Ahad, 22 Julai 2018

GELIGA CEMPAKA KUNING







Cempaka kuning asli.. alhamdulillah... cempaka kuning alam kita pun ada, asli juga... ada pernah tok maharkan suatu ketika dahulu. 

Yang ini cempaka kuning ori dari alam bunian pula. melalui zikrullah ni ada 2 sumber, samada dari alam mereka atau dari alam kita namun menerusi alam mereka. 

Cempaka kuning di atas mempunyai urat yang hampir sama dengan mani gajah, tapi jelas ia bukan lah mani gajah. Kegunaannya amat besar di dalam Bidang Menguatkan kedudukan, Memudahkan urusan..x kiralah nak mintak kerja ke, nak memohon apa apa tawaran dari kerajaan ke, insyallah... cuma pesan tok, benda semacam ini cuma alat... umpama nak bantu untuk memudahkan lagi... bukan p mohon,muka masam mencuka... benda yang boost pun jadi tak berfungsi hahah.. 

Selain itu juga ia menaikkan kesan penyeri kepada tubuh jika di pakaikan di leher( wajib pakai org nampak ) , kalau lelaki toksah la pakai kat leher...gay pun tak pakai gitu hahaha... kang jadi pondan pulak. buat cincin sudah memadai


Kod Produk : GCK 18718
Bentuk : Cempaka Kuning
MAHAR : RM 80






Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami