Rabu, 11 Julai 2018

CINCIN KEKAYAAN

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua.

Sebelum tok di fitnah esok hari wakakakaka... atau item di bawah ini di fitnah oleh pesaing ... maka tok keluarkan siap siap ya. 

Di bawah ini ialah Cincin yang di perolehi secara misterius .. dan tok pun berasa misteri jugak la dari mana ia , dari mana asal usulnya, ada yang kata cincin Jin la, ada yang kata cincin siam la, ada yang kata cincin sanskrit la, malah ada yang kata cincin malaikat..

Gini je la k... oleh sebab tok pun dah ponek berjalan jauh, dan esok ada konvensyen Asia Witches pulak.. maka tok letak saja lah sebagai nama Cincin Kekayaan.

Apa yang tok tahu ia untuk menarik kekayaan dan antara barang paling RARE juga, nak mendapatnya pun bukan hari hari, bukan minggu minggu atau bulan bulan. 


Di persembahkan Cincin Kekayaan.. dan maaf ya, ia cuma ada 1 sahaja.. jangan loklaq nak tanya stok dapor pulak. 

Saiznya juga ialah 20 / 21








Boleh juga diikat di buat kalung di dada. 

Tiada pantangan Khusus, usah risau



Kod Produk : C.KAYA 100718 S20
Bentuk : Cincin Misteri
MAHAR : RM 333


Kalau tak mau pun takpa, tok mau pakai hehehe



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540





9 ulasan:

  1. konvo asian witches pun ada jugak neh tok๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚boleh join x๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adaaaa. Org saja Tatau. Bukan bisnes biasa biasa saja adaaaa.sedangkan pemerdagangan manusia pun ada terang terangan . Ini kan witch convo .muahaaahahaha.

      Padam
    2. Esok. Hampir semua blogger . Id fb jual barang ada kat sana. Tok pun teringin nak tengok muka depa hehehe

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami