Selasa, 5 April 2016

GELIGA IBU NYAWA








Geliga Ibu Nyawa atau nama sainsnya Black Opal.... kali ini tok tekankan nama Black opal memandangkan Kalau tok boh nama mistik takleh la nak maharkan pada nilai alam melayu hahaha..... Kerana umumnya orang tahu bahawa black opal amat mahal..tambah apinya macam tu... dah macam ikan guppy kan. 

Alhamdulillah ini ialah item Landing time yang tok dapatkan lepas, ingat dak... tapi kalau tak ingat pun takpa sebab rasanya tak dan tok maharkan , offline dah grab 4 biji dan tok juma merembatnya sebiji heee....

Mempunyai kebolehan :

Gewang terbaik 

Warna Merah, Hijau, Kebiruan dan kekuningan

Jenis yang tok rembat tapi Mr Baz mencurinya dari kotak batu kesayangan tok bagi di masukkan ke dalam blog bagi memeriahkan blog, takpa niat dia suci, maka tok redho je. 

Penunduk manusia

Kerezekian dan memudahkan urusan

Mampu berubah jika terkena air, warnanya menjadi lebih silau

Gewang lebih mengasyikkan

Jadi kita lihat banyak pulak newbie di blog kita ini.. Alhamdulillah , jadi kesempatan ini tok ingin memaklumkan bahawa permaharan di blog ini berlandaskan akidah, iman dan tawakal kepada Allah, tiada obses, taksub dan unsur syirik dari pihak tok dan dari pihak anda. Dan di sini juga semua pelanggan dididik tentang had dan cara pemakaian batu permata di jalan Ugama Islam dan tidka menyimpang dari ajaran islam seperti memuja, membaca ayat ayat terbalik atau melakukan sebarang onar di dalam ugama.

Di sini dan di blog ini sudah melahirkan ramai usahawan online samada permata atau perniagaan lainnya , di sini juga anda bukan sekadar membeli atau menjamu mata, malah anda mendapat ilmu ilmu baru dan memahami cara memakai batu permata cara benar agar tidak menyimpang dan tidak syirik. 

Setiap perkara ada kelebihan, setiap benda ada gunanya yang Allah jadikan di atas muka bumi ini, dan ia hanya menjadi guna buat kepada mereka yang berfikir.


Kod Produk : GIN 4416
Bentuk : Black Opal
MAHAR : RM 450

* Mahar di atas tok habaq bagi, untung dalam rm 26 sahaja, lepas la kos pekerja dan pos.. kira mcm takda untung lah.. black opal memang mahal apatah jika nak di bandingkan dengan nilai mata wang kita la ni... jika ingin menjadikan sebagai permata pelaburan, Black opal, zamrud , delima, berlian memang pilihan terbaik ..... harga cepat naik. kalau batu lain naik juga, tapi slow

20 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum..sy newbie dalam blog TokmatGB.. Sila beri tunjuk ajar..🙈☺️

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ayah. Tumpang tanya. Yg Kecubung Air Emas tu ayah unlock ker? Kalau unlock saya nak grab. Tq

      Padam
    3. Ayah..tq beri tunjuk ajar..nak tanya lagi satu soalan..kalau ad org tngh lock then kita nk grab terus blh ke tanpa tunggu tiga hari?

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    7. Ok ayah. Terima kasih byk2. Saya grab yer.

      Padam
    8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    10. x boleh Tuan Sahlan, tuan kena lock menunggu di bawahnya, selepas 3 hari tiada ulasan "payment done " tuan boleh grab terus

      Padam
  3. Warna terbaek dalam saiz terbaik.. 😁😁

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Akhirnya.. tahniah tuan GM Mohd Nazri..

      Padam
    2. Payment Done...details whatsapp ke Tuan Baz

      Amount: RM450.00
      Status: Successful
      Reference number: 3111202099
      Transaction date: 10 Apr 2016
      Transaction time: 13:15:59

      Padam
    3. terima kasih nazri alhamdulillah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami