Sabtu, 31 Mac 2018

LOKET AURA





Kewibawaan dan penunduk 


LOKET AURA 


Alhamdulillah sudah diisikan dengan bacaan Asma' Ul Husna dan terjamin bebas dari bantuan Jin kafir. yakinilah kepada Allah dan nama nama Allah yang terdapatnya 99 nama dan ribuan Rahsia . 

In sya Allah kelebihannya adalah untuk kewibawaan dan penunduk.

Banyakkan menjaga amalan kebajikan dan amalan ibadah, semoga Allah memberkati anda semua dan kelebihannya akan lebih tampak nyata bagi memudahkan urusan dan hajat anda masing masing. Tok hanya penyedia kemudahan , yang menjayakannya ialah Allah SWT dan anda adalah orang yang sedang berusaha dan yakinilah setiap masalah pasti akan selesai apabila tiba masanya selesai dengan hasil usaha kita.


Kod Produk : L2 24318
Bentuk : Loket
MAHAR : RM 46


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

KECUBUNG MADU AKIK LAPIS









Alhamdulillah, perhatikan ditengah2nya, ada bentuk segitiga, tapi bukan freemason tau..hahahah... Sebenarnya bentuk segitiga ni ada kelebihannya, tidak perlulah kita terlalu mengaitkannya dgn freemason...

Akik Lapis madu.. bukan sebab madu fosil.. memang namanya begini . Jenis ini ialah perolehan kami sendiri Di kawasan Betong dan alhamdulillah Tok sudah isikannya sebagai Medium Kelancaran rezeki , Penunduk lawan dan sedikit pelindung dari sihir parasa sederhana.

Ini ialah salah 1 jenis akik dari 12000 akik di dalam dunia

Kod Produk : KMADUALAPIS 24318
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 46




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


KAYU PENUNDUK HITAM






Ini TERAS... dan KERAS


Kayu penunduk hitam... AWAS.. jangan terkeliru dengan kayu penawar hitam atau kayu hitam... nak sama ketiga ini kecuali uratnya membezakan. 

Stok ni tok dapat tak banyak. Kayu penunduk jenis ini lah yang glamer sejak zaman ayah ayah kita , malah sejak zaman tokwan makwan dulu dulu... zaman kita lani saja keluar penunduk tu la penunduk ni la, sampaikan kalau di tanya kepada org lama lama, org lama lama pun boleh masuk Tg Rambutan sebab tak boleh mikir dah betapa banyak barang palsu yang di keluarkan bagi di jual. 

Kayu penunduk ni kegunaannya untuk penunduk... pakai kena kulit sebab dia tadak bisa. Hak ni bukan masalah getah ka apa, tapi dah jadi macam barang yang dah di puja puja terlalu lama sebagai penunduk, maka kelebihannya kekal jadi sebagai penunduk... Puja ni maksudnya di sebut sebut lah. Puja ni bahasa lama, bahasa Hindu iaitu Pooja... Okok.. ni bukan blog bahasa hahaha

Kalau orang tak patuh, sukar dengar arahan anda.. anak anak degil,. isteri ketegaq bantah... insyallah boleh pakai dan boleh tengok macam mana pegi dia. Tapi.... haaaa ada tapi dia... benda macam ni kelebihan dia wujud bila kita bengang, marah... serius.. tegas... kalau sebelum ni kita marah pun org boleh senyum kuang ajaq lagi, insyallah lepas ni depa akan menunduk, depa pun tak tau pasai apa depa menunduk. 

Dan keduanya barang macam ni kita pakai, jangan tunjuk kat orang... maksudnya .. jangan dok p habaq pulak cincin anda ni kayu penunduk.. mana mana org yang dah tahu ia kegunaan penunduk, maka kesan penunduk ni takkan jadi pada depa... ok Faham?...

Sebab tu la org tua tua dulu dulu beli brg macam ni.. depa simpan elok elok , kalau pakai pun , org tanya depa akan jawab, alah kayu biasa saja.. buat lawa lawa , maklumlah kulit aku putih... pakai la cincin hitam.. menawan sikit... org takkan sebut " uiii hang tau dakkk, ni kayu penunduk ceq oii... org boleh tunduk woo".,..... senyum kawan tu... esok lusa ada member kita adu dengan dia " eh pesal ah, aku dengan mat tu aku rasa lemah sangat, cakap dengan dia aku kena ikut. pasai pa haa..?"..... member kita pun yang tau ni dia pun cakap... " hang tengok kat jari dia... tuuu.. kayu hitam tu penunduk"..... member yang tunduk tadi ni " ooooo... tu rahsia dia"....... agak agak member yang tunduk ni akan tunduk lagi tak pada kita?..... dan sebab apa member kita tadi ni cerita kat member lain?..... Sebab kita ni MELAYU ... hidup dalam bangsa MELAYU... yang penuh iri hati dan hasad... dia nak beli mungkin tak tau kat mana... dia nak beli mungkin tadak duit.... 

Jadi ibarat bila kita cherita... umpamanya kita tunjukkan kelemahan kita pada org lain.. Paham dak?

So , nasihat tok... org tanya cakap saja.. alah kayu biasa ..buat buat hias jari... bagi manis... dah.. settle... apa yang kalut nak cerita bagai?... nak rekemen.. alhamdulillah tok suka... tapi nak rekmen.. slow talk... tengok member tu teraniaya, dia pun tanya kita macam mana nak buat, ada dak barang boleh pakai... baru kita cerita... haaa. dia pakai kita pun pakai... adakah dia nak cerita kat org...?... dia pun pakai?... hah.. acer jawab sendiri..


Kod Produk : KPTAM 24318
Bentuk : Teras penunduk asli
MAHAR : RM 150
RM 110

Jangan tengok saiz, saiz begini di Kemaman ialah RM 300 keatas



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


BATU SERAI






Wibawa, penunduk dan penarik kekayaan


Alhamdulillah ayahanda sudah isikan dengan karomah dan kelebihan dengan izin Allah sebagai kelebihan yang Ayah sudah tuliskan di setiap gambarnya. Dan ayah berharap ia dapat membantu anda semua di dalam tujuan masing masing sudah tentu dengan izin Allah SWT


Batu Serai ini lekat di cermin, boleh potong kaca dan berat. 



Kod Produk : BS 24318
Bentuk : Batu Serai 
MAHAR : RM 50


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


GELIGA LIMA TUAN PUTERI






GELIGA LIMA PUTERI

Alhamdulillah..Geliga 5 puteri; siapakah puteri2 tersebut??

Hanya pemiliknya saja yang akan tahu nanti, itupun jika kasyaf dan berilmu, in sya Allah..

In sya Allah amat ampuh dalam:

Kewibawaan Tinggi

Pengasehan

Penyeri wajah

Kesihatan badan (membetulkan garisan2 meridian dalam badan)


Kod Produk : G5PT3 24318
Bentuk : Geliga Puteri

MAHAR : RM 555.55 (mahar sebenar)
RM 250 (mahar ayah dapatkan untuk tuan2)



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

GELIGA URAT NAGA






GELIGA URAT NAGA..

Jarang2 ada.. ni tok nak cerita sikit, ada seorang pakcik yang meniaga Batu di kaki lima, dia tanya mana tok dapat batu ni, tok cakap ada member bagi, ye la kan, memang member bunian bagi la, tok x cakap la member bunian...dia cakap satu masa dulu dia pernah ada batu ni , di beri oleh gurunya di indonesia, katanya ini ialah geliga Haruan Bujuk.. Wallahualam la,, tapi dia juga pesan , cuba pakaikan pada joran, ia juga menggalakkan aktiviti memancing... tok belum la cuba lagi, insyallah balik ganu ni tok cuba 

Bagi tok di GB ni, ini ialah geliga urat naga yang berupaya dan mempunyai khasiat sebagai :

Penguat badan

Penguat Pukulan tangan

Kekuatan bathin ( yang ni jelas la pada tok hehehe )


Kod Produk : GUNAGA 24318
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 350
RM 180 



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

MUSTIKA GADJAH MADA








Alhamdulillah syukur kepada Allah ... ini antara item rare hari ini, in sya Allah..

Geliga ini di gunakan di dalam :

Penglimunan / Halimunan dari musuh samada mendatang atau sengaja menyudi, bertindak sebagai penolak sihir dan perisau ke atas pemiliknya dengan izin Allah SWT. 

Memberi kekuatan tambahan kepada pemiliknya dengan di jadikan sebagai cincin kena kulit dan ketika di perlukan oleh tubuh maka satu kekuatan luar biasa akan mendatangi pemilik dan membantunya, ia di gunakan di dalam kesukaran yang benar benar dan bukan harian nak di gunakan sesuka hati, payah..sat g anda jadi superman, Glamer la tok Muda nanti. Tok Muda tak mau glamer..payah p mana org pandang. :p

Boleh di jadikan medium perubatan ke atas diri sendiri dan pesakit dengan di beri pinjam atau di beri minum air rendaman batunya


Kod Produk : MGADJAHMADA 24318
Bentuk : Mustika Gadjah Mada
MAHAR : RM 550
RM 220




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


PERTAPAAN MINGGUAN PUNCAK JERNEH








Pertapaan mingguan ayah di puncak Jerneh sudah selesai. Buat masa ini ketika sedang menulis di sini. Ayah masih di atas puncak Jerneh dan dijangka turun pada jam 11pagi nanti. 

Semua permohonan berjaya