Selasa, 5 April 2016

UPDATE 5/4/16

























































































































































































































































Alhamdulillah..kita mulakan mulai pagi esok ya

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. GEMAS tu level king, di siapkan dalam masa 4 hari, selalunya tukang buat 1 batu 20 minit siap.. yang sebiji ni 4 hari baru siap... dan di finishkan dengan kertas pasir 5000.... kalau tak dapat ke IB, Lykan atau tuan Ipunk sebagai antara org lama, memang rugi gila.... warna memang cun..urat pun galak

      Padam
    2. Tula tok.da standby jew ni.kalau buat bid,,mmg rezeki org lain...xprnh mng sy,kalau bid...investors besar yg dpt.hihi

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Da senyum tu. Sy da tau ayah nk amik ape.. Kalau izinkn sy teka boleh je.. Hehe

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.. Good luck yah. Kipidap!

      Padam
    2. hehe... bg yg memiliki tahu akan kelebihan geliga emas ni... tp yg ni mmg cantik benar..

      Padam
  5. black opal tu mr baz curi kat dalam kotak permata kesayangan tok, nak buat meriah blog katanya... tak pa lah tok redho.. xda dah la opal tok sendiri huhu ;((

    BalasPadam
  6. Kata2 tok sebisa item yg kat atas tu. :D

    BalasPadam
  7. Hihihi tok tas 4a tok hihihi lock ler...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa, tgu halamannya keluar, insyallah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami