Rabu, 6 April 2016

AKIK JALUR (Permata Panglima)








Alhamdulillah... ia termasuk dalam kategori akik..satu pemberian dari hamba Allah.. tok pun xpasti namanya tapi dari susuk badan dan pakaian yang dipakainya, tok pasti beliau adalah salah seorang panglima..

Permata ni tok dapat ketika tok bersama dengan kawan lama tok masuk ke hutan kecil di kawasan Bukit Diman area ulu ganu..mase tu tok nak cari kayu nak buat pondok utk kucing2 tok kat belakang umah.. Tapi kawan tok ni xtau pun ada hamba Allah datang jumpa tok kerana beliau datang sekilas saja..

Permata ini insyaAllah ampuh untuk :

Perubatan (direndam dalam air dan dibuat minum)

Pengasehan umum

Kewibawaan

Kekuatan dalaman (aura)


Kod Produk : AJALUR 22316
Bentuk : Permata Panglima
MAHAR : RM 77.77

21 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Ayah...tny ckit..klu batu xbuat cincin,simpan dlm poket je.function jgk ke khasiat dia?

      Padam
    2. Kalau pengasihan lebih baik pamer...lebih bagus buat cincin tuan ya..

      Padam
    3. Trima kasih ayah sudi bkongsi ilmu.

      Padam
    4. Terima kasih Tuan IB kerana membantu

      Padam
    5. Assalamualaikum tok.. maaf nak tanya, p.wafaq dekat update 2/4/16 tu bila nak keluar ye? ;)

      Padam
    6. masih tok holdkan utk esok tuan

      Padam
    7. Salam ayah..saya lepaskan barang ni kat ayah..

      Padam
    8. Baik, tok.. Terima kasih.. ;)

      Padam
    9. Baik tuan jay ayah lock g.jalur ni...t.kasih,jgn risau ayah tick nama tuan dlm buku ayah..bukan ape mungkin pada waktu tu tuan2 perlukan apa2 barang yg ayah lock kalau tuan2 ada berjasa ngan ayah akan ayah lepaskan jika sebelum ni ayah dh milikinya..so kalau ada yg bodoh sombong minta maap la ye..sekali jer tkda dua kali..pasal ayah dh kena..tanya apa bagai la..pastu jadi sombong .

      Padam
    10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    11. tak rugi berjasa, dan tak rugi berbuat baik sesama manusia... Inshaallah... :)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum waa sungguh meriah skrg blog tok .ramai org2 bru dlm ni ya..terbaik lahh

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu ad je jdi cctv..huhu semua laju2 .amin nye fon mkin lama mkin truk .ssh nk lock

      Padam
    2. sama dgn saya tuan amin... last2 angkat yg baru yg murah2... hehe

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami