Rabu, 6 April 2016

LARAK SALAH JATE



















































































Maaf semua, ini bukanlah Kayu Tas ya.... Jika anda inginkan kayu tas juga, silakan order stok dapor, kami masih ada stok kayu tas cuma belum nak di proses memandangkan permintaan ke atas tas agak kurang kini, offline pun dah slow jual.. 

Yang dok naik balik la ni macam Bursa Saham Di KL ialah Larak Salah.... Permintaan Larak Salah akan menurun bila keadaan ekonomi bagus..... ya.... bila keadaan ekonomi menurun maka permintaan larak salah akan meningkat..... mungkin sebab ramai yang memerlukan larak salah untuk buat kerja SALAH.heeeeeee......... antara salahnya banyak la, Takda roadtax, takda lesen, merampokk, seludup rokok indon dan sebagainya lah... 

Di atas ialah Larak Salah Jantan dan amat kuat di dalam pengaruhnya untuk melakukan benda SALAH. 

Namun diingatkan.. untuk menunjukkan ketidak sokongan tok kepada benda salah dan melakukan cover pada diri tok siap siap jika berlaku apa apa ke depan. maka tok revealkan kelemahan UMUM barang barang berhikmah penglimunan ...... penguatkuasa boleh menyimpan Kepala Nenas di dalam kenderaan, atau di atas meja tempat mereka beroperasi...atau kalau nak boh dalam poket boleh juga tapi kena pakai spend tebal la, kang cucuk ehem ehem pulak mihahahaha . insyallah jika ada yang memakai larak salah, maka kesan itu akan tawar ketika melalui penguatkuasa yang ada kepala nenas ini.. kepala nenas mesti di tukar jika sudah layu dan buruk kepada yang baru... ya letak sahaja..


Bagi Pemilik Larak Salah ini, usah khuatir, kesan penglimunan ini hanya akan tawar di sini sahaja, selepas anda melalui penguatkuasa ini , maka ia akan aktif semula...

Jika ada pertanyaan " kalau lalu kebun nenas macam mana?" ini ialah soalan newbie dalam bidang ni, kita nak marah pun tak jadi nak marah hahaha .......Jawapannya " tokeh ladang nenas tu tanam nenas sebab niat nak tawarkan barang penglimunan ke atau nak dapat hasil?"...... jadi soalan di balas soalan yang juga jawapan..... dan bila kita bagi soalan sebagai jawapan, maka 1001 soalan berkaitan dengannya akan terungkai.. betul.?...kalau kita bagi jawapan, maka soalan lain akan timbul pula... "ok.. kalau larak salah takpa lalu, tapi kalau brg lain?".... di tanya lagi ...... peluh woih nak jawab hahaha

====================

Penggunaan Larak Salah ini sebenarnya bukan untuk penglimunan... tapi bila ada roadblock polis atau JPJ takkan tahan kita, dia suruh lalu, kalau dia tahan juga tak sempat dia nak tanya lesen ada je la motor lalu sebelah kiri kita dan dia akan tahan moto tu dan suruh kita jalan.

Pengalaman Tok... Masa Di Johor dulu Tok Mempunyai Sebuah Motorsikal Berkuasa Tinggi ( Vulcan 800 ) ...nu sampai Golok i pegi u..... dari Johor Ke Golokkkkkk.... Alhamdulillah semua polis , abg abg JPJ menjadi mangsa Larak Salah i u tau hahaha... Pastu patah balik dari Golok Ke Johor anak buah i pulak Bawak sampai rumah nu di Johor... walhal kita orang ni lesen B2 je, bukan ada B Full huhuhu..... JPJ Taman daya pun selalu terpedaya dengan Helah Larak Salah tok dulu di lorong lorong Tol...heheh.. sorry na



Kod Produk : TASMAU 4416
Bentuk : Kayu Larak Salah Jate
MAHAR : RM 200


17 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Mmg power... sayang kalo xmemiliki... ayah pun siap lock satu lg tu... hehe

      Padam
    2. Mmg power... sayang kalo xmemiliki... ayah pun siap lock satu lg tu... hehe

      Padam
    3. Hehe..kalau tk berkesan tkkan nk rembat sebiji kot..hehehe!!

      Padam
    4. Hehe..kalau tk berkesan tkkan nk rembat sebiji kot..hehehe!!

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami