Isnin, 4 April 2016

KECUBUNG RETAK SERIBU







Kalau delima retak 1000 tu, dari jenis kaca... kecubung ini pula bukanlah dari jenis kaca... Alhamdulillah.,.. ada batu asli yang melalui treatment heat untuk mendapat urat banyak, antaranya zamrud, tok ada jumpa la jenis treat ni masa dok memilih zamrud, tapi tok tak ambil sebab zamrud ni lembut, kalau dah p retakkan dia.. mau mau jatuh, bersepai la.. kesian kat buyer nanti. beli mahal mahal, pecah.... tapi lawa gak la zamrud retak 1000 tu. Kalau nak kasitau, tok pre-orderkan kepada anda.


Kecubung di atas memang bewarna kekuningan, nak panggil emas pun serba salah dan di dalamnya mempunyai urat retak 1000. usah risau ia bukan treatment melainkan semulajadi dah retak dan sebenarnya ia bukan retak melainkan urat,,, ah penin baca statement ni kan.... maksud tok, uratnya banyak dan ia urat semulajadi daa. 

Alhamdulillah Jenis warna warna kuning ni pepaham sajalah ia bertujuan untuk menambahkan ulungnya aura dan energi kedaulatan seseorang, bukan daulat raja, raja tu raja lah..kita rakyat saja kowt,,. maksudnya pengaruh, penunduk manusia, org jadi segan dan seangkatan dengannya. 

Ini semua hanya ikhtiar dan selalu kita tulis tawakal kepada Allah bukanlah kepada batu... cuma batu ni ia ada aura dan tenaganya yang bermanfaat untuk kegunaan manusia.. alhamdulillah


Kod Produk : KRETAK 1000 1416
Bentuk : Kecubung Kuning
MAHAR : RM 90

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Tok..semua jenis kecubung sesuai ke jika batu direndam dalam air..air tu kita buat minum untuk awet muda? Kecubung Puteri Kamariah bole x buat camtu..tq tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Maaf la kalo silap... tapi xsilap saya kemuning hitam digunakan utk merawat keracunan dan buang toksik dlm badan... mungkin gak la akibat buang toksik menyebabkan awet muda... haha

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. susuk air tu, tok ada buktinya haha,....

      Kecubung ni sejuk dan mineral dari air itu sendiri. jika kita ikut petua lama, awet muda paling simpla ialah ambil air di pagi hari ( air yang mula mula sekali di pagi hari ) dan sapukan di muka .... mampu juga awet muda.

      Padam
    7. aah, utk semua peniaga, kemuning hitam memang utk perubatan dan 1st aid org lama lama di dalam mentawarkan racun

      Padam
    8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    10. berkenaan dgn kemuning hitam ni saya tahu sbb ada da org buat kajian bagaimana khasiatnya mentawarkan keracunan... Alhamdulillah, ada la sedikit cukup utk anak cucu nnt...

      Padam
    11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. brg ada ini sahaja tuan... brg mcm ni memang kita bagi semuanya sekali dalam 1 page.. stok dapor mmg x simpan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami