Sabtu, 2 April 2016

MANI GAJAH TERUNA CLASS SPECIAL







Amacam.... ada Brani?....

Udahnya merah pekat, tepinya ada pusaran comey pulak umpama janakuasa tenaga aura.. memang lawa boh . 

Pegang dan di usap melekit lekit tangan. 

Kegunaan?.. pengasehan la boh

Jenis mani gajah tok x mboh test pakai lidi atau batang mancis, tok takut kalau tok test dan jadi, tok jadi tamak nak jual mahai pulak... zaman tamak x mai g, so, tunggu lah mai zaman tamak , dan tok dah mula main test2 ni, harga pun pasang la, siap.. hahahaha..

Sayangkan, kalau pusarannya di tengah.. memang jadi rare teruih... huish.... 

Pakai sebagai cincin di jari kena tak kena kulit tu terserah , boleh blake. 

Kalau newbie nak barang kasih berkasih insyallah ini lah item nya dan tok doakan anda bahagian bersama pasangan anda.


Kod Produk : MGTSUPERC 1416
Bentuk : Mani Gajah Teruna
MAHAR : RM 450

Promo Ramadhan : RM 300



32 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Item mmg rare ni. Gajah teruna beb. Bnyk lg khasiat dia. Tahniah tn adam :)

    BalasPadam
  6. Benz dari Sg
    Selamat semua.
    Tok Muda
    Ada srock dapor tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok dapor macam ni takda, macam lain ada tuan

      Padam
    2. Assalamu alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh.
      ALLAHUMMA SHOLLI 'ALA SAYYIDINA MUHAMMAD WA 'ALA ALI SAYYIDINA MUHAMMAD.
      stock dapur yang mcm man tu Tuan. Kalau tak keberatan whataps gambarnya pada saya.

      Padam
  7. Selamat malam.
    Tok, saya dah tranfer duit ke accn GB.
    Transaction recipt dah saya whataps pada Tuan Baz

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan... mr baz akan balas mesej tuan esok dan insyallah item akan di hantar ahad

      Padam
    2. erk. item mana tuan bayar tu ya... sebab item MGT ni dah di Lock tuan Adam idris dan sudah pun di bayar.

      MGT seterusnya ialah pada esok pagi tuan..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Tok,
      yang saya bayar bukan item yang kat sini. Tuan Baz tahu, item mana. Jangan bimbang. Saya dah sms tok juga apa item yang saya maharkan.

      Padam
    6. owww.okok. dah pakat rupanya ;p

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Assalamulaikum tok mat dan sahabat2 di G.B ini.Alahamdulililah dgn izin Allah,sy seronok membaca penceritaan tok mat tentang JATUHNYA KERAJAAN LEDANG DAN BANGUNYA ERA BUGIS di blog AKU LAH TOK MAT....Banyak tunjuk2 ajar dan cara ilmu Allah yg tok mat terangkan bg yg meminati Alam bunian ini....Terima kasih ye tok mat....Bila tok mat nak buat sambunganye lg...😃

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, insyallah tuan jalan ceritanya masih panjang tuan, jalan cerita itu terhenti di tahun 2000 dan masih tok belum berkesempatan untuk mengarangnya lagi memandangkan masa mencemburui diri tok di sini

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. ahaa.. insyallah, sebenarnya stok novel ni tok target di keluarkan setelah tok bersara nanti.. jadi ada jugak lah sumber tu.. insyallah

      Padam
    4. Yg pasal jatuhnya kerajaan ledang tu sy nk komen sikit je la tok ek. Sikit je pasal susunan ayat.. (bagi pndapat sy la)
      Tp bahasa mudah difahami. Tidak mengecewakan tp harus diperbaiki. Baru la nnti meletop novel.. :D

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    6. haha, terima kasih atas teguran.. memang ada penulisan belum di perbaiki.. dan belum di edit oleh pengedit novel profesional

      Padam
    7. Sama2..Semoga hasil usaha tok dpt menjayakan novel tu suatu hari nnti.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami