 12 malam bagi mengurangkan persaingan GRAB kerana item ni cuma ada 1 sahaja dan ia berharga RM 350 . Tok bagitau siap siap maharnya bukan apa, senang bagi yang dah ada bajet boleh lah menunggunya naik ya. 

Barang ini cuma di hasilkan 1 bulan 3 helai, tok dapat ni pun sebab nasib sahaja. 

GUCHMANI JERAI

































Guchmani Jerai, Sebenarnya benda ni namanya lain, sejenis ulat gongok di dalam hutan yang bila di pegang ia akan menjadi bulat, namun kerana kelebihannya sama . owh ya selepas search google baru jumpa, namanya Ulat Pinang Kotel



Ia mempunyai kelebihan sama dengan Guchmani namun Tok syeikh melarang tok memaharkan  item ini pada nilai RM 500 dan mengesyorkan ia di maharkan pada nilai di bawah , ini kerana Guchmani berkesan utk mereka yang melakukan bisness dan sudha berada di kelas pertengahan atau bisnes nak naik, sementara geliga Pinag Kotel ini untuk mereka yang baru nak memulakan sehinggalah ke tahap berjaya, In Sha Allah. 

Tah la, actually aku pun pelik jugak. tapi orang lama dah cakap macam tu, kita ni bersifat baharu kan, terima sajalah apa sifat lama bagitau. Lain kerajaan lain pula lawnya, x sama walau duduk 1 tanah

Untuk yang baru nak mulakan bisnes dan sebagainya. In Sha Allah kekuatannya sama dengan Guchmani dan maharnya adalah kadar maksima yang di tetapkan boleh utk tok maharkan kepada anda di sini. 



Kod Produk : GUCHJERAI 27719
Bentuk : Ulat Pinang Kotel
MAHAR : RM 240





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

KALIMAYA JERAI

















































































Alhamdulillah, ini ialah Batu Kalimaya Gunung Jerai Yang tok perolehi dari dalam Kain Pocongan lepas. Anda sudah melihat Aura Jingga di sekelilingnya?. Kalau di Indonesia aura Jingga ni memang agak special lah, dalam ilmu aura pun, aura jingga amat special dan tidak semua manusia memilikinya. 

Kalimaya di atas mempunyai kelebihan di dalam :

Kerezekian

Wibawa

Perisai sihir dengan izin Allah SSWT

Perukun Rumah Tangga

Penawar penyakit organ dalaman


Kelebihan lain yang di berikan oleh kerajaan Jerai kepada setiapnya ialah ia sama seperti diagonal kayangan di mana mempunyai kelebihan di dalam perubatan berkaitan penyakit2 serius . Cara penggunaaan ialah di rendam dalam air dan di minum atau di letakkan di dahi pesakit yang sedang gering dengan berniat kepada Allah penyakitnya di sedut ke dalam batu geliga bertuah ini, In Sha Allah. Mudah mudahan sembuh. 

" Semua penyakit ada obatnya , kecuali MATI "


Kod Produk : KLMYARAI 27719
Bentuk : Kalimaya Jerai
MAHAR : RM 99.90




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231

BATU FATIHAH








Batu Fatehah ini di beri nama semasa ia datang Al Fatehah sebanyak 41x baru selesai  habis di bacakan dan cuma ada kedapatannya 1 sahaja batu Fatehah ini. 

Pak Syeikh memberitahu Al-Fatehah itu sendiri adalah Doa dan ayat ini adalah ayat yangt paling tinggi nilainya di dalam perubatan dan apa sahaja niat manusia, ia merangkumi dunia dan akhirat. 

Geliga pemberian ini cukup anda gunakan untuk pelbagai masalah terutama melibatkan penyakit dan juga kemakmuran duniawi, bab rezeki, bab harta , bab musuh dan bab kawan , In Sha Allah, Sewaktu ingin menggunakannnya di bacakan Surah Al-Fatehah 1x dan di bayangkan apa hajat anda, In Sha Allah akan di kabulkan oleh Allah SWT, Tok ingin menasihatkan bahawa berbuat baiklah dengan item seperti ini dan jangan berniat buruk khuatir buruk padahnya kerana Batu Ini di jagai Oleh Khodam Al-Fatehah itu sendiri ( Di sampaikan pesanan oleh Tok Syeikh ). 


Ada 1 sahaja, Ya Maaf deh jika tak cukup



Kod Produk : BFATIHAH 27719
Bentuk : Batu Fatehah / Batu Ritual
MAHAR : RM 220



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya



*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamerkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 


Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0178259540







BONDA SHA : 0127845231