Jumaat, 1 April 2016

ZAMRUD AKAN DATANG

ITEM BAKAL MUNCUL

0.84Carat
Zambia emerald


18.70 Carat
Colombian Emerald

21.40 Carat
Colombian Emerald

22.95 Carat 
Colombian Emerald





5.70 Carat
Colombian Emerald



========================================

Beryl Kuning
2.68 Carat
Mozambique

3.34 Carat
Mozambique

=======================================


AKAN MUNCUL DALAM MASA TERDEKAT


3.30 Carat
Colombian Emerald

4.00 Carat
Colombian Emerald

4.00 Carat
Zambian Emerald

5.35 Carat
Zambian Emerald

6.00 Carat 
Zambian emerald

6.95 Carat
Zambian Emerald

Raw 13.80 Carat
- Not for sale -

21.90 Carat
Colombian Emerald

===============================

Sudah Termahar Walau Belum Sampai 

24.90 Carat
Colombian emerald

Terima Kasih Tuan Lykan



25 ulasan:

  1. Pergh terbaik tok.. semua raw mengancam.. ada can dak sy nak rembat lg satu tok? hak lain, xpe, utk sahabat2 kat sini plak.. 22.95 crt tu idaman qolbu.. he he ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 22.95ct tu maharnya sekitar Rm 600 tuan, antara raw yang mahal tok pesankan

      Padam
    2. sama dengan 21.40.. boleh buat 2-3 biji permata

      Padam
    3. jika di buat 2-3 biji permata dari jenis warna war itu, memang lumayan hasilnya tuan lykan. 1 biji mampu di jual semula sekitar Rm ??. ah boleh di congak sendiri... zamrud kott

      Padam
    4. seebsar kepala mancis dari jenis warna itu pun kedai gems dah jual hampir seribu batu sahaja... last tok tgk tahun lepas di sebuah kedai gems.. kedai cina besar di johor sekitar 3.50 carat, RM 888 dia jual, cantik no tu

      Padam
    5. Ok tok, Alhamdulillah terbaek.. mlm td sy ada sms tok.. check nnt na.. ;)

      Padam
  2. Perghhh merecikkk 💦💦💦

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. InsyaAllah.. tok kata ada tuan.. ;)

      Padam
    2. colombia semua ada sijil, zambia ada yang ada ada yang xda, kalau nak tok akan request dri pembekal , kos sijil USD 25 sekeping siap gambar..lbh kurang rm 100 duit kita

      Padam
    3. Kalau zamrud zambia yg macam page lepas tu ada sijil ke tok?

      Padam
    4. yang lepas zambian punya takda sijil, colombia semua ada. kos zambian paling mahai tuan, kalau tok request sijil , mahar tok kena letak minima RM 700 sebiji..

      Padam
    5. jadi tok sarankan, dah dapat.. kat klang sana ada lab boleh buat sijil. dan tok dengar sana kos rm 60 untuk sebutir batu

      Padam
    6. Tok. Apa no contct? Kesian sy..dah la jarang online..nak jugak merasa memiliki item dari tok muda kite ni..terasa mcm pelanggan offline di pinggirkan plak. Da la umah kite jauh. :,( sedih sy

      Padam
    7. huhu, janganlah macam tu tuan... ada petua petua nak mudah dapat barang dalam blog tok ni tuan..

      Pertama lihat dahulu di halaman Update barang apa nak keluar

      Kedua aim dan tulis siap siap di Word ke , notes ke

      Ketiga... bila sampai jamnya, terus copy dan paste sahaja lock yang tuan tulis tadi tu.

      Cara tulah otai otai kat sini buat kalau dorang dah aim tuan,

      Cara ni tok dah ajarkan di sebelah kanan blog ini ( kalau guna pc nampak lah )


      Kalau tuan call tok pun, x kan dapat juga tuan. sebab kalau brg dah masuk blog, maka ia mesti lah di lock dari dalam hp, kecuali barang belum keluar dan baru masuk halaman update ( belum masuk halaman permaharan )

      Halaman update ni ialah halaman pemberitahu item apa akan muncul dalam masa sehari...

      Tuan lihat di header ( atas sekali blo ini ) ada no tok

      Padam
    8. Haha.. Ok nasib baik tok pandai pujuk. Siap bg petua lg. Kalau ade brg2 dapur tu bisik2 sikit kat telinga sy ni ye. Maklum la jarang online.. Mekasih tok ;D

      Padam
    9. Jgn bisik periuk belanga @ rice cooker plak kat sy tok. Menangis sy nak mmaharnye nnti :p

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. tok..bl nk smpi stok zamrud ni??ke Ddh smpi sy y terlepas??huhu

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami