Rabu, 5 Julai 2017

RAW SARANG ULAR MURAH MURAHH









































































SOLD OUT
TN SILVERMADDNESS





































































SOLD OUT
SKYLINE TURBO


















SOLD OUT
TN BOTAL Al






Alhamdulillah.. akhirnya ada juga batu mentah Geliga Sarang ular ASLI yang boleh tok maharkan murah murah untuk anda di sini. 

Sebiji ni boleh hasilkan dalam 30 bentuk besar saiz normal tok buat dulu, dan dalam 12 sebesar 10 sen. 

Keunggulan kelebihannya amat dasyat sebagai :

medium kerezekian

Medium penepis sihir 24 jam tanpa henti tanpa amalan

Medium Kewibawaan tinggi

Penunduk manusia dan Jin

Dan banyak lagi kelebihan lain yang x sempat tok nak menaip hah. 

Cahayanya amat terang sekali..lihat biasan di tapak tangan tok... Dan ianya asli, dalamnya ada teras bewarna coklat jika sudah matang. dan bila di pakai lama lama akan menjadi warna coklat 



Kod Produk : GSU 47
Bentuk : Geliga Sarang Ular Mentah
MAHAR : RM 115 Siap pos




72 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tok pymt done utk GSU 47 8A.

      Padam
  2. Grab 9A

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. salam tok..dh wat payment + kos canai rm15..dah wasap dkt ustazah.tq

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, baiklah terima kasih na

      Padam
    3. sama sama tok..klo canai size sekupang..dpt dlm 12 biji kan tok??

      Padam
  6. tok saya grap 5a jika 7a sudah di grap tok

    BalasPadam
  7. saya grab 5a ye to GSU 47 5a

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan kod lain tuan, tuan silvermaddness dah grab 5A

      Padam
  8. Balasan
    1. semua sama besar sama terang, cuma bezanya masa tok amik gambar tu ada yang tok arahkan ke arah tapak tangan, jadi nampak la terang, yang suluh ke atas tu terangnya sampai bawah meja , cuma tok tak amik gambar atas la

      Padam
    2. Katmana bezanya 10a dgn yg lain,pada saiznya ka atau warnanya atau kekuatannya..Cuba cerita skit

      Padam
  9. Balasan
    1. Lock tamat tempoh. Item sudah digrab. Payment settle

      Padam
  10. Balasan
    1. 3a saya dapat atau Tok harimau Tok?

      Padam
    2. tok rimau grab dlu tuan , dia dapat

      Padam
  11. Silakan tuan tuan, stock dapor takda ya bagi saiz ni, kalau nak sebiji 1 kilo pun ada rm 600 sahaja.. besau gila .. kalau nak sila request pada ustazah 0127845231

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Bismillah tok muda grab 1a payment saya confirm 10 pagi esok masuk masuk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A dah di grab tuan khairul, takpa tuan lihat komennya di atas , jika tiada PD dalam masa 12 jam dia buat ulasan tu, tuan boleh terus PD ssaja

      Padam
    2. Baik tok saya akan cek maknanya kalau pd tu dah ada org ambil kalau xde saya bole pd dpt ke saya la tok muda..

      Padam
    3. Tok muda saya nak buat payment ni..1a xde buat payment done..so saya pd saya dpt la tok.?

      Padam
    4. Silakan tuan muhammad firdaus saya unlock

      Padam
  14. Balasan
    1. silakan.. tuan ubikayu, tuan ni jd misteri pada PA tok, nanti hantar order tuan tulis nama penuh tuan kan... letak sekali gelaran ubikayu tuan,. sebab PA tok tu hari keliru barang tuan dah hantar ke belom. 2 PA gitulah, jadi keliru..kalau 1 PA kerja lambat pulak..

      Padam
    2. Maaf Tok.sy dh bg list pd pa baru Tok

      Padam
    3. Tok maaf sy dh payment done.sy update pd pa baru Tok.maaf menyusahkn Tok

      Padam
  15. selain saiz 1 kilo takde ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan , besar sikit dari saiz ni..dalam rm 130.. besar sikit dari itu rm 150, besar sikit dari itu rm 250...dan baru jumpa 1 kilo.. tok tak berani nak letak besar sangat takut org tak mampu saja, tapi kalau nak insyallah brg ada

      Padam
    2. saya nak grab 1 stok dapor yang harga RM130 boleh tok?

      Padam
    3. saya nak grab 1 stok dapor yang harga RM130 boleh tok? dan saya nak canai.... berapa harga 1 bentuk tok?

      Padam
    4. baik, silakan. kalau macam tu, esok tok akan masukkan stok itu pula dalam bilangan 10 biji... tuan nak stok dapor kan..ok takpa boleh saja, esok takyah grab dah, buat payment dan PA tok akan simpan kan 1.

      Kos canai 1 biji rm 15 tuan.

      0127845231

      Padam
    5. tapi masa item dah serah ke tukang, urusan canai ni adalah urusan mr baz na tuan.. dia yang handle tukang bukan tok lagi

      Padam
    6. ok... terima kasih tok... inyaallah esok pagi saya bank in dan update kat nombor tu.. Rm 15 tu siap polish ke tok?

      Padam
    7. mr baz pakai nombor yang mana tok?

      Padam
    8. 0178259540 tuan.. ya siap,polish tuan

      Padam
    9. ok.... terima kasih tok....

      Padam
    10. ok tok payment done. ustazah suruh bayar batu dahulu. yang canai ustazah akan forward ke mr bazz dan bayaran canai akan saya update dengan mr bazz. tq tok

      Padam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. tok stock rm130 masih ada lagi kalau ada saya grap satu tok saya dah buat payment untuk stock gsu 47 di atas tapi semua sudah di grab tapi payment saya sudah send ke mr baz dalam rm120 jadi saya perlu tambah rm10 sahajakan tok? petang ini insyallah saya selesaikan payment untuk rm130 punya maaf tok atas kesulitan ini saya tak buka blog pagi tadi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan, sebentar lagi masuk ke blog.. takpa stok dapor ada

      Padam
    2. ok tok saya grap satu ye, maaf tok atas kesulitan ini payment saya tinggal bankin rm10 sahaja nanti detail saya kena whatsapp pada mr baz atau ustazah tok?

      Padam
    3. ustazah boleh , mr baz boleh, skrg hari ni sampai 16hb dua dua PA ada dgn tok

      Padam
    4. okay tok noted saya akan whatsappp detail ke mr baz ye tok.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami