Ahad, 31 Mac 2019

GELIGA NENEK SENYUM









































Antara batu pelik.... dan ada king di sini, cuma tok malas nak asingkan halaman maka tok lunsumkan di dalam 1 halaman dan 1 mahar sahaja mudah. 

Selama di dalam sejarah GB Geliga Nenek Senyum Kerajaan Selatan di kenali dan popular sebagai Geliga Perubatan. Nampaknya kali ini ada kelainan dan ini kali pertama kelainan di dalam pemberian Sang Nenek kebayan. 

Insya Allah item ini di gunakan sebagai 

Perisai ketahanan diri dari Sihir

Apa saja lah bernama sihir , sihir ni maksudnya benda yang luar biasa dan di luar norma kehidupan manusia... termasuk jurus jarak jauh.

Di sini mungkin yang otai mampu membezakan yang mana mempunyai aura yang kuat dan di seliputi tenaga yang luar biasa.

Maka ikut kepada gerak dan rezeki anda.


Kod Produk : GNS 30319
Bentuk : Geliga Nenek Senyum
MAHAR : RM 110
RM 90



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya




*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231






BONDA SHA : 0178259540

GELIGA NAGA CHINI MATANG

























Barang RARE SUDAH MARI

Geliga Naga Chini matang ; Perolehan yang masih tok simpan kerana sayang. alhamdulillah.

Mempunyai kekuatan Perubatan yang tinggi bagi penyakit penyakit misteri dan serangan Jin, Malah kekadang boleh juga sebagai medium Perubatan Bagi penyakit fizikal tertentu ( Hospital ) yang tok pun tak pernah cuba. 

Di rendamkan ke dalam segelas air dan di bacakan apa yang anda tahu ( bukan semua org tahu membaca ayat ayat lazim yang panjang ), jika anda tidak tahu, cukuplah anda membaca Bismillah dan Selawat ke atas Nabi Junjungan Kita dan Keyakinan serta Tawakal Kepada Allah SWT insyallah. 

Jangan percaya ke batu sangat, ni semua asbab dan usaha, ibarat makan ubat.. ada yang kata ubat takpa sebab ada penjelasan saintifik.. habis tok muda nak tanya... Batu permata takda penjelasan Saintifik... maybe sebut permata depa tak faham mana, apa kata tok sebut , Gemstone Sains Gemology. Ok dah takat tu. Kemudian di sambung dengan bab aura dengan masuk kepada Bidang Getaran , Gelombang dan Frekuensi yang ada di Universiti Universiti Luar negara.. dulu di OUM ada. la ni tok tak tahu masih ada atau tak pengkhususan ini. Atau dengan kata lain Sains Metafizik....kena sebut nama nama moden baru org boleh terima, kalau masuk bab tenaga, bab khadam apa semua, lari habis ... walhal benda tu sama saja, meta ka, energy ka, aura ka... benda tak berjasad tu apa ?... Ok saja sambung bebel lama tak bebel, sikit ja neh ok na.


Barang ada banyak ni saja untuk di maharkan kali ini, di kemudian hari wallahualam. 


Ada kelebihan lain yang tok enggan jelaskan, pembeli akan merasa sendiri khasiatnya kelak


Kod Produk : GNC 5217
Bentuk : G.NAGA CHINI
MAHAR :250.25




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya




*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231






BONDA SHA : 0178259540

GELIGA PENAWAR SENDUDUK PUTIH









Lama x hadir item ni , ahhhh. lega bila ia ada untuk di kongsi bersama sahabat semua ...Tok rasa macam lama

Insyallah batu ini berkhasiat dalam :

Masukkan dalam minyak kelapa insyallah akan larut khasiat senduduk sebagai :

Menghentikan luka

Minyak urut

Melecet dan kena panas

Budak kena sawan tangis, sapukan di kening tengah naik ke atas ubun ubun dan kedua cuping telinga serta kedua ibu jari kakinya, bacakan selawat x kira berapa kali pun


Insyallah sapukan sahaja. Batu ini di masukkan ke dalam 1 botol bersaiz 20ml minyak kelapa asli selama 14 hari..dan boleh di amikkan untuk di masukkan ke dalam botol lain dan seterusnya, insyallah khasiatnya takkan hilang kerana minyak hanya menyejat sedikit sahaja khasiat di permata ini, minyak mempunyai molekul yang padat berbanding air..


Kod Produk : GPDUKTIH 30319
Bentuk : Permata Tapaan
MAHAR : RM 80



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231







BONDA SHA : 0178259540

Sabtu, 30 Mac 2019

OBAT JANTUNG







Bagi yang ada masalah jantung tersumbat dengan kolesterol atau ingin mencegah atau ingin menjaga kesihatan jantung..inilah penawar dan herba adunannya. 

Bagi yang dah ke , belum kena, nak maintain.. silakan... tiada pantangan ubatan herba ni, jenis ni tak kisah makan sebelum / selepas makan. 






Deskripsi di sertakan sekali.

Herba ini tok sendiri ambil baru baru ni nak bagi senang bernafas, actually ada 1 jenis lagi tapi jenis tu amat mahal sebagaimana yang tok masukkan lepas dalam 1 halaman memo . so nanti dulu jenis tu kecuali kalau betul betul anda nak pakai jenis tu.. boleh tok ambil sekali, modalnya mahal. kalau tok beli, org tak maharkan tok rugilah. tok dah tak perlukannya lagi dah

Untuk yang dah tersumbat, silakan cuba dalam seminggu in sha Allah akan rasa sendiri perubahan cara bernafas tu. Kalau sempit dari kecil dan nak besarkan kena ambik ubat yang sedikit mahal tu lah ya. Apa pun rasanya ramai yang normal cuma tersumbat sahaja.

Bila rasa pedih di dada, bila rasa macam ada jarum menyucuk.. jaga jaga... antara ciri ciri tersumbat dan anda kena ambil langkah segera dengan mengambil herba ini hanya dalam masa 1 minggu sahaja. Coba laaa dulu, x nyesai aih... nyesai kalau dah kena nanti baru tau ada 100, 000 pun, x  berguna . 


Pengambilan herba jenis ini memerlukan anda MEMINUM air yang banyak dalam sehari kerana pati ekstraknya pure untuk menghakis kolesterol di dalam pembuluh darah anda. 

Atas pengalaman tok menggunakannya , sekiranya anda kurang minum air anda akan berasa perit naik ke kerongkong macam gastrik tapi bukan gastrik. Air yang banyak di perlukan untuk mudah ia di cairkan di dalam usus . Namun tidak ada effect negatif sampai sakit lah. 

Meminum air yang banyak akan mencairkan herba ini dengan pantasnya memberi kesan kepada jantung anda, anda akan berasa sesuatu di jantung seolah olah jantung anda menjadi lebih besar, selesa dan mudah bernafas. Sekiranya kadar kolesterol di dalam pembuluh darah anda terlalu tinggi, anda akan berasa sesuatu sedang bergerak di bahagian dada..tidak sakit tidak pedih. Rasa sahaja. Terkadang degupan anda jadi kuat kerana pembuluh darah sudah di cuci dan darah berjalan dengan lancar tidak seperti semasa tersumbat, ketika ini anda boleh melakukan senaman ringan atau boleh juga berehat, saranan tok ialah jika anda ingin berasa lebih selesa dan lebih sihat, lakukanlah senaman ringan seperti di atas treadmill.

1 Hari pengambilannya anda sudah nampak kesan, bagi yang tak pernah melakukan treatment jantung ini , kolesterol dah membeku dalam pembuluh darah tu, 2-4 hari di perlukan untuk mendapatkan kesan terbaik. 

Selepas itu anda hanya perlu mengambil 1 tahun 1-2x sahaja untuk 1 set untuk maintaian kesihatan jantung anda. 



Kod Produk : JANTUNG
Bentuk : Pil herba
MAHAR : RM 60
Kos Pos : RM 8.00 ( Semenanjung )
TOTAL : RM 68


Beli 2 : RM 128
Beli 3 : RM 188




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231






BONDA SHA : 0178259540

HERBA OBAT GOUT






TESTIMONI


Teruskan pengambilan sampai sembuh. Jangan berselang untuk menggelakkan kesan sementara. Pengambilan herba utk menyembuhkan ia bukan utk maintain seperti ubatan generik.






Untuk pesakit GOUT....


Sat sat.... tok rasa ada yang akan tanya kenapa ubatan herba macam mahai sikit kan... actually tak mahai pun... ubat dari doktor pakar lebih mahal dan bukan alami.. itu 1st, keduanya ubat panau di farmasi pun RM 4.00 sebiji, maybe tak rasa mahai sebab beli sebiji. hehehe. 

Ubatan herba bukan macam ubatan lainnya , sebab tu ubatan generik amat Jeles gila akan kewujudan ubatan herba.. 3rd, ubatan herba adalah terhad dan kalau x kena musim ia tak jadi, dan semua HERBA Tok maharkan ini datang dari Hutan . Bukan di tanam. Pengusaha herba mengupah orang orang di China, kemboja, Burma dll mencari Ginseng di dalam hutan.....Alahhhhh hangpa macam tatau pulak.. ni tok petik 1 kompeni terkenal Malaysia, HPA.. tau HPA?.... di perlis HPA beli herba kutipan org kampung di beli by kilo.. orang mencari merata, ada di hutan , ada di rumah dll dan kemudian  di jual kepada HPA... ginseng sama juga. Tak caya tanya Pemilik HPA Tuan Haji Ismail.. org kg tok tu. 

Tau apa dia GOUT?






Nak kena GOUT macam di atas ke atau nak cegah dulu sebelum kena..... Perghhhhhh kalau dah kena ni beb.... tok habaq bagi kat hangpa, nak jalan atas tanah sikit pun x boleh, sakit Allah Hurabbiiiii. 

Ke... nak tunggu kena dulu kaw kaw macam atas baru nak beli obat?.... haaaa korang pikir lah sendiri kan.... duit boleh cari beb... kaki tangan kau mana ada jual spare part biar pun di DIY.. adoi hahaha., 

Ia di datangkan dengan deskripsi cara makan na, silakan. Orang baru kena gout makan dalam 20-30 biji in sha Allah sembuh, yang dah lama kena , kena istiqomah la sikit nah. Jangan risau, setiap penyakit ada obatnya



Kod Produk : GAOT
Bentuk : Pil
MAHAR : RM 30
Kos Pos : RM 8.00 ( Semenanjung )
TOTAL : RM 38

Beli 2 Set : RM 68
Beli 3 Set : RM 98







Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU BONDA SHA Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB



BONDA JJ : 0127845231






BONDA SHA : 0178259540