Ahad, 31 Ogos 2014

KULIAH SUBUH 31.8.2014



SOALAN SEORANG ATHEIS ( TIADA AGAMA )

DISAMPAIKAN OLEH : DR ZAKIR NAIK



MINYAK PENGASEH MISTIK TAPA 41 HARI

Dalam cahaya lampu UV Kelihatan jelas bayangan Entity halus menyeliputinya

Dalam cahaya lampu biasa

Dalam Cahaya UV



Adakah "dia" sedang menunjukkan jari tengahnya kepada anda?...Atau ....  :p





Assalamualaikum wbt dan salam bahagia.

Alhamdulillah minyak mistik pengaseh Tapa 41 

Kod : TAPA41

Sudah siap di botolkan.. esok akan di hantar 40 botol kesemuanya, order sedia ada ialah 48 botol namun pihak kami kehabisan botol dan akan di hantar lusa untuk baki 8 botol lagi

Kesemua order akan di hantar by Giliran yang terdahulu.

===============================

Ini ialah Page ke-2 bagi minyak tapa 41 hari ini dan seperti yang di janjikan bagi page kedua ini maharnya akan di standardkan seperti mahar 12 tahun yang lepas seperti yang di maharkan mahaguru Nordin Awang.

Kod Produk : TAPA41
Bentuk : 5ml Minyak
MAHAR : RM 383 ( Fix ) 

============================

CARA MENGGUNAKAN 

Boleh di palitkan direct kepada Sasaran, bagus dan sesuai digunakan sebagai pengasih:

Manusia
Haiwan


Boleh juga di pakai pada diri sendiri :

Di bawah bibir untuk kata kata di akur
Di kening sebagai penaik aura diri sama seperti pemakaian minyak2 lainnya

Sebelum memalitkan atau memakai pada diri sendiri, silakan :

Berniat

============================

PANTANGAN

Tidak boleh di buka di dalam tandas

Tidak boleh di buka semasa berhadapan Jenazah

Tidak boleh di buka di kawasan tanah perkuburan 

* MAKSUDNYA TIADA PANTANGAN

=========================

CARA PENJAGAAN

Untuk kesannya berpanjangan kekal, sila embunkan di bawah sinar cahaya rembulan 15hb melayu setiap tahun 1x/tahun

Jika ingin ia mampu di gunakan ke atas gambar secara jarak jauh, anda perlu menjaganya agar khadamnya mampu menjaga kerja berat ini iaitu ia perlu di berikan sedikit sahaja ikan kembung rebus setiap bulan purnama setiap bulan iaitu 15 hb melayu setiap bulan. Cara ini sama dengan penjagaan minyak dagu yang pernah Tok miliki satu masa dahulu namun minyak ini bukanlah minyak dagu, minyak dagu bewarna kekuningan, berbau hanyir dan pekat likatannya. Namun begitu minyak ini di larang sama sekali di pakaia di dalam solat kerana bahan bahannya bukanlah dari bahan suci dan bersih, ia terdiri dari darah kucing hitam, darah ayam serati, pati habuk kumbang bunian ( riang2 ) 

==========================

ADAB MEMAKAINYA 

Ketika memakainya haruslah mengadap cermin dan semasa memakainya mata haruslah melihat mata sendiri di dalam cermin anda. Usah ketakutan jika anda melihat bukan diri anda di dalam cermin ketika ini

Jika seseorang terkena palitannya, ia ibarat magnet yang mampu menarik hati dan jiwa sasaran 


=========================

NASIHAT TOK

Jika anda ingin memakainya bagi tujuan membuat isteri/suami, lebih baik di lupakan kerana pemakaian minyak pengaseh ke atas pasangan bukan mendatangkan kebahagiaan, anda memperolehi tubuhnya, namun anda tidak akan sesekali memperolehi jiwanya sehingga nafas terakhir

Jika anda ingin menjadi Playboy, nasihat tok lebih baik jangan kerana wanita hanya akan membuatkan lebih banyak wang anda habis dan membazir, lebih baik beli game dan main kat rumah macam tok hahaha.

Jika anda ingin menggunakan minyak ini bagi tujuan pelarisan , mudah mendapat pekerjaan, in syaa allah, anda akan beroleh kebahagiaan dan kemakmuran dunia 

Jika tok jadi anda... Tok akan menggunakan minyak ini bagi tujuan mistik seperti penarikan wang dan karun, kerana minyak ini setaraf dengan minyak minyak Jin yang di gembar gemburkan oleh sesetengah guru mampu di jadikan medium penarikan kekayaan. 

Namun jika anda ingin menggunakannya samada di jalan baik atau buruk, ia terserah... Tok bukan sesiapa bagi melarang, namun peringatan yang tok ingin berikan ialah....

Hari ini anda palit anak dara orang sampai jadi gilakan anda, lagi 15 tahun, anak dara anda pula kena palit dan membuatkan anda gila untuk mencari penawarnya. Jika begini kesnya, maka in syaa allah kita akan berjumpa lagi semula dalam masa 15 tahun mendatang bagi mengubatinya.

==========================

Baiklah, semua Telah tok berikan, dan keputusan ialah di tangan anda, namun tok yakin anda akan menggunakannya di jalan yang baik demi rumahtangga anda dan kesejahteraan sejagat

Silakan tanya kepada orang orang terdekat Tok, sudah berapa kali tok risau untuk mengeluarkan minyak ini

==========================

MINYAK INI DI HARAM DAN TAWAR DENGAN SENDIRI JIKA

Ada dari anda ingin mengkajinya

Ada dari anda sebenarnya musuh tok 

Ada dari anda yang ingin menggunakan minyak ini bagi menganiaya diri tok dan keluarga Tok

Minyak ini sudah di sumpah tidak akan memakan / ampuh ke atas Seluruh generasi dan keturunan Tok, malah yang menggunakannya ke atas mereka akan beroleh bencana dengan izin Allah swt iaitu kemelaratan sehingga ke akhirnya 

Khasiat minyak ini akan tawar dengan sendirinya apabila pembuatnya meninggal dunia, Peraturan ini ialah umum bagi kesemua minyak pengaseh kecuali minyak dagu. Anda perlu tahu akan hal ini jika anda meminati koleksi minyak ramuan langka 






Jumaat, 29 Ogos 2014

KRISTAL BIRU ISIAN ASMA PENYINGKIR DAYA NEGARIF DI DALAM RUANG


























































Assalamualaikum wbt dan salam bahagia

Ketika ini mungkin Tok sudah tiba di JB, ini ialah auto Schedule dan naik secara automatik seperti yang tok jadualkan 2 hari lepas.

Baiklah, tuan tuan, ini ialah item di bawah Kod LANDING TIME... Barang ebay, so kalau kita cakap barang LANDING TIME harap maklum ia adalah barang ebay.... ada video kita istiharkan kita akan luaskan sayap perniagaan dan kembangkan perniagaan kita di dalam video Youtub MENGEJUT TERKEJUT.

Alhamdulillah item di atas akan di korbankan demi meraikan hari Kemerdekaan dalam beberapa hari sahaja lagi, walau pun agak besar modal beli item ini termasuk kos posting...anda dapat lihat kodnya bernilai RM 150. dan itu ialah average selamat kita di sini yang boleh di katakan ada untung sikit, nilai item ini ialah Usd 30 dollar, anda boleh menyemaknya sendiri , silakan.... dan kita mempunyai 10 biji item ini..

Mengapa Tok membeli item ini utk di maharkan di sini sedangkan macam kaler je kan..... 

Memang ia di suntik kaler, dan uniknya batu kristal ini ialah asli, dan apabila ia di suntik kaler, maka kalernya akan kekal di dalamnya dan akan mebesar bersamanya, semasa tok menerima kristal ini, di bahagian akarnya bersalut tisu , gunanya utk melembabkan dan kristal ini hidup dan akan membesar.

Jika anda memaharkan dan dalam setahun ia tidak membesar dari saiz anda beli, Tok akan gantikan dengan RM 1000 ...so ia jaminan tok di sini bahawa ia hidup, apatah jika anda meletakkan ia di dalam pasu kecil berair.

Ia mempunyai aura semulajadinya sebagai Penyingkir aura negatif di dalam kawasan / ruang... pejabat, tumah, bilik dan menurut kepercayaan masyarakat cina juga, jika diletakkan di ats meja tamu, dan jika tamu datang, ia mampu menenangkan suasana dan menggelakkan ia menjadi tegang, ingat...semuanya dengan Izin Alla Swt belaka..... ingat lah juga bahawa Alam manusia ialah alam yang paling indah Allah jadikan buat manusia , walau pun berbillion Galaksi di luar sana... bumi kita tetap yang terindah...maka bersyukurlah 

Kod Produk : BLUECRISTAL 28814-150
Bentuk : Raw Kristal
MAHAR : RM 150

PROMO KEMERDEKAAN :RM 50









AKIK API GUNUNG CHAMAH





Akik ini bernama akik api ( fire agate ) , alhamdulillah.... ia sudah diisikan dengan Kalimah kalimah ayat yang boleh membagkitkan aura pengasehan peringkat tinggi. ia adalah perolehan Gunung Chamah Pahang.... Erm... ingat nak ajak ipar duai camping kat sana nanti...

Ada 1 blog indonesia menyaakan ianya ialah mani gajah, wallahualam , kan lain tempat lain namanya, tak boleh nak kata apa juga kerana nama brg ialah hak peniaga, kcuali la memang ada labelnya di sana macam botol ubat hehehe...

Insyallah 

Maaf jika kekadang blog tak update secara berjadual, hehe, berebut Pc ngan ipar, dia pun minat main game jugak haaaa.. Pc tok ni memang special utk main game 

Kod Produk : A API 25814-86
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 86

TAWARAN KAD DISKAUN GB DI BUKA KEMBALI

Pihak kami membuka tawaran bagi kad diskaun G.Bunian bagi pelanggan baharu dan menikmati diskaun di dalam permaharan kami 


YURAN : 
RM 100 SEUMUR HIDUP

KELEBIHAN : 
Diskaun 10% Bagi item bernilai RM 201 Ke atas


PENALTI HILANG KAD ( GANTI ) : RM 50 SAHAJA

KULIAH SUBUH 29.8.2014


SAPA NAK KAHWIN....WAJIB DENGAR NEH !!!!

DI SAMPAIKAN OLEH : UTZ AZHAR IDRUS

NANTIKAN 100 BIJI MANI GAJAH TERUNA ASLI

PELANGGAN PELANGGAN G.BUNIAN
Di mana sahaja anda berada
Antarabangsa
Bumi


Blog Geliga Bunian Tok Mat GB
Malaysia, Asia
Bumi


Tuan,
         KEHADIRAN 100 BIJI GELIGA MANI GAJAH TERUNA ASLI PENARIKAN 



Perkara di atas adalah Di rujuk.

Adalah di maklumkan bahawa tidak lama lagi Blog G.Bunian akan di hadiri dengan Permaharan Geliga Mani Gajah Teruna Asli Penarikan Alam Bunian ( Alam x nampak namun ada ).

Untuk Pengetahuan tuan tuan semua, item ini sudah pun berada di dalam simpanan pihak G.Bunian dan hanya menunggu turn untuk di maharkan.

Antara Kelebihan Ampuh dengan izin Allah dan Femes serta Glamer di dalam Blog Kami :

a) Pengasehan Umum ampuh
b) Pelarisan , ye la, kalau dah kasih org beli la barang jualan kita
c) Menaikkan aura wibawa, org syok ke kita sebab nampak wibawa, kalau nampak lekeh, nak jatuh cinta jauh sekali la kan
d) Umumnya semua permata G.Bunian bertindak balas istimewa mengikut aura sesetengah pemakai, ada yang tetiba jadi kebal , ada yang boleh halimunan dari musuh dan banyak lagi. Namun Bagi Khasiat ( a,b,c ) ini, insyallah berlaku kerana memang itu yang Allah letakkan kepadanya sebagai makhluk bernama batu permata Fosil mani gajah.


Kerjasama Pihak tuan tuan semua untuk menantinya dengan sabar amat lah di hargai dengan trillion terima kasih


Yang benar,


Team G.Bunian

* cetakan komputer tidak memerlukan tandatangan


Auto Schedule : 3.00am

UPDATE 29.8.2014 ( PROMO KEMERDEKAAN )

























Kejutan demi kejutan........ walau pun barang d bawah kod LANDING TIME .....Demi KEMERDEKAAN. apa salahnya bekorban setahun sekali kan....

Nak tau apa, sila tunggu esok jam 12.00... item di atas akan di masukkan di dalam 1 page khas pada jam 

12.00pm....... 

TUNGGU !!!!!