Selasa, 3 Julai 2018

OBAT KUAT SUDAH SAMPAI ( TESTOULTRA )

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Makanan tambahan bagi lelaki yang tok maklumkan lepas sudah sampai.

Dan sudah pun SOLD OUT semasa tok bercakap mengenainya lepas.

Okay ..ia akan di hantarkan sekarang juga





Datang dari Zurich, patut la lambat sampai .... Kepada yang memaharkannya lepas , walau barang belum sampai, tapi atas kepercayaan beliau kepada Blog ini dia terus buat bayaran... ya lah, kalau kita ni nak klepet orang, blog ni takda nya nak bertahan selama 6 tahun dah. Terima kasih atas kepercayaan yang di berikan.

Ni asalnya tok order dan tok pun tak pernah cuba, kita cuba sama sama, yang dari Filipina tu tok dah cuba.. 1 biji tahan 3 hari dasyat betul... tapi agak mahal. 10 biji Rm 230




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami